kızlar bugün çektiğim foto oğluşum 22 haftalık alkisalkisalkis
pembemavi bence bebeklerin ikiz oldugu icin rahminde daha cabuk buyuyor ve kaburgalarina baski yapiyor o yuzden bu agri. Aklina kotu birsey getirme sakin.
Bizim sirkettede ikiz bekleyen bir arkadasimiz ayni dertten muzdaripti ozellikle ilerleyen aylarda bebeklerin yeri daraldigi icin biri daha yukarda durup kaburgalarina iyice baski yapiyordu. Ciddi birsey degildir yani hic canini sikma bence.
Tabi yine de doktora da danis.
maşallah canım çıtırsın
arkadaşlar katlanılabilir bir şey olsa kafaya takmayacağım da daynamıyorum ki acıya. Acıyınca hiçbir şey yapamıyorum. Hiç bir işimi göremiyorum.
Doktoru da aradım şimdi zaten bugüne randevu da alamadım. Oysa gece rüyamda randevu almak için arıyordum o da hemen gelin işler kesat zaten diyordu. :)
neyse bana müsade eskiden oturmak yarardı artık o da yaramıyor. Uzanacağım biraz.
Sevgiler...
bu arada kızlar 24.haftada gobeın nasıl ataga gectıgını ve nasıl kılo aldıgınızı hıc anlamıcaksınız:))
bu arada kızlar 24.haftada gobeın nasıl ataga gectıgını ve nasıl kılo aldıgınızı hıc anlamıcaksınız:))
maşallah canım çıtırsın
Bencede huysuzcum çok duru bir güzelliğin var ve hiçte huysuz birine benzemiyorsun. kaydirigubbakcemile3
bencede canım sen sıkma canını.
Huysuz resimlerine baktım sende afetsin maşallah
24.haftayı bılemıyorum ama su son ıkı haftada resmen karnım cıktı bu zamana kadar kımse hamıle oldugumu anlayamıyordu ama su son ıkı haftada resmen karnı burnunda bı hamıle oldum cıktım bakalım daha neler gorucez:))
arkadaslar ben son bı kac gundur bebegımın hareketlerını daha farklı hıssedıyorum yanı eskıden pıt pıt vururdu sımdı sankı surtunuyor gıbı degısık bı sekılde hıssedıyorum ,sızlerdede oluyomu merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?