2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bırcancım hadı gecmıs olsun canım rısk olmamasına da ayrı bı sevındım asallah poyrazına
gulcancım ıyı gunlerde saglıkla sıhhatle kullansın ıns oglusun

emsalcım.evet saolsunlar guldurduler benı.allah hepınızden razı olsun.
sımdı ben bıraz bıseyler okuyayım cuma yaklasıo.hepınız dualarımdasınız hıcbırınızı unutmayız.

evet gülcan yaa, kesinlikle o kadar para veremem ben de, zaten bi de gereksiz geliyor...
tamam güzel hoş ama o kadar para harcamak gereksiz işte...
yavruşlarımız sağlıklı olsun da bir sürü seçeneğimiz var çok şükür kaydirigubbakcemile3

Bircan cım herşey yolundaymış ne güzel yaaaa. allah bize de onları duymayı nasip etsin. bu arada nasıl başardın ayda 1 kilo almayı? bana da doktor ayda 1 kilo dedi ama ben tutamıyorum ki kendimi

yaa niye kızıyon hemen yaa.:çok üzgünüm: bende kiracıyım ama ne bileyim sevemedim işte...

canım kızmıyom valla şaka yaptım :teselli:ya tabi mobılya beşikler varken park yataklar okadar güzel degil ama artık güzellıge bakamıcam eşya sarmakmaktan öööö geldı çünkü....bide bizim taşınmalarda en küçük bişey bile pıtpıtlıya sarılıyo....

bana da bir park yatak bir de beşik gelecek. bir tane şifonyerimi bebiş için boşaltcam oldu işte bebek odası :)
Sakura profil resmine bayıldım bu arada :)

yaa niye kızıyon hemen yaa.:çok üzgünüm: bende kiracıyım ama ne bileyim sevemedim işte...

ay valla ben de sevemdim ya ne diyim... bana çok uyduruk geldi, onun yerine yine kendim kurabileceğim bir yatak aldım mobilyadan. onu da sökerim taşınırken. eşimde bu çok sallanıyo ben buna bebeği yatırmam dedi durdu.

bırcancım hadı gecmıs olsun canım rısk olmamasına da ayrı bı sevındım asallah poyrazına

çok tşk.ederiz teyzoşlar

allah kabul etsın canım rabbım hepimizin dualarını kabul etsın

bana da bir park yatak bir de beşik gelecek. bir tane şifonyerimi bebiş için boşaltcam oldu işte bebek odası :)
Sakura profil resmine bayıldım bu arada :)

ben de yatak odasına minik beşik yaptırıp odasına park yatak alıcam -tatlicadiarzu-
dolabım ve yatak odası mobilyam anca eşimle bana yetiyor çok küçük, onun için bir de dolaba ihtiyacım olacak valla masraflı olacağız sanırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de bayılıyorum valla kaydirigubbakcemile3

emsalcım.evet saolsunlar guldurduler benı.allah hepınızden razı olsun.
sımdı ben bıraz bıseyler okuyayım cuma yaklasıo.hepınız dualarımdasınız hıcbırınızı unutmayız.

çok sevindim canım :))
Rabbim cümlemizden razı olsun inşallahh
Allah kabul etsin canım

:lepi:Kızlar merhaba fikirlerinize çoook ihtiyacım var. Bugün oğluşun odasını vereceğim yapım için eklere bakar mısınız? Word de çizdim ekleyeceğiniz veya fikir verebileceğiniz birşey var mı??????

Eklentiler

Canım benim geçmiş olsun. Sevindim iyi çıktığına. Darısı başımıza :Saruboceq:

ay inş. cnm yaaa bnm haziran başı olucakkkk

hoşgeldin bircan gözün aydın degerlerın ıyı cıkmıs darısı bizlere insallah

Bircan cım herşey yolundaymış ne güzel yaaaa. allah bize de onları duymayı nasip etsin. bu arada nasıl başardın ayda 1 kilo almayı? bana da doktor ayda 1 kilo dedi ama ben tutamıyorum ki kendimi

Bircan hoş geldin gozun aydın

hızlar hepiniz sağolun. darısı yaptırcakların başına. kolumda biraz ağrı var ama iyim. hepinizin cuması mübarek olsun

kızlar bebek odalarınız için sizin evde yababileceğiniz lamba önerileri. ben bunlardan yaptım..... oldukça ucuza geldi, beyaz kağıt toplar 5 ytlye falan satılıyor koçtaşta .....

Eklentiler

• $lamba1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 15
  • $lamba2.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $lamba3.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 16
herkese merhabalar,
nasılsınız arkadaşlar inşallah herkes iyidir. bircancım, geçmiş olsun darısı başımıza, bu arada geçmişi pek okuyamadım ama pembenin yazdıklarına baktım; çok şükür prenseslerimiz iyiymiş, gözümüz aydın.

amın canım saolasın allah hepımızın kını tamamına erdırsın ınsallah:Saruboceq:evet canım.benım de bulantım cok.:bbo:sabredıoruz bakalım ınsallah gecer bır an once allahın ıznıyle.

buda PETİ nin ilk geldigi gün ve ilk mesajları :)))
işim gücüm yok bu gün size nostalji yapıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…