2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Emsalcim günaydın tatlım hoşgeldiniz. Çok teşekkür ederim. Demek senin eşinde de aynı durum mevcut... Prensesimiz nasıl?

Filizcim çok teşekkürler canım.

Tülaycım uykusuzluğumun sebebiş dün gece eşimin yaşadığı rahatsızlık. Saat 23:00'ten 01:00'e kadar acildeydik((

Sehercim sana da çok geçmiş olsun tatlım dün bana yazmışsın msn'den kusura bakma canım pc başında değildim sonradan gördüm...

şu yemek saatlerınden nefret edıyorum yaa. bızde kendımız dısardan sipariş veriyoruz hergun aynı ne yesek pöfff

şekerim her gün dışarıdan olmaz ama. ben dün evde yemek varken canım istedi sultanahmet köf. gittim. o bir zincir eti vs standarttır ama yine de nasıl huylandım anlatamam. sürekli gözüm eti pişiren adamdaydı.

Yemeğimizi yedik geldik kızlar oğluşum yemeği sevmiş olacak ki kıpır kığır

olsun sad cım gtme bız alıstık borbırımıze
huysz surda bız bızeyız kımse gormezdı koyabılırsın:))

Sağol emsalcim , evet süper oluyor yeni doğum yapmış ya da bebeği büyümüş olan hanımları dinlemekte fayda var .ılla marka olması gerekmiyor ,ayrıca bir tanesi şey dedi o kadar kullanılmayan şey aldık ki diyor yazık oldu .

kızlar tekrar selam kusura bakmayın selam verip kaçmış gibi oldum kk da sohbete dalmışım. bugün burda hava kapalı bende sinir yapıyor böyle rüzgarlı ve kapalı havalar. kurt gibi de acıktım birazdan yicem.
tülaycım bircancım siz de benim gibi oldunuz sanırım ben de durduk yere ağlıyom bi de öle sessiz de değil resmen hüngürdüyom yaaa.
kepekli ekmeğe ben de başlıyım diyordum doktoruma sorayım ctesi günü bakalım gerçekten zararlı mı bizim için.

Merhaba kızlaarr.. Biraz önce sağlık ocağından geldim, geceleri çok fazla kramp giriyordu, doktor "Magnesium diasporal" ve "Cal-D-Vita" isimli suda eritilen tabletlerden yazdı. Bunlardan kullanan var mı aranızda?

hoşgeldin cnmmm keşke kendi doğum dr una yazdırsaydın ben güvenmiyorum pek sağlık ocaklarına

anladım canım aman siz iyi olunda ara ara gel güzel haberler ver oda yeter arkadaşım
şu bebek hareketlerine çok fazla takma canım o haftalarda çok fazla olmuyor ama tabii ikiz gebeliklerde nasıldır bilmiyorum ama aksi olsa bile kişiden kişiye değişir karın içi genişliği vucudun yağ oranı falanlada alakalıdır belki ??
hem ne güzel usg de hareketli oldugunu görmüşsün maşallahhh :))
canım bebeğim çok iyi Allah a bin şükür biraz nazlı bir kızım var her hareketi keyfine göre :))
dediğin gibi yolu yarıladık mutlu sona inşallahh az kaldı
Rabbim hayırlısı ile hepimizin yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh
bu arada senin cinsiyetler belli oldumu merak ettim hem bizim burda cinsiyet listemiz var arkadaşımız eklesin senide

emsalcım acıolıo bak
baktım arkadaşım maşalahhh size ana oğul pek bi güzel görünüyorsunuz
fark varmı dersen azda olsa var poz ve kıyafetler aynı olunca fark yok gibi görünsede var :))

canım bende çok fena bi huy var. evden getırdıgım yemekten tıksınıyorum ee bıdaha evdede yıyemıyorum. burada guvendıgımız bır kaç yer var zaten ıondan yıyoruz ama yazın çok zorlar benı

bakalım bizimki baya şaırcak belli bie bu gün bol badi giydim şişman gösterdi hamile pantalonumuda giydim oda biraz bol

Yasemincim güle güle kullansın bebişin aldıklarınızı

Bircancım çok güzeller hepsi. Allah güle güle giymek nasip etsin

amnn ben yerim poyraz ın cicilerini harika cnm hepsi güle güle kullanmak nasip etsin Rabbim evladına inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…