bircan hoşgeldın canım geçmiş olsun tatlım atlatmışın hayırlı ile..kız ala ala 1 kg aldın çok ayıp....fotoyu beklıyoruz
merve saol canım o dediğini blıyorum ama gerçekten pahalı kuzum....
emsalcım.evet saolsunlar guldurduler benı.allah hepınızden razı olsun.
sımdı ben bıraz bıseyler okuyayım cuma yaklasıo.hepınız dualarımdasınız hıcbırınızı unutmayız.
yaa niye kızıyon hemen yaa.:çok üzgünüm: bende kiracıyım ama ne bileyim sevemedim işte...
evet gülcan yaa, kesinlikle o kadar para veremem ben de, zaten bi de gereksiz geliyor...
tamam güzel hoş ama o kadar para harcamak gereksiz işte...
yavruşlarımız sağlıklı olsun da bir sürü seçeneğimiz var çok şükür kaydirigubbakcemile3
yaa niye kızıyon hemen yaa.:çok üzgünüm: bende kiracıyım ama ne bileyim sevemedim işte...
DİLEK canım fıkran çok güzeldi :))
MOZİ cim seninkinede bayıldım hemen eşime mail attım :))
sanırım sayenizde PETİ nin yüzü gülmüştür
bu arada BİRCAN canım hoşgeldin çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim
darısı bizlerin başına inşallahhh
GULCAN canım aldıklarını güle güle ve sağlıklı günlerde kullansın bebişin inşallahh
bırcancım hadı gecmıs olsun canım rısk olmamasına da ayrı bı sevındım asallah poyrazına
gulcancım ıyı gunlerde saglıkla sıhhatle kullansın ıns oglusun
bana da bir park yatak bir de beşik gelecek. bir tane şifonyerimi bebiş için boşaltcam oldu işte bebek odası :)
Sakura profil resmine bayıldım bu arada :)
emsalcım.evet saolsunlar guldurduler benı.allah hepınızden razı olsun.
sımdı ben bıraz bıseyler okuyayım cuma yaklasıo.hepınız dualarımdasınız hıcbırınızı unutmayız.
hadi gözün aydın... bende haftaya yaprtırıcam.. darısı hepimize inşallahh
Canım benim geçmiş olsun. Sevindim iyi çıktığına. Darısı başımıza :Saruboceq:
ay inş. cnm yaaa bnm haziran başı olucakkkk
DİLEK canım fıkran çok güzeldi :))
MOZİ cim seninkinede bayıldım hemen eşime mail attım :))
sanırım sayenizde PETİ nin yüzü gülmüştür
bu arada BİRCAN canım hoşgeldin çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim
darısı bizlerin başına inşallahhh
GULCAN canım aldıklarını güle güle ve sağlıklı günlerde kullansın bebişin inşallahh
bircan hoşgeldın canım geçmiş olsun tatlım atlatmışın hayırlı ile..kız ala ala 1 kg aldın çok ayıp....fotoyu beklıyoruz
merve saol canım o dediğini blıyorum ama gerçekten pahalı kuzum....
bırcancım hadı gecmıs olsun canım rısk olmamasına da ayrı bı sevındım asallah poyrazına
gulcancım ıyı gunlerde saglıkla sıhhatle kullansın ıns oglusun
hoşgeldin bircan gözün aydın degerlerın ıyı cıkmıs darısı bizlere insallah
Bircan cım herşey yolundaymış ne güzel yaaaa. allah bize de onları duymayı nasip etsin. bu arada nasıl başardın ayda 1 kilo almayı? bana da doktor ayda 1 kilo dedi ama ben tutamıyorum ki kendimi
Bircan hoş geldin gozun aydın
merhaba arkadaslar sizleri uzun suredır takıp edıorum fakat bır turlu kayıt olamamıstım.çok guzel seyler paylasıyorsunuz.öncelıkle hepınızın hamılelıklerı hayırlı olsun.allah tamamına erdırsın ınsallah.bende 10 haftalık hamıleyım.bazı arkadaslarla aynı sorunları ben de paylasıorum.bulantılarım hat safhada devam edıyor.alah hepımızın yar ve yardımcısı olsun arkadaslar.guzel hamılelıkler
bulantısı dayanılmayacak şiddette olan arkadaslara sunu soylemek ıstedım.bundan 15 gun once gunde 5-6 kez kusunca doktoru aradım serum takılabılecegını soyledı.250ml lik serumlara bulantı ılacının ampul seklınce olanlarından karıstrdılar bır tane yedım serum ve 15 gundur ıyıydım.sımdı yıne basladı bulantılarım.yanı serum cok ıse yarıyor arkadaslar.doktorum da bunun bı zazarı oolmadıgını vucut su kaybettıkce daha da bulantının arttıgını serumun kaybedılen mınerallerı karsıladıgı,ıcındekı bulantı ılacı da damar yoluyla verıldıgı ıcın daha etkılı oldugunu soyledı.haber vermek ıstedım.cok zor oldugunu yasadıgımdan bılıyorum rahatlarsınız 15 gun dıe dedım
amın canım saolasın allah hepımızın kını tamamına erdırsın ınsallah:Saruboceq:evet canım.benım de bulantım cok.:bbo:sabredıoruz bakalım ınsallah gecer bır an once allahın ıznıyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?