bende çok yememeğe çalışıyorum ama bazı yemeklerde ekmeksiz yenmiyor anacımmm
saol bircan cım siz nasılsınız poyrazım nasıl ben son günlerde pek hüzünlüyüm hep ağlamal geliyor içimden nedensssssseee??
aaa neden uyuyamıyorsunuz tatlım..önemli bişi yok demi canım ama artık ağırlaşıyoruz sağdan sola dönerken bile uyanıyorum artık ben
benım 2 dilim sadece kahvaltıda:) ama ben ekmeksız doyamayanlardanım:)
bu arada kızlar kilo almayalım diye kemek ekmeği yiyelim diyoruz ama kepek ekmeği demir emilimini azaltıyormuş kmekteki kepek bağırsaklara yapışıyormuş ve besin alamıyormuşuz heberiniz olsun bende almıştım iki gündür ama duyunca bıraktım sanırım şimdi çavdar ekmeği falan alacağım[/QUOT
yenı duyuyorum bunu ben hep kepek ekmegı tuketırım eger gercekten boleyse yememek lazım gercektende neyse bı arastıralım bakalım
takma canım boşver sen mutluğunu doya doya yaşasağol canım görsem bide içim rahatlıcak. Patrona kim gıcık değil ki
canımcım açılmıyor niye kii ??canım albume eklıyım dedım ama buyuk geldı galıba anlamadım ekleyemedım senın ıcın tekrar eklıorum
hoşbukduk canım Allah a çok şükür iyiyizhoşgeldin emsalllcim kızımız nasıl sen nasılsın ????
slm kızlarr biz geldiiikkk
özledik sizi akşamdan beri sanırım ondandır gece boyu rüyamda sizinle yazıştım durdum :)))
DİLEK canımmm eşine çok geçmiş olsun ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum benim eşimde aynı
PETİBOR hayatım geçmişi okuya okuya geliyordum bi baktım son iki sayfa kaldı sen göbişi koymuşsun ben hemen giriş yaptım göreyim diye baktım resim silinmiş :)) kaçırdım dedim ama albüme taşımışsın şimdi ordan bakacağım
AZBYCV canım sendee hoş geldin gelmiyorsun fazla ama seni buradada görmek çok güzel :)))
NEVESTE canım gözün aydın tekrar kardeşin geliyor bu gün bu arada senin patronada gıcık oldum haaa
söyle ona k.k gelirmiş bak topyekün seni paralamaya de :)))
bu arada kızlar kilo almayalım diye kemek ekmeği yiyelim diyoruz ama kepek ekmeği demir emilimini azaltıyormuş kmekteki kepek bağırsaklara yapışıyormuş ve besin alamıyormuşuz heberiniz olsun bende almıştım iki gündür ama duyunca bıraktım sanırım şimdi çavdar ekmeği falan alacağım
Merhaba kızlaarr.. Biraz önce sağlık ocağından geldim, geceleri çok fazla kramp giriyordu, doktor "Magnesium diasporal" ve "Cal-D-Vita" isimli suda eritilen tabletlerden yazdı. Bunlardan kullanan var mı aranızda?
Dün eşimle iş çıkışı alışverişe gittik , oğluşuma küvetini filesini , süngerlerini aldık .. Kayınvalidem bornoz almıştı ama ben yinede bir tane havlu aldım başlıklı çok şeker bir şeydi . Ben havluların başına dikildim bakınıyordum ordan bebeği 1 yaşlarında bir bayan bebetto al ben çok memnun kaldım dedi onu aldık . Daha sonra bakım ürünlerinin orada dikiliyordum başka bir anne tırnak makasını alırken uyardı , törpülü olanlardan alın mutlaka kullanıyorsunuz dedi , saç fırçası ve tarağını aldık , burun aspritörü için bir kaç arkadaşım hiç işe yaramıyor demişti , bebeği olan anne boşuna alma hiç kullanamıyosun dedi ... Süper ya böyle deneyimli kişilerin uyarması mükemmel oluyor ...
pembe ha ıkı hafta olmadan koyamam dıosun.makıneyı ayarlayıp kendım cekıorum bazen de esım cekıo hayrola noldu kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?