2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet bana da öle geliyor ama kullananlarda pek memnunlar önceleri uyuması için sonradanda oyun oynaması için bide pratik heryere götürülebilme imkanı filan iyi oluyo diye.. cok kararsız kaldım cok..

benim arkadasimda vardi, gozlemim su bebek kesinlikle icinde oynamiyor.
koyar koymaz aglamaya bagirmaya basliyordu sende icinden almak zorunda kaliyordun.

bizimkilerde oynamayabilir yani park yatakta daha sonra

tokluk kan şekerim ölçüldü oda 122 çıktı şeker yok demekmiş. yani rahatladım kızlar. doktorla konuştum orda. geçen ay gittiğimdne bu yana 1 kilo almışım herşey normal dedi normal bir hamileelik risk yok dedi. çok sevindim Allah'a şükürler olsun

hayırlı uğurlu olsun annesi güle güle kullanın inşallah güzel günlerde :)
darısı bizim başımıza artık :)
ben chicconun trio for me'sine bayılıyorum ama fazlasıyla aşıyor onun fiyatı beni
istanbul saraçhanede falan uygun bileceğimi bilsem oradan alırım ama hiiç sanmıyorum...
onun için firstwheels alıcam sanırım.. bakalım...

banada çok önerdiler park yatağı ama ben hiç sevemedim onları... çadır gibi.. :dilcikar:

ben de çadır gibi olduğu için bayılıyoruummm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bizim millet hiçbirşeyi kararında yapmayı bilmezde ondan... yaa aşırı serbest bırakır yada iyice sıkar... bir öğretmen olarak velilerden pek memnun değilimde.. ama bakalım biz nasıl olacazzzz

ben de çok merak ediyorum ve hep dua ediyorum, cıvık laftan anlamaz ve şımarık olarak yetiştirmeyeyim Allahım diye...
anencimin bakması için de dua ediyorum çünkü k.validem eltimle sadece aynı apartmanda oturarak gıcık bi şey yapmış çocuğu aşırı şımarık bi de bakarsa yanarım herhalde :bbo:

evet bana da öle geliyor ama kullananlarda pek memnunlar önceleri uyuması için sonradanda oyun oynaması için bide pratik heryere götürülebilme imkanı filan iyi oluyo diye.. cok kararsız kaldım cok..

oyun oynamasını istemem çünkü hapsedilmiş gibi geliyor bana öylesi, ben sadece mobilya beşikleri beğenmediğim için alıcam park yatağı kaydirigubbakcemile3

banada çok önerdiler park yatağı ama ben hiç sevemedim onları... çadır gibi.. :dilcikar:
bende eskıden pek begenmezdım ama..... sende 4 yılda 3 sefer ev değiştirseydım gördüm bende senı...mobılyamı alıyon park yatak mı
saol canım ben 7 aya pek bişey bırakmak ıstemedım...alırsın sende canım bunlarını cogunun parasını anacıgım verdi allah razı olsun....biz yırtık yanı
bizim millet hiçbirşeyi kararında yapmayı bilmezde ondan... yaa aşırı serbest bırakır yada iyice sıkar... bir öğretmen olarak velilerden pek memnun değilimde.. ama bakalım biz nasıl olacazzzz
bende çok merak edıyorum bakalım bız nasıl anne baba olcaz...başklarının dediği sakın çocuk kınama allah başına verir...
gülcan güle güle sağlıkla kullansın kuzun ınsallah

saol meryem tşk.ettık

hadi gözün aydın... bende haftaya yaprtırıcam.. darısı hepimize inşallahh

nabersiniz kızlar aşımı oldum ama bu seferki biraz daha ağırdı

Canım benim geçmiş olsun. Sevindim iyi çıktığına. Darısı başımıza :Saruboceq:

DıLEK canım fıkran çok güzeldi :))
MOZı cim seninkinede bayıldım hemen eşime mail attım :))
sanırım sayenizde PETı nin yüzü gülmüştür
bu arada BıRCAN canım hoşgeldin çok şükür herşey yolundaymış çok sevindim
darısı bizlerin başına inşallahhh
GULCAN canım aldıklarını güle güle ve sağlıklı günlerde kullansın bebişin inşallahh

bircan hoşgeldın canım geçmiş olsun tatlım atlatmışın hayırlı ile..kız ala ala 1 kg aldın çok ayıp....fotoyu beklıyoruz

merve saol canım o dediğini blıyorum ama gerçekten pahalı kuzum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…