2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar takılmayın boyle seylere yaa. ben daha 10+ dayken kestırdım saclarımı yıne çok uzadı yaza bu saclarla zor bunaltırsa hopp yıne kısacık yapıcam:)

bencede canım sen sıkma canını.
Huysuz resimlerine baktım sende afetsin maşallah

benım doktorum tetanozdan bahsetmedı yaptrmam gereken haftalarda memleketteydım saglık ocagında yaptrdım doktora solucem bu gıdısemde ben yaptrdım dıe:)

canım ya kıyamam sana nolur iyi ol allah sana şifa versin

bu arada kızlar 24.haftada gobeın nasıl ataga gectıgını ve nasıl kılo aldıgınızı hıc anlamıcaksınız:))

bu arada kızlar 24.haftada gobeın nasıl ataga gectıgını ve nasıl kılo aldıgınızı hıc anlamıcaksınız:))

Evet kesinlikle katılıyorum sana. Hergün biraz biraz büyüyor ve farkediliyor bu artık. Sadece ben değil dışardan insanlarda söylüyor bunu bana.

Ben kaç kilo aldım yarın belli olcak bakalım? Doktor tebrikmi etcek, yoksa kızıcakmı görcez

alalım gelsin kilolar dermişimkaydirigubbakcemile3 ama canım kilo almak bile apayrı bir zevk Allahım bebiş isteyen tümmm arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu :çok üzgünüm:hihoyyyt

pembecim Allah şifa versın. bu sefer dr a gıdısınde ınsallah hem kızın için hemde senın ıcın ıyı seyler ogrenıp gelırsın

24.haftayı bılemıyorum ama su son ıkı haftada resmen karnım cıktı bu zamana kadar kımse hamıle oldugumu anlayamıyordu ama su son ıkı haftada resmen karnı burnunda bı hamıle oldum cıktım bakalım daha neler gorucez:))

arkadaslar ben son bı kac gundur bebegımın hareketlerını daha farklı hıssedıyorum yanı eskıden pıt pıt vururdu sımdı sankı surtunuyor gıbı degısık bı sekılde hıssedıyorum ,sızlerdede oluyomu merak ettım

Bencede huysuzcum çok duru bir güzelliğin var ve hiçte huysuz birine benzemiyorsun. kaydirigubbakcemile3

bencede canım sen sıkma canını.
Huysuz resimlerine baktım sende afetsin maşallah

tesekkur ederim kizlar sizlerde cok guzelsiniz.
bu eylul annelerinin hepsi cok guzel masallah.

ayrica hicbirimizde cok kilo almadik hic takmayin. bu haftalarda toplam 5-6 kilo hicbirsey degil. ben en fit anneleri burda gordum simdiye kadar :lepi:

benim bebiste cok hareketli beni hic uyutmuyor yattigimda.
bende bir haftadir balik gibi hissediyorum her tarafa vuruyor ayni anda dolana dolana

gece sagima ya da sirt ustu yatarsam rahatsiz oluyor beyimiz basliyor vurmaya, soluma donene kadar durmuyor. ancak o taraftayken rahat uyuyorum.

burdan arkadasta diyor, bebek eger gece hareket etmiyorsa dogdugunda da gece uyuyacak demektir yoksa yandin diye
sanirim ben yananlardan olacagim. olsun o saglikli dogsunda varsin hic uyumayalim nasil olsa gecici bunlarin hepsi

canım bebişin karnımın içinde yaptığı dönüşleri bile hissediyorum bazen birşey sürtünüyor gibi kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…