2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saol dilekçim hamdolsun bi yaramazlık yok.siz nasılsınız defnem nasıll??? eşine de çok geçmiş olsun cnm

Selam millet , işimi şimdilik bitirdim aranıza katıldım ... Ben nugün itibariyle rejim bayraklarını dikiyorum :çok üzgünüm: Yoksa bu hızla gidersem normal doğum yapamıcam , elveda tatlılar :a015:

selam millet , işimi şimdilik bitirdim aranıza katıldım ... Ben nugün itibariyle rejim bayraklarını dikiyorum :çok üzgünüm: Yoksa bu hızla gidersem normal doğum yapamıcam , elveda tatlılar :a015:

canım ya kıyamam sana ama hiçte yemezlik yapma sadece az ye olur mu tatlısız bırakma oğluşumuzuda

slm kızlarr biz geldiiikkk
özledik sizi akşamdan beri sanırım ondandır gece boyu rüyamda sizinle yazıştım durdum :)))
DıLEK canımmm eşine çok geçmiş olsun ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum benim eşimde aynı
PETıBOR hayatım geçmişi okuya okuya geliyordum bi baktım son iki sayfa kaldı sen göbişi koymuşsun ben hemen giriş yaptım göreyim diye baktım resim silinmiş :)) kaçırdım dedim ama albüme taşımışsın şimdi ordan bakacağım
AZBYCV canım sendee hoş geldin gelmiyorsun fazla ama seni buradada görmek çok güzel :)))
NEVESTE canım gözün aydın tekrar kardeşin geliyor bu gün bu arada senin patronada gıcık oldum haaa
söyle ona k.k gelirmiş bak topyekün seni paralamaya de :)))
bu arada kızlar kilo almayalım diye kemek ekmeği yiyelim diyoruz ama kepek ekmeği demir emilimini azaltıyormuş kmekteki kepek bağırsaklara yapışıyormuş ve besin alamıyormuşuz heberiniz olsun bende almıştım iki gündür ama duyunca bıraktım sanırım şimdi çavdar ekmeği falan alacağım

bu arada kızlar kilo almayalım diye kemek ekmeği yiyelim diyoruz ama kepek ekmeği demir emilimini azaltıyormuş kmekteki kepek bağırsaklara yapışıyormuş ve besin alamıyormuşuz heberiniz olsun bende almıştım iki gündür ama duyunca bıraktım sanırım şimdi çavdar ekmeği falan alacağım[/QUOT

yenı duyuyorum bunu ben hep kepek ekmegı tuketırım eger gercekten boleyse yememek lazım gercektende neyse bı arastıralım bakalım

sağol canım görsem bide içim rahatlıcak. Patrona kim gıcık değil ki

bende 2 haftadır kepekli ekmek yiyorum ama günde bir dilim en fazla 2 dilim

herkese merhabalar, kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir,
benim başağrsısı tuttu yine, bu arada;
dilekçim, geçmiş olsun,
bircancım,gözünaydın.

bende beslenme şeklimi şöyle değiştirdim kızlar. onceden ekmekle doyardım. şimdi ekmek az asıl yıyecek neyse onu fazla tuketerejk daha fazla besın alarak doyuyorum. AliTuna da doyuyordur heralde:)

tülaycım nasılsın halil ibrahim nasıl?

saol bircan cım siz nasılsınız poyrazım nasıl ben son günlerde pek hüzünlüyüm hep ağlamal geliyor içimden nedensssssseee??

Biz uykusuzluk dışında iyiyiz tatlım. Çok teşekkür ederim..

aaa neden uyuyamıyorsunuz tatlım..önemli bişi yok demi canım ama artık ağırlaşıyoruz sağdan sola dönerken bile uyanıyorum artık ben

hoşgeldin emsalllcim kızımız nasıl sen nasılsın ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…