2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende korkuyom.. çünkü çok acıyomuş... benim ilk aylarda çok acıdı ama şimdilerde iyiler maşallah... hergün bebeyağı sürüyom belki ondanndır.. -tatlicadiarzu-

onunla alakası olduğunu sanmıyorum canım çünkü bebeyağını 2. aydan beri hergün sürüyorum ben... cildim aşırı kuru göğüslerim daha kötü soyuluyor... ama gel gör ki acısı beter...

aynen öyle imiş canım.kahverengi kısmının tamamen ağzında olması gerekiyormuş ki damak ile emme yapabilsin.ucunu verince ne o emebiliyormuş ne de bizim yaralar geçermiş.sadece yara yapar ve çocuğun ağlamasına sebep olur dedi ebe hanım.ayrıca burnunu kapatmasın diye baş parmakla göğsün bebeişin burnuna gelen kısmını geride tutacakmışız.

evet canım bak o da var..
başparmakla burnunu kapamasını engellerken çenesine değmesini de engelliyorlar ya iki parmak arasında tutuyorlar, öyle tutulmazmış...
alt kısmına çenesi gömülecekmiş aslında doğrusu oymuş yani...
şu uç meselesi var bi de, tamamen kahverengi kısmı alması lazım ya, zaten bende uç yok ki :roflol: :roflol: :roflol:

onunla alakası olduğunu sanmıyorum canım çünkü bebeyağını 2. aydan beri hergün sürüyorum ben... cildim aşırı kuru göğüslerim daha kötü soyuluyor... ama gel gör ki acısı beter...

o zaman geçmiş olsun canım.. sabretmekten başka çare yok gibi.. büyüdükleri için ağrıyodur belki..

kızlar bısey sorucam mama cesıtlı markaların mama hazırlama robotu, sterılazatör ve bıberon ısıtıcı gıbı urunlerı var. Icınızde alan ya da almayı dusunen varmı , gercekten kullanıslılarmı bılıyomusunuz?

o zaman geçmiş olsun canım.. sabretmekten başka çare yok gibi.. büyüdükleri için ağrıyodur belki..

büyüdükleri için olması çoook büyük ihtimal çünkü 90 oldular :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:

sadece ne olur ne olmaz diye bi biberon alıcam, kaynatıcam tamam...
başka da ısıtıcıymış, stelizatörmüş düşünmüyorum hiçbirini..
lazım olursa lazım olduğunda alırız...

bu ne ya 20-25 kişi oluyoruz şurada kimse konuşmuyor sıkldım ha. kızlar ne yapıyosunuz siz ya ekranın başında?:)

trt de dün tantuni bugün de künefe yapımı gösterdiler gözlerim dönüyor iki gündür bir mersinli olarak. bu ikisinin tadı da başka şehirlerde inanın hiiiç çekilmiyor.

canım sende kahve beyaz Allah ne verdiyse damağını dolduracak şekilde verirsin.bak gör sanırım doğum sonrası Allah o şekli verecektir ona diyorum ben.o çok büyük onu dahi ayarlamıştır.bu arada dediğin gibi iki parmak arasında makas şekli yanlışmış.

valla ben bugun temızlık yapıorum gelıp gıdıp okuorum ama yazamıorum bugunluk benı mazur gorun en azından bıkac saatlık

benimkiler de 90 'ı buldu... sağolsun... eşimin çok hoşuna gidiyo gerçi.. yerli kadınlara benzemişim öyle diyo..lülülülülülü biberon bende aldım bir tane .. ama diğerleirne bakıcam ihtiyacım olursa alırım.. şimdilik düşünmüyom

yok canım pek düşünmüyorum doğrusu.sadece sterilizatör olabilir derim.ama tecrübeli anneler sanırım daha iyi bilgi varir.geçmiş aylarda doğum yapan annelerin topiklerine bakıyorum bazen faydalı olabiliyor.

trt de dün tantuni bugün de künefe yapımı gösterdiler gözlerim dönüyor iki gündür bir mersinli olarak. bu ikisinin tadı da başka şehirlerde inanın hiiiç çekilmiyor.

inegöl dışında inegöl köfte yemek gibi bi duygu :roflol: :roflol:
çok çok iyi anlıyorum, ben de mersinden başka yerde tantuni yemem kaydirigubbakcemile3

bi de şey var ama, o uçların çapı 4 mm falan oluyormuş benimki 4 parmak nerdeyse :roflol: :roflol: :roflol:
yusyuvarlak bi de, serçe parmağımın ucu kadar bi uç çıktı hamilelik başından beri, o kadar.... daha da yok...

Ben şimdilik bunların hiç birini almayı düşünmüyorum , ha ilerde çalışmaya başladığımda biberon ısıtıcısı alabilirim o da belki , ben bu tarz şeylerin para tuzağı olduğunu düşünüyorum ...

valla ben bugun temızlık yapıorum gelıp gıdıp okuorum ama yazamıorum bugunluk benı mazur gorun en azından bıkac saatlık

Kolay gelsin Ela yorma sakın kendini yavaş yavaş ok ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…