2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilekcim merak ettim canım seni bi kaç gundur gorunmuyordun umarım ters bi durum yoktur :)) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulantıların geçti mi

Sela canım. Sağolasın. Ben iyiyim ama bulantılarım hala son süratle devam ediyor.
3 hafta sonra artık bitmesini umut ediyorum. Sen neler yapıyorsun ? Senin içinde herşey yolunda di mi canım ?:1hug:

günaydın arkadaşlar emel arkadaş gibi bende erkenciyim tatil olmasa kesin uyurumm:)

kızlar siz kendi kendinize mi basladınız bu folik plusa ?

Sela canım. Sağolasın. Ben iyiyim ama bulantılarım hala son süratle devam ediyor.
3 hafta sonra artık bitmesini umut ediyorum. Sen neler yapıyorsun ? Senin içinde herşey yolunda di mi canım ?:1hug:

valla malum biz tatile girdik yatıp bol bol uyumak yerine erkenden gozumu acıyorum :) bide kızım sagolsun erkenden uyanır uyutmaz benide :) bunun dısında bi problem yok canım 15 gun sonra bir dahaki kontrolum

ben kendim başladımdı...

anladım canım peki doktorun sana demistir ama degil mi hangi ilacı kullanman gerektigini sonuçta bazı tahlil ve sonuçlara gore veriyorlar ilaçları.......burda kimi arkadaslar folik asit kimileri folik plus kullanıyorlar

net olarak şu marka al demedi sadece 400 mcg folik asit almaya başla demişti

Günaydın 2009 Eylül ayının en güzel anne adayları...
Nasılsınız bakalım bugün? Umarım hepimiz için herşey yolundadır.
Hemen bende söyleyeyim listeye eklenmesi için ; boyum 1,73 kilom 53
Tahminim KIZ :lepi:

bugün biraz daha iyim akşamları daha kötü oluyorum.. sanki sabah sabah 6 bardak su içtimm ne hararettir anlamadım daha kahvaltı yapmadım... bende folicplus kullanıyorum arkadaşlar günde 3 defa içiyorum bende kendim almıştım eczaneden hamilelik öncesi başlamıştımm:)

Buarada aramıza yeni katılan annişler varmış. Onları tebrik ediyorum.

Delfindora cnm geçmiş olsun. Ümidini kesme, negatif düşünme lütfen. :teselli:

canım niye zorladın kendini o kadar 6 bardak su çok fazla onu gün içine yavaş yavaş dağıtarak içe bilirsin.folicplus ne içerikli bir vitamin

gunaydın canım :) gayet iyiyim ama midem kazınmaya basladı sen nasılsın

Bende iyiyim cnm. Bulantım yok Allaha şükür ama bendede mide kazınması ve iştahsızlık var. Birde sanki 2 gündür karnıma bişiler batıyormuş gibi bir his var. Sizdede varmı böyle bir durum?

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
3-Ultlar.........................75................. .....Kız
4-rapunzell_82.............63......................K ız
5-desire1983.................68..................... .Kız
6-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
7-emrelebisemre.........72.......................Kız
8-bengiii......................49................... ...Kız
9-flower_85..................64..................... ..Kız
10-burko......................76..................... ...Kız
11-asos1980.................64....................... .Erkek
12-dilekakal................53..........................Kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…