2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya köfte tantuni ay valla bunlar beni mutfaktan çıkarmıcak!!!bahsetmeyin bu kadar yemekten yaaaaa

canım bence sonra sonra şekillenecektir diyorum ben.

pembee bana tantuni tarıfı versene yaa. her canım ıstedıgınde ya avcılara ya uskudara gıtmnek zorunda kalıyoruyz:) sadece ıkı yer var guzel yapann

benimki de "tam kıvamına geldin ama dokundurmuyorsun ki" diyor :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anca kıvama gelmişim 15 kilo alınca :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

arkadaşım hevesle aldı ama hiç kullanmamış bende düşünmüyorum çok lazım olursa alırım ama kaynatmakda aynı işi görüyor

bu arada ben cnn de lezzet duraklarını seyretmeyi çok severdim ama canım olmadık bişiy ister diye izlemiyorum senağlama

hadi kızlar şimdilik hoşçakalın sevgiler... doktordan sonra yazarım...

güle güleee, güzel haberlerle gelin inşallah :) :)

ya köfte tantuni ay valla bunlar beni mutfaktan çıkarmıcak!!!bahsetmeyin bu kadar yemekten yaaaaa

canım bence sonra sonra şekillenecektir diyorum ben.

tamam tamam sustum :roflol: :roflol:
inşallah öyle olur, annem de siz emdikçe çıktı diyor korkma diyor ama düşünmeden edemiyor insan...
ben emzirememekten, mama vermek zorunda kalmaktan çok korkuyorum çünkü...
hele bi de sütüm olur da beceremezsem kendi kendimi yerim bi ömür...

Kızlar bugün acaip işim var. Ekran sürekli açık ama arada okuyorum yazamıyorum size. Süt molası verdim şimdi. Pembe hayırlı haberlerle gel inş. cnm

Özge artık sezon acıldı ya bızımde ısler malum bende takıp edıyorum arada eslık edıyorum :)

baharcık oldu canım, ticker'ın görünüyor :)
bizim de p.tesi kdv son gün, yetiştirmeye çalışıyoruz ama çok şükür aşırı yoğun değiliz bu ay, en azından eve götürmeyeceğim :)

trt de dün tantuni bugün de künefe yapımı gösterdiler gözlerim dönüyor iki gündür bir mersinli olarak. bu ikisinin tadı da başka şehirlerde inanın hiiiç çekilmiyor.

pembecim sende mi mersinlisin. benim eşim de mersinli, ben de kendimi artık tantuni, künefeyi çok sevdiğim den mersinli olarak görüyorum. siz neresindensiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…