2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederiz teyzeleri..babannesi ve büyük teyzeleri sağolsun..yaz gelmeden örgüleri bitsin diyorlar..diğer örgüleri battaniye falan kayınvalidemde onlarıda eklerim..ayyy ilk torunya tövbe yarabbim erkek olsaydı pipisini koparırlardı çocuğumun..aslında onlar ilk baştan beri kız istiyorlardı çünkü ailede hiç kız yok..ilk gelin benim ilk torunda benim kızım..bizim kuzucuklarımız şanslı kızlar darısı herkesin başına olsun inşallah..

baharcık ben de emzirmekten korkuyorum, çünkü şimdiden göğüs uçlarım acıyor dokunamıoyurm bile...
sütyen de penye falan değil ki çok hissedilir olsun ama yanlışlıkla değmeyeyim, mahvoluyorum...
emzirirken ne yapacağız hiç bilmiyorum ben de... doğumdan çok onun korkusu sardı beni şimdi :roflol:

ya zeytincim aman hayatta yapmam dediğim şeyi sizlerden sonra acaba bende mi yapsam dedim yaa.azcık tuzun faydası olur belki zararı olmaz dimi :)))

Olur olur aşırı değil ama , eee bizde bazı şeyleri burada okuyoruz da öğreniyoruz bir de eve gidip ahkam kesiyorum arkadaşın şöyle olmuş arkadaşın böyle olmuş eşim diyor hangi arkadaşın :roflol:

Ay ne güzel , bir tanesi kımıldadıkça ben acayip mutlu oluyorum senin iki tane birden süper ya ... kaydirigubbakcemile

Ay ben bayılıyorum iş yaparken kımıl kımıl çok güzel oluyor, otururken ve ayakta yemek yaparken daha çok hissediyorum ...

kizlar
yeni dogum yapan arkadasim soyledi amerikan hastanesinin ucretsiz hamileler icin kurslari varmis 7 hafta suruyormus esli gidiliyormus
cok faydasini gorduk sende ara git dedi.
hem dogum icin hemde dogumdan sonrasi icin faydali bilgiler oluyormus.
isyerinden arkadaslarim bircok hastanede var bu ucretsiz kurslar dediler.
sizde arastirin ben amerikan hastanesininkisine gitmeyi dusunuyorum.

ecemmm çok güzel olmuş cicilerin... güle güle eskitin... benim de annem bir sürü ördü ama ben daha hiçbirini göremedim..

ya işte bende de yanı olay var. azcık acı hassasiyet falan var. ama geçer ya eminim kucağımıza alınca bebişleri unutuvercez tüm acıları :)

Ecem bayıldım örgülere facedede belirtmiştim ben bebeklere melek ambiyansını çok yakıştırıyorum süper olmuş hepsi güle güle sağlıkla giysin meleğin ...

bende korkuyom.. çünkü çok acıyomuş... benim ilk aylarda çok acıdı ama şimdilerde iyiler maşallah... hergün bebeyağı sürüyom belki ondanndır.. -tatlicadiarzu-

ecem benim oğluş babanesi ve dedesinin 16.torunu olacak :)))

Sütü gelen hanımlar , göğüsleriniz ağrıyormuydu süt gelmeden önce ?? Ben de hiç ağrı falan yok , ben çok istiyorum hele rüyamda emzirirken görünce kendimi ertesi günüm süper geçiyor tıpkı bugün kü gibi ...

kızlar size önemli bir bilgi. damacanaların su çekme pompası çok bakteri barındırıyormuş 2 haftada bir çamaşır suyuyla dezenfekte etmek gerek. ben akşam ısladım. şimdi yıkamam lazım kalkamıyorum yerimden. ooof of allah kimseye muhtac etmesin. kayınvalidem gelecek. gelirken yemek getirmesini istedim.

Maşşallahh süper ya..darısı bizimkilerin başına diyemicem biz üç kardeşiz eşim iki kardeş..annemlerde 4. torun olacak kısmetse..ama ne güzel ya kalabalık aile maşşallah canım

...
Ay ben bayılıyorum iş yaparken kımıl kımıl çok güzel oluyor, otururken ve ayakta yemek yaparken daha çok hissediyorum ...

ay bi durmuyor ki şu zaman bu zaman diyeyim, çalışırken ft. işlerken bile kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3
hayır her gün 32 dişim meydanda sırıtıp duruyorum o oluyor :roflol: :roflol: :roflol:

ya işte bende de yanı olay var. azcık acı hassasiyet falan var. ama geçer ya eminim kucağımıza alınca bebişleri unutuvercez tüm acıları :)

doğru emzirmeyi becerebilirsek 2-3 güne kadar acısız emzirebilirmişiz..
ayrıca ebelere de kızmaman lazımmış, memeyi bebeğin ağzına tepiyor diye, biz kibar kibar verince sadece ucunu aldığı için daha zorlanıyormuşuz, ama öyle tepe tepe alışırsa memeyi komple alıyormuş ve acı çekmiyormuşuz...

benimkinin uçları sızladı canım ama o arada zaten olduğu için sinyal olarak algılamadım. :)

maşşallah kalabalık bi aile sanırım :)
benimki bizim tarafta ilk, eşimin tarafında da 3. torun olacak henüz :)

sürekli yıkarım ederim ama daha sık yıkayacağım artık, çok sağol teşekkürler pembe kaydirigubbakcemile3

ya aslında çok güzel birşey.onların anlatımları çok farklı oluyor.ben sağlık ocağında emzirme eğitimine gittimdi gösterdi kadın direkt uygulamalı.ama daha öğrenecek çook şeyimiz var çook.tavsiye için teşekkürler.
sorma ya benim eşimde şaşırıyor:)kızlar şöyle kızlar böyle herkese söylüyom sağlık ocağında,doktorda bile:)
günaydın arkadaşlar herkesi iimi????

Allah'a şükür canım.sen nasılsın,bebiş nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…