şu yemek saatlerınden nefret edıyorum yaa. bızde kendımız dısardan sipariş veriyoruz hergun aynı ne yesek pöfff
Merhaba kızlaarr.. Biraz önce sağlık ocağından geldim, geceleri çok fazla kramp giriyordu, doktor "Magnesium diasporal" ve "Cal-D-Vita" isimli suda eritilen tabletlerden yazdı. Bunlardan kullanan var mı aranızda?
anladım canım aman siz iyi olunda ara ara gel güzel haberler ver oda yeter arkadaşımtşekkür ederim canım.evet ben fazla bilgisayar başına oturamadığımdan burayada katılamıyorum.ama her bilgisayar başına geçtiimde en azından şöyle bir okuyorum yazamasamda.inşallah iyisindir ve bebişinde iyidir.artık mutlu sona doğru ilerliyoruz inşallah
baktım arkadaşım maşalahhh size ana oğul pek bi güzel görünüyorsunuzemsalcım acıolıo bak
selam güzel annişler nasılsınız gidemedim doktora vizite almamışım cumartesiye kaldık artık
şekerim her gün dışarıdan olmaz ama. ben dün evde yemek varken canım istedi sultanahmet köf. gittim. o bir zincir eti vs standarttır ama yine de nasıl huylandım anlatamam. sürekli gözüm eti pişiren adamdaydı.
meryem cim evet aynısı bende akşam yaptım bi ekmek yemişim sormaaa::))
bircancım gözün aydın çok şaşıracak seni görünce bnm abimler ablamlar 2 hafta beni görmüyo görünce ne olmuşsun sen diyolar bana
zeytin gözlü mmm güle güle kullansın bebişin aldıklarınızı inş.
olsun sad cım gtme bız alıstık borbırımıze
huysz surda bız bızeyız kımse gormezdı koyabılırsın:))
kızlar bebeğimin bende olan eşyaları diğerleri annanesinde ve babaannesinde akşam çekeyim dedim
yesinler onun cicilerini yaaaa... güle güle kullanın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?