günaydın arkadaşlar herkesi iimi????
bende korkuyom.. çünkü çok acıyomuş... benim ilk aylarda çok acıdı ama şimdilerde iyiler maşallah... hergün bebeyağı sürüyom belki ondanndır.. -tatlicadiarzu-
ay bi durmuyor ki şu zaman bu zaman diyeyim, çalışırken ft. işlerken bile kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3
hayır her gün 32 dişim meydanda sırıtıp duruyorum o oluyor :roflol: :roflol: :roflol:
doğru emzirmeyi becerebilirsek 2-3 güne kadar acısız emzirebilirmişiz..
ayrıca ebelere de kızmaman lazımmış, memeyi bebeğin ağzına tepiyor diye, biz kibar kibar verince sadece ucunu aldığı için daha zorlanıyormuşuz, ama öyle tepe tepe alışırsa memeyi komple alıyormuş ve acı çekmiyormuşuz...
günaydın arkadaşlar herkesi iimi????
aynen öyle imiş canım.kahverengi kısmının tamamen ağzında olması gerekiyormuş ki damak ile emme yapabilsin.ucunu verince ne o emebiliyormuş ne de bizim yaralar geçermiş.sadece yara yapar ve çocuğun ağlamasına sebep olur dedi ebe hanım.ayrıca burnunu kapatmasın diye baş parmakla göğsün bebeişin burnuna gelen kısmını geride tutacakmışız.
onunla alakası olduğunu sanmıyorum canım çünkü bebeyağını 2. aydan beri hergün sürüyorum ben... cildim aşırı kuru göğüslerim daha kötü soyuluyor... ama gel gör ki acısı beter...
o zaman geçmiş olsun canım.. sabretmekten başka çare yok gibi.. büyüdükleri için ağrıyodur belki..
kızlar bısey sorucam mama cesıtlı markaların mama hazırlama robotu, sterılazatör ve bıberon ısıtıcı gıbı urunlerı var. Icınızde alan ya da almayı dusunen varmı , gercekten kullanıslılarmı bılıyomusunuz?
evet canım bak o da var..
başparmakla burnunu kapamasını engellerken çenesine değmesini de engelliyorlar ya iki parmak arasında tutuyorlar, öyle tutulmazmış...
alt kısmına çenesi gömülecekmiş aslında doğrusu oymuş yani...
şu uç meselesi var bi de, tamamen kahverengi kısmı alması lazım ya, zaten bende uç yok ki :roflol: :roflol: :roflol:
büyüdükleri için olması çoook büyük ihtimal çünkü 90 oldular :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
sadece ne olur ne olmaz diye bi biberon alıcam, kaynatıcam tamam...
başka da ısıtıcıymış, stelizatörmüş düşünmüyorum hiçbirini..
lazım olursa lazım olduğunda alırız...
kızlar bısey sorucam mama cesıtlı markaların mama hazırlama robotu, sterılazatör ve bıberon ısıtıcı gıbı urunlerı var. Icınızde alan ya da almayı dusunen varmı , gercekten kullanıslılarmı bılıyomusunuz?
trt de dün tantuni bugün de künefe yapımı gösterdiler gözlerim dönüyor iki gündür bir mersinli olarak. bu ikisinin tadı da başka şehirlerde inanın hiiiç çekilmiyor.
canım sende kahve beyaz Allah ne verdiyse damağını dolduracak şekilde verirsin.bak gör sanırım doğum sonrası Allah o şekli verecektir ona diyorum ben.o çok büyük onu dahi ayarlamıştır.bu arada dediğin gibi iki parmak arasında makas şekli yanlışmış.
valla ben bugun temızlık yapıorum gelıp gıdıp okuorum ama yazamıorum bugunluk benı mazur gorun en azından bıkac saatlık
trt de dün tantuni bugün de künefe yapımı gösterdiler gözlerim dönüyor iki gündür bir mersinli olarak. bu ikisinin tadı da başka şehirlerde inanın hiiiç çekilmiyor.
valla ben bugun temızlık yapıorum gelıp gıdıp okuorum ama yazamıorum bugunluk benı mazur gorun en azından bıkac saatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?