2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun nasıl geçti şeker yükleme testi? Bize de anlat biraz gitmeden tecrube kazanalım. Aç mı gitmek gerekiyor?

ya kızlar sız de mı yaaaa.zaten kendıne benzetıo herseyımı.ben cok hareketlıyım duramam durdugum yerde.benı ıstemeye geldıklerınde eve doner donmez esıme dedıgı ılk sey de o olmus.kız ayyynı ben kıpır kıpır.:S ne alaka yaaa
yemek yapar anne derım elıne saglık cok guzel olmus.tabı gusel olur kım yaptı onu der:1closedeyes:
bısey verır ye dıe ben yemıcem sımdı derım.sennnn belırısın der.-tatlicadiarzu-e ben bılıom ıstemıom kı yemıom nıe bı da sen bılırsın dıon
ben uyanırım gunaydıon anne gunaydın sana da der
gorumcem kalkar suratsız uyanır cok kızçeeeeeem gunaydıııın der.bız neyız

ya kapalı açık değil bayanlara saygı duysunlar da yer versinler. malesef haklısın meryemcim ben de burda görüyorum böyle şeyler.

canım benım kendı başıma geldi canım. bı sefer bındım adam benım oturacagım yerı bıle almaya calıstı hayvan. üstüne kapalıya yer verdı. yaşlı olsa yıne başımla beraber ama benle hemen hemen aynıydı. buna kızıyorum.

ya maalesef kızlar kadınlara saygı kalmadı bunu artık çalışmamıza bağlıyorum erkekler diyorlarki çalışıyor benim hakkım olan işte yer vermiyim yol vermiyim yanında ana avrat söveyim v.b. görsün çalışmasaydı diyorlar eskiden mesela bir bayanın yanında küfür etmek mi böyle bişiy olmazdı ama şimdi gayet rahat ediliyor toplu taşıma araçlarına binmekten nefret ediyorum hala bazı saygılı insanlar var ama eskisi gibi değil
birde son zamanlarda kalabalık yerlerde karnıma çarparlar diye korkuyorum insanlar hayvan gibi yürüyorlar afedersiniz

ela kaynananı sevsen dokunmazdı:) valla ben sevıyorum. zaten uzakta bana zararı yok:) bişeyinide bana benzetmez:)

Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun nasıl geçti şeker yükleme testi? Bize de anlat biraz gitmeden tecrube kazanalım. Aç mı gitmek gerekiyor?

Bircancım sonucu ikide alıcam saatini bekliyorum :) alınca haber veririm.

Dilek tatlım aç karnına gidiyosun o yüzden mümkün olan en erken saatte gittim ki kan şekerim düşmesin önce bi kan alıyolar ondan sonra 50 gr. şeker yüklemesi yapıyolar bi sıvıya bana limonata verdiler soğuk hiç midem bulanmadı içerken ablama düz suya eklemişler çok rahatsız olmuş içerken. Sonra çıkıyosun bi saat bekliyosun hiçbişey yemeden sadece su içebilirsin ondan sonra tekrar geliyosun yine kan alıyolar bu kadaaaaar kolay bişey :)

Kapalı , açık olayı değil bu bence insanlık olayı sinirt oluyorum ya adam yaşlı , ya da kadın hamile gencecik çocuklar yayıp oturuyorlar , koca koca insanlar yer veriyor , ya da kadın yanına küçük çocuk oturtuyor ayakta koca adam gidiyor alsana kucağına , çok saygısız bir nesil yetişiyor çok ben kadına yer verirken belki utanırlar dedim ama nerde tınnnnn umrunda bile değil , bize gençken biri böyle bir hareket yapacaktı ezilirdik ama şimdiki nesil maşallah özgüven süper , bomba gibi ...

canım ben son ana sağlığına gittiğimde baan bir toz verdiler onu saat 8 de içip saat 10 gidicem o zaman bakıcaklar şekerime oda şeker yüklemesi oluyo tozu yarım bardak suya karıştıtıp içicekmişim

evet ya canım öyle çok denk geliyorum bende. biz ikiz olduğumuz için hep birin kucağında gittik gezmelere annemde kardeşimi alırdı kucağına.
buarada pazar günü metroda kızın biri yer evrdi bana artık baya belli oluyor poyraz paşam

canım benim hoşbuldukkk.
fıstık iyi teyzesi ara ara ufak ufak oynuyor maşallahh
seni anlıyorum canım zaten geçmişi okurken baya vakit gidiyor :))
iyi olmanıza çok sevindim her zaman iyi olun inşallah canım
ben bu gün yine kalp çarpıntılarıyla cebelleşiyorum ama Allah a şükür yinede
teşekkür ederiz teyzesi bir tane biberon bir tane emzik aldık kızımıza
Rabbim inşallah hepimize aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin
bu arada bu gün neler oluyor böyle herkezin tickerleri görünmüyor seninde yok (

Ben bugün hastaneden dönerken minibüse bindim ama tamamen hamile olduğmu unutmuşum binip arkada dikilcektim.. En önde ki adam daha adımımı atar atmaz bi ayağa fırladı anam noluyo dedim bana mı falan derken aklıma göbeğim geldi. Ayyy dedim ne zevkliymiş hamile olmak pek bi keyiflendim sağolsun adamcağızda :)

Ben şimdi bir erkek annesi olucam Allah kısmet ederse , ama ilerde oğlumdan beklentim bana benzer biriyle birlikte olması değil özgün olsun çocuğum , maalesef çoğu erkek annesinin düştüğü hata bu gelinleriyle yarış içerisindeler benim kayınvalidem ilk zamanlar sürekli , benim oğlum şunu yer bunu yer deyip duruyordu ama ben kendime göre bir stil geliştirdim , ya da bakımsız olan kadın bir yere gideceğimiz zaman süslenip püsleniyordu sürekli yarış halindeydi baktı bende o potansiyel yok , hayatta kimseyle yarışmam kendim olurum o da bunun farkına vardı şimdi ara ara konuşuyor ama ben çoğunu duymuyorum , fazlada samimi olmamayı tercih ediyorum , yüz göz olmak iyi bişey değil .

