baharcım hiç iyi değil merakla doktorun ne diyeceğini bekliyorum. saat 2:30 da randevum.
hay Allah senin iyiliğini versiiin:) arkadaşlar son ana kadar bekleyip bir çukur olayı aslında ne kadar işe yarıyor kolay doğum yöntemlerine eklemeli:)ayfer çoğuna göre ilginç ama fırlama diyorlar:) bekleyemedınmı dıyorlar:) sanki ben anneme dedım son ana kadar bekle diye:) amcamda giderken bı çukura giriyor tatatatam karsınızda meryem :):)
ayfersmu olabilir canım fazla hassas ya bu aralar ondan düşününce bile içim bi gaip oluyor. ama dediğin gibi annelik işte kim bilir nasıl mutlu olcam o emerken... ooyyy oy bak gene duygulandım heee...
işte kızımın cicileri..
işte kızımın cicileri..
işte kızımın cicileri..
kızlar bu arada benim karnımda bugün disko var maşallah özellikle üstteki kuzum (kistleri olan) bir hareketli resmen göbeğimi hoplatıyor. gözümle takip ediyorum:) özellikle o hareketli olunca çok seviniyorum. çünkü hasta olan bebekler de hareket de yavaş oluyormuş (aman sakın tersi yorum yapmayın hareketi az olan hasta oluyormuş diye o yanlış olur)
bunlarda devamı yenilerininde resmini çekip akşama eklerim..
eminim önemli bişi değildir canım. ben de dün akşam yemek masasında kalakaldım senin gibi. ne kıpırdayabiliyorum nefes aldığımda bile canım yanıyor. genişlediğimizden oluyor bunlar bence.
çok söyledim canım ama benimki sürekli ve hiç bir şey yapamıyorum aynı noktada. yani senin anlattığın çoğu gebede oluyormuş ama ben bunu tarif edince herkes allah allah diyor. neyse boşver kapatalım bu bahsi.:)
kızlar bu arada benim karnımda bugün disko var maşallah özellikle üstteki kuzum (kistleri olan) bir hareketli resmen göbeğimi hoplatıyor. gözümle takip ediyorum:) özellikle o hareketli olunca çok seviniyorum. çünkü hasta olan bebekler de hareket de yavaş oluyormuş (aman sakın tersi yorum yapmayın hareketi az olan hasta oluyormuş diye o yanlış olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?