evet bana da öle geliyor ama kullananlarda pek memnunlar önceleri uyuması için sonradanda oyun oynaması için bide pratik heryere götürülebilme imkanı filan iyi oluyo diye.. cok kararsız kaldım cok..
nabersiniz kızlar aşımı oldum ama bu seferki biraz daha ağırdı
ben park yatak aldım zaten ılk 3-4 ay yatak odasında durur sonra odasını ayırırım canım...
kızlar dün alışverişe çıktık oglumun yatagını araba koltugunu bakım cantasını hastane çıkısını yatagını ...vs bi sürü şey aldık resimlerini eklerım sonra içime çok sındı hepsi....allahım iyi günlerde kullanmayı nasip eder ınş...
banada çok önerdiler park yatağı ama ben hiç sevemedim onları... çadır gibi.. :dilcikar:
bizim millet hiçbirşeyi kararında yapmayı bilmezde ondan... yaa aşırı serbest bırakır yada iyice sıkar... bir öğretmen olarak velilerden pek memnun değilimde.. ama bakalım biz nasıl olacazzzz
evet bana da öle geliyor ama kullananlarda pek memnunlar önceleri uyuması için sonradanda oyun oynaması için bide pratik heryere götürülebilme imkanı filan iyi oluyo diye.. cok kararsız kaldım cok..
hoşgeldin Bircan'ım
günaydın cnm hoşgeldin sefalar getirdinnn...hadi gelmiş geçmiş olsun cnm
bende eskıden pek begenmezdım ama..... sende 4 yılda 3 sefer ev değiştirseydım gördüm bende senı...mobılyamı alıyon park yatak mıbanada çok önerdiler park yatağı ama ben hiç sevemedim onları... çadır gibi.. :dilcikar:
saol canım ben 7 aya pek bişey bırakmak ıstemedım...alırsın sende canım bunlarını cogunun parasını anacıgım verdi allah razı olsun....biz yırtık yanıgülcan hayırlı olsun canım aldıkların. nerdeyse tamamlamışsın. güle güle kullanın. oyy benim çok eksiğim var yaaaa. haftaya ben de çıkcam alışverişe. hepsini son aylarda almak bütçede delik yaratcak gibi :)
bende çok merak edıyorum bakalım bız nasıl anne baba olcaz...başklarının dediği sakın çocuk kınama allah başına verir...bizim millet hiçbirşeyi kararında yapmayı bilmezde ondan... yaa aşırı serbest bırakır yada iyice sıkar... bir öğretmen olarak velilerden pek memnun değilimde.. ama bakalım biz nasıl olacazzzz
gülcan güle güle sağlıkla kullansın kuzun ınsallah
geçmiş olsun canım, muhabbet işte ne olsun bizde.:dance:
tokluk kan şekerim ölçüldü oda 122 çıktı şeker yok demekmiş. yani rahatladım kızlar. doktorla konuştum orda. geçen ay gittiğimdne bu yana 1 kilo almışım herşey normal dedi normal bir hamileelik risk yok dedi. çok sevindim Allah'a şükürler olsun
tokluk kan şekerim ölçüldü oda 122 çıktı şeker yok demekmiş. yani rahatladım kızlar. doktorla konuştum orda. geçen ay gittiğimdne bu yana 1 kilo almışım herşey normal dedi normal bir hamileelik risk yok dedi. çok sevindim Allah'a şükürler olsun
bende eskıden pek begenmezdım ama..... sende 4 yılda 3 sefer ev değiştirseydım gördüm bende senı...mobılyamı alıyon park yatak mı
sağol tatlışım darısı başına ben atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?