Sana sonuna kadar katılıyorum , ne yazık ki erkeklerde bu var kesinlikle ,metroya binerken bile itiyor gerizekalı , sen evine gidip yayıyorsun ben daha eve gidicem yemek hazırlıcam , ortalığı toparlıcam kendi karısı kızıda aynı şeyleri yapıyor ama saygı yok . Bir de çalışan bayan diye tutturuyolar klava:klava:

eyvah eyvah bana 100 gr.la ve ilk 1-2-3 saat sonrasına bakılacak ben ansıl dayanacağım açlığa bilmiyorum (
sen atlatmışsın neyseki gözün aydın darısı bizlerin başına

meryemcım sonucta bız onları evlendıgımızde tanımıyorduk.nasıl tanıttılarsa kendılerını oyle tanıdık.eger sevgı dolu yaklassalardı ben de onları severdımama sevmıyorum gercek bu.evet 1600 km uzakta allahtan kı uzakta ordan bıle yetıo yanı.benım memleketten ılk geldıgım gun esımle bırbırımızı 3 hafta gormemeısız ne kadar ızlemısız dusun.aksam tam yattık zırr tel.esım actı kalk bak kanal 7 de ne var.dınle de ona gore davranın dedı kapattı.esım kalktı actı ana baba hakkından falan bahsedıo damardan yanı.esım dedı sımdı bunlar ne demek ıstıo.bız bısey mı yaptık.adam taktı kafaya ama butun keyfımızız kacırdı yanı.e ben bu kadını nasıl seveyım

amin tatlım
buarada nasılsın? kızın nasıl prenses

değerlerimizi yitirmekle alakalı şeyler canım. biz de mahallemizde açığı kapalısı hep beraberdik kimse kimseye dönüp bişey demezdi. şimdi dini ve insani değerlerimizi yitirmeye başladık. burda kapalı olmayana apartmanından daire kiralatmayan, kapalı değiliz diye arkamızdan konuşan ya da tam tersi birisi sırf kapalı diye ona farklı gözle bakan insanlar çok fazla.
özgüven konusuna gelince bize büyüklerimiz bişey dese dediğin gibi ezilirdik şimdikiler çata çat cevap veriyor terbiyesizlik hat safhada, ufacık çocukların ağzında küfürler sokakta bağıra çağıra küfrediyorlar... allah sonumuzu hayretsin

Çok güzel ben de normalde birinin yerine göz dikerek binmiyorum gerekirse bekliyorum boş olana biniyorum ama insan olanda azıcık anlarda saygı gösterir ...

kızlarr hepinize merhabaa.. nasılsınız görüşmeyeli.... derin mevzulara girilmiş ama merak etmeyin o çocuğu nasıl yetiştireceğimiz bizim elimizde.. bunların hepsini teek tekek öğreticez işallah... ayrıca mylady ve bircancım size geçmişler olsunnn ben yırttım şeker yükleme testinden... bide ben 6 saatliğine giricektim neyseki gerek kalmadı.... zaten her pazar şekerimi elli kere ölçtürüyolar bide ona gelemezdim... neyseki b12 dışında herşeyim iyi çıktı...onada iğne vurulacam falann filann :))) ee sizde nevar neyokkk çok özledim hepinizi yaa :)))

eyvah eyvah bana 100 gr.la ve ilk 1-2-3 saat sonrasına bakılacak ben ansıl dayanacağım açlığa bilmiyorum (
sen atlatmışsın neyseki gözün aydın darısı bizlerin başına

Bişey olmaz inşallah canım hiç korkma benim ablam tam benim kadar hamileyken 17 gün oruç tuttu :) Ben asla cesaret edemem ama o etmişti. Yani o kadarcık aç kalınır pozitif düşün. Zaten o şeker yüklemesi yapıyolar ya onu içtiğin anda kan şekerin ve tansiyonun dengeleniyo açlığada dayanıverirsin ne olcak :)

yuhhh artık seninkide az değilmiş hani nerden nereye yetiyor tlf la hemde :)))
ama bence çok fazla takma hepsi az buçuk aynı illaki bir şekilde kaynanalık yapmaya çalışıyor ama dediğin ilk günlerdeki iletişim çok önemli
ilk zamanlar bana karşı daha iyi ve olumlu davransaydı kayınvalidem bende şimdi çok daha farklı olurdum Allah var şimdi bana iyi yaklaşmaya çalışıyor ama ne fayda artık bana iyide dese batıyor hem sonra azcık yüz versem fazlasını ister gibi oluyor en iyisi mesafeyi korumak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…