aslinda albume eklersem sizden baskasi gormez
bu aksam eklerim su ana kadar cektiklerimi o zaman
olsun sad cım gtme bız alıstık borbırımıze
huysz surda bız bızeyız kımse gormezdı koyabılırsın:))
enee! Cok guzeller gule gule gıysın poyrazın saglıklı gunlerde ıns
yasemincim güle güle kullansın bebişin aldıklarınızı
bircancım çok güzeller hepsi. Allah güle güle giymek nasip etsin
bircancım hepsi çok güzel poyrazımızın cicilerinin. Allah sağlıklı bir şekilde giydirmeyi nasip etsin inş...
yok demez o benden meraklı daha ne hallerımı fotoluo bı bılsen:)
anladım canım aman siz iyi olunda ara ara gel güzel haberler ver oda yeter arkadaşım
şu bebek hareketlerine çok fazla takma canım o haftalarda çok fazla olmuyor ama tabii ikiz gebeliklerde nasıldır bilmiyorum ama aksi olsa bile kişiden kişiye değişir karın içi genişliği vucudun yağ oranı falanlada alakalıdır belki ??
hem ne güzel usg de hareketli oldugunu görmüşsün maşallahhh :))
canım bebeğim çok iyi Allah a bin şükür biraz nazlı bir kızım var her hareketi keyfine göre :))
dediğin gibi yolu yarıladık mutlu sona inşallahh az kaldı
Rabbim hayırlısı ile hepimizin yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh
bu arada senin cinsiyetler belli oldumu merak ettim hem bizim burda cinsiyet listemiz var arkadaşımız eklesin senide
baktım arkadaşım maşalahhh size ana oğul pek bi güzel görünüyorsunuz
fark varmı dersen azda olsa var poz ve kıyafetler aynı olunca fark yok gibi görünsede var :))
canım nabersin çok zleidk seni prenseste iyidir inşallah
günaydın canım hoşbulduk :))Emsalcim günaydın tatlım hoşgeldiniz. Çok teşekkür ederim. Demek senin eşinde de aynı durum mevcut... Prensesimiz nasıl?
Filizcim çok teşekkürler canım.
Tülaycım uykusuzluğumun sebebiş dün gece eşimin yaşadığı rahatsızlık. Saat 23:00'ten 01:00'e kadar acildeydik((
Sehercim sana da çok geçmiş olsun tatlım dün bana yazmışsın msn'den kusura bakma canım pc başında değildim sonradan gördüm...
sağolsunlar ne güzel evet dediğin gibi sorup soruşturmakta fayda var yazık olacak alınanlara işe yaramazsa ben zaten marka hiç bişey almadım henüz ama öyle çarşı pazar malıda almadım magazalardan ucuz ama kaliteli yeri ve penyesi güzel olanları tercih ettimSağol emsalcim , evet süper oluyor yeni doğum yapmış ya da bebeği büyümüş olan hanımları dinlemekte fayda var .İlla marka olması gerekmiyor ,ayrıca bir tanesi şey dedi o kadar kullanılmayan şey aldık ki diyor yazık oldu .
canım benim maşallahh poyraz paşa güle güle giysin aldıklarınızı hepsi de çok güzellerbakalım bizimki baya şaırcak belli bie bu gün bol badi giydim şişman gösterdi hamile pantalonumuda giydim oda biraz bol
canım kızınında seninde iyi olmanıza çok sevindim.bizimde bir kızımız birde oğlumuz olacak inşalah.hareket konusundada artık sabırla bekliyoruz bakalım hayırlısı.inşallah bu sohbetteki herkeste burda olmasada amile olan tüm kardeşlerede Rabbim mutlu sona mutlu bir şekilde ulaşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?