dilekcim merak ettim canım seni bi kaç gundur gorunmuyordun umarım ters bi durum yoktur :)) sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulantıların geçti mi
Allah bizede nasip etsin cumartesi gidecem inşallah görürüz bizde çok heyecanlıyım...
folic plus'ın kullanma kılavuzunda üç tane diyor gebe kalmadan üç ay önce başlamak lazımdı folic asite ben gnc nin multi vitaimnini içiyordum ama folic plus a başladım doktora gidene kadar bir tane mi içsem napsam kararsız kaldım gerçi folic asit birikmezmiş vucutta zararı olmaz diye okumuştum bir interneten bakayım gene emin olayım :uhm:
Sela canım. Sağolasın. Ben iyiyim ama bulantılarım hala son süratle devam ediyor.
3 hafta sonra artık bitmesini umut ediyorum. Sen neler yapıyorsun ? Senin içinde herşey yolunda di mi canım ?:1hug:
günaydın arkadaşlar emel arkadaş gibi bende erkenciyim tatil olmasa kesin uyurumm:)
kızlar siz kendi kendinize mi basladınız bu folik plusa ?
ben kendim başladımdı...
EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ
TATLI ANNİŞ .................... CİNSİYET TAHMİNİ...................BOY.............. KİLO
zeynepsz................................... KIZ................................. 1,70............... .58
pushing...................................... KIZ ................................ 1,64 ............... 49
((eslem)) .....................................KIZ ................................ 1,63.................48,5
Ultlar ......................................... KIZ ................................ 1,65 ................75
rapunzell_82............................... KIZ ................................. 1,64................ 63
desire1983 ................................ KIZ .................................. 1,74............... 68
Mozijiku................................... ERKEK .............................. 1,61............... 67
emrelebisemre ......................... ................................ 1,68 ............. 72
FATOŞGÜL ............................ ............................... 1,65 ..............62
flower_85 .................................. KIZ ....................................1,62 .............. 64
Günaydın kıslarrrrrrr :sm_cool: nasılsınız?
bugün biraz daha iyim akşamları daha kötü oluyorum.. sanki sabah sabah 6 bardak su içtimm ne hararettir anlamadım daha kahvaltı yapmadım... bende folicplus kullanıyorum arkadaşlar günde 3 defa içiyorum bende kendim almıştım eczaneden hamilelik öncesi başlamıştımm:)
gunaydın canım :) gayet iyiyim ama midem kazınmaya basladı sen nasılsın
bu arada karnım ağrıyor biraz sizce normal mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?