inegöl dışında inegöl köfte yemek gibi bi duygu :roflol: :roflol:
çok çok iyi anlıyorum, ben de mersinden başka yerde tantuni yemem kaydirigubbakcemile3
bi de şey var ama, o uçların çapı 4 mm falan oluyormuş benimki 4 parmak nerdeyse :roflol: :roflol: :roflol:
yusyuvarlak bi de, serçe parmağımın ucu kadar bi uç çıktı hamilelik başından beri, o kadar.... daha da yok...
benimkiler de 90 'ı buldu... sağolsun... eşimin çok hoşuna gidiyo gerçi.. yerli kadınlara benzemişim öyle diyo..lülülülülülü biberon bende aldım bir tane .. ama diğerleirne bakıcam ihtiyacım olursa alırım.. şimdilik düşünmüyom
kızlar bısey sorucam mama cesıtlı markaların mama hazırlama robotu, sterılazatör ve bıberon ısıtıcı gıbı urunlerı var. Icınızde alan ya da almayı dusunen varmı , gercekten kullanıslılarmı bılıyomusunuz?
kızlar bu ticker larınızı profilde nereye yapıştırdınız allah aşkına kafayı yicem şimdik ya
kızlar bu ticker larınızı profilde nereye yapıştırdınız allah aşkına kafayı yicem şimdik ya
hadi kızlar şimdilik hoşçakalın sevgiler... doktordan sonra yazarım...
ya köfte tantuni ay valla bunlar beni mutfaktan çıkarmıcak!!!bahsetmeyin bu kadar yemekten yaaaaa
canım bence sonra sonra şekillenecektir diyorum ben.
arkadaşım hevesle aldı ama hiç kullanmamış bende düşünmüyorum çok lazım olursa alırım ama kaynatmakda aynı işi görüyor
bende kararsız kaldım daha dogrusu kullanmak gerekecekmı bılemedım sadece bıberon ısıtıcıyı dusundum o da hanı fazla sutlerımızı derın dondurucuda sakalayabılıcez dıye cıkardıgımızda hemen cözünsün mantıgıyla..ayy ne cok sey varr..
canım doğum kilo takip bölümü var ya oraya yapıştıracaksın
trt de dün tantuni bugün de künefe yapımı gösterdiler gözlerim dönüyor iki gündür bir mersinli olarak. bu ikisinin tadı da başka şehirlerde inanın hiiiç çekilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?