2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende çok yememeğe çalışıyorum ama bazı yemeklerde ekmeksiz yenmiyor anacımmm

evet yenmıyo canım. gecen menemen menemen dedıler. esım hayatta akşam yemegını oyle sevmez:) dedım canım ıstıyo napıyım:) tamam dedı yaptı ve yedıgım ekmegın haddı hesabı yok:)

iyi canım poyrazda bu gün uslu dayısıyla tanışcak bu gün dün akşam heyecanlıydı bu gün durgun dayısına saklıyo

benimde ağlayasın geliyo herşeye sinir oluyorum takıyorum

Dün eşimle iş çıkışı alışverişe gittik , oğluşuma küvetini filesini , süngerlerini aldık .. Kayınvalidem bornoz almıştı ama ben yinede bir tane havlu aldım başlıklı çok şeker bir şeydi . Ben havluların başına dikildim bakınıyordum ordan bebeği 1 yaşlarında bir bayan bebetto al ben çok memnun kaldım dedi onu aldık . Daha sonra bakım ürünlerinin orada dikiliyordum başka bir anne tırnak makasını alırken uyardı , törpülü olanlardan alın mutlaka kullanıyorsunuz dedi , saç fırçası ve tarağını aldık , burun aspritörü için bir kaç arkadaşım hiç işe yaramıyor demişti , bebeği olan anne boşuna alma hiç kullanamıyosun dedi ... Süper ya böyle deneyimli kişilerin uyarması mükemmel oluyor ...

ben şimdiye kadar zararlıdır düşüncesi ile almamıştım en sonunda herkez alıyor ne zarı olacak ki diyip aldım ama böyel oldugunu duydum vede mantıklı düşünürsek doğrudur çünkü kepeklerin bağırsaklara yapışarak besin alımını önlemesi çünkü normal ekmekte doymak bilmiyorsun ve sık acıkıyorsun ama ondan 1 dilim yetiyor seni doyurmaya vede acıkmıyorsun çabuk demir emilimini azalttıgını duyunca yemem doğrusu sonuçta bebeklerimiz için o kadar demir ve kan hapları içiyoruz boşunamı içiyoruz
sen yine araştır
sağol canım görsem bide içim rahatlıcak. Patrona kim gıcık değil ki
takma canım boşver sen mutluğunu doya doya yaşa

canım albume eklıyım dedım ama buyuk geldı galıba anlamadım ekleyemedım senın ıcın tekrar eklıorum
canımcım açılmıyor niye kii ??

hoşgeldin emsalllcim kızımız nasıl sen nasılsın ????
hoşbukduk canım Allah a çok şükür iyiyiz
siz nasılsınız nasıl gidiyor ?

aman ya yazdığım şeyi database hatasıyla yedi forum.

geri geldim evde de temizlik var. bir işin ucundan tutamıyorum sinir oluyorum.

ben fotoğraflarımı 2 haftada bir aynı pozda çekiyorum. tavsiye ederim. gelişme çok daha iyi takip ediliyor.

peti senin kocan mı çekiyor sen mi ayarlayıp çekiyorsun.

tşekkür ederim canım.evet ben fazla bilgisayar başına oturamadığımdan burayada katılamıyorum.ama her bilgisayar başına geçtiimde en azından şöyle bir okuyorum yazamasamda.inşallah iyisindir ve bebişinde iyidir.artık mutlu sona doğru ilerliyoruz inşallah

Merhaba kızlaarr.. Biraz önce sağlık ocağından geldim, geceleri çok fazla kramp giriyordu, doktor "Magnesium diasporal" ve "Cal-D-Vita" isimli suda eritilen tabletlerden yazdı. Bunlardan kullanan var mı aranızda?

Merhaba kızlaarr.. Biraz önce sağlık ocağından geldim, geceleri çok fazla kramp giriyordu, doktor "Magnesium diasporal" ve "Cal-D-Vita" isimli suda eritilen tabletlerden yazdı. Bunlardan kullanan var mı aranızda?

Ben kullanıyorum cnm. Magnesium diasporalı. Sende ihmal etme işe yarıyor

ohhh ne güzel şimdiden güle güle kullansın annesi oğluşun aldıklarınızı
ne güzel herkez bir tavsiye vermiş sana :)))

pembe ha ıkı hafta olmadan koyamam dıosun.makıneyı ayarlayıp kendım cekıorum bazen de esım cekıo hayrola noldu kı

selam güzel annişler nasılsınız gidemedim doktora vizite almamışım cumartesiye kaldık artık

meryem cim evet aynısı bende akşam yaptım bi ekmek yemişim sormaaa::))

bircancım gözün aydın çok şaşıracak seni görünce bnm abimler ablamlar 2 hafta beni görmüyo görünce ne olmuşsun sen diyolar bana

zeytin gözlü mmm güle güle kullansın bebişin aldıklarınızı inş.

şu yemek saatlerınden nefret edıyorum yaa. bızde kendımız dısardan sipariş veriyoruz hergun aynı ne yesek pöfff

ela yok canım doğru satım 25+6 canım aslında ağustos sonuna geliyor ama buraya başladım birdahada kopmadım :))) sizden napabilirim

daha once burda birisi linkini vermisti, bi kadinin hafta hafta ayni kiyafetlerle ve sekilde fotograflari vardi.
onu gordukten sonra bizde esimle benimkilerini cekiyoruz tabi unutmazsak.

hakkaten oyle olunca degisim cok net belli oluyor
ben siyah bir atlet ve kulotla saclarim toplu beyaz bir duvar onunde cekiliyorum , tabi o yuzden de buraya ekleyemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…