sırnaşık şey süperdi.
Geçmiş olsun buarada tatlım. Daha yeni okudum
kızlar mayıs annelerine baktım az önce doğum yapanlar diyorlarki "eskiden forumdan çıkmazdık şimdi girip yazamıyoruz bile" bizde öyle olacağız bebişlerle uğraşırken Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde zorlukları nasıl olsa atlatırız bir şekilde
kizlar yaaa sanki oglum iki gundur kipirdamiyor ya da az kipirdiyor gibi.
offff simdi bende endiselendim. tatli birseyler yedim hala tik yok senağlama
hala bekliyorum hareket edecek mi diye yok bisey hissetmiyorum.
oglene kadar kipirti olmazsa bende doktora gidicem2-3 gun oncesine kadar asiri hareketliydi o kadar ki uyutmuyordu beni geceleri. sikayet eder gibi anlatiyordum cevreme nazar mi degdi yaaa senağlamasenağlama
bende öle düşünüyorum cnm nasip bakalım o günleri görelim nasıl rahat edeceğiz bebişlerle ona göre fikir de değişbeilir
Senin aldığın karyolayı bende çok beğenmiştim hatta tüm odasını ordan yapacaktık.Tekrar sökülüp kaldırılması konusunda haklısın. Sende güle güle kulan canım.
Bizim ailede kimsede gamze yok ama ben gamze hastasıyım. Bir zamanlar yumurta ile yapılan birşey duymuştum, bebişte gamze olsun diye.Bi fikri olan var mı?
kizlar yaaa sanki oglum iki gundur kipirdamiyor ya da az kipirdiyor gibi.
offff simdi bende endiselendim. tatli birseyler yedim hala tik yok senağlama
arkadaslar sız bebişlerinizi ne kadarlık oluncaya kadar yanınızda yatırmayı düşünüyosunuz? benimde odama beşik almam gerek ama ne kadarlık oluncaya kadar yanımzda yatar bılemedıgım ıcın karar veremıyorum, aussie nın aldıgı tarz besıkler cok hosuma gıdıyorlar ama ben kullanım suresini kestiremiyorum.Eşimin kuzeni gecen eylülde dogum yapmıstı bebek su an 11 kılo ve onun o besıkte yatma sansı yok mesela.. fikirlerinizi bekliyorum
Zaten doktorlarda bir sene muhakkak yatak odasında kalsın diyorlar özgüven açısından sizin kokunusu falan alırmış. Ama mesela ablamın kızı gecede üç posta mama yiyo ağlıyarak kalkıyo hala iki yaşında o yüzden ayıramadı odasına gidip mama yedirmek zor geliyo çünkü hemen yandaki beşiğe uzatmak daha kolay eheh :)
ben park yatak aldım zaten ılk 3-4 ay yatak odasında durur sonra odasını ayırırım canım...
kızlar dün alışverişe çıktık oglumun yatagını araba koltugunu bakım cantasını hastane çıkısını yatagını ...vs bi sürü şey aldık resimlerini eklerım sonra içime çok sındı hepsi....allahım iyi günlerde kullanmayı nasip eder ınş...
ooo maşallah paşamızın herşeyi tamamlanmış.. güle güle kullanın... anlat bakalım nasıl birşeylr aldınn
Gülcan güle güle kullanmayı nasip etsin Allah yarın bizde yatak bakacağız
güle güle kullanın canım aldıklarınızı, cevremden park yatak önerilerini çok duyuyorum odamın büyüklüğüde müsait koyabilirim aslında ama nedense diğer beşikleri gördükten sonra onlar pek bir süssüz gibi geliyorlar, acaba onlarıda süsleme yolları varmı:)
bu uzmanlarda her yıl yeni bişiy çıkarıyorlar eskiden çocuklarınızla arkadaş olun derlerdi şimdi şımarık anne babayı takmayan nesil yetişince değiştiler arkadaş gibi olun ama anne baba olduğunuzu untturmayın otorite koyun diyorlar aynı şey yatak odası içinde eskiden hemen ayırın derlerdi şimdi ayırmayın hatta bir uzmanı okudum anneanne veya babaannenin bakmasını tavsiye ediyor onlar eski usul yetiştiriyorlar diye olumsuz bakmayın asıl onlar doğruydu diyor her sene değişik bir akım oluyor demek ki
çok tşk.ederim arkadaşlar bitti gibi valla alışveriş işi pek bişey kalmadı...çogunu uyguna aldım....pıerre cardın ın araba koltugu ve bebek arabası 2 li seti cogunuz bılırsınız...kırmızılı olan heryerde var...magazadakı adam bebek arabasını önceden satmış araba koltugu kalmış onuda biz aldık ve 75 tl aldım çok uygun geldı bana nasıl sevındırık oldumalkisalkisalkis...bakım çantasıda çok güzel bu sefer paraya kıydım 50 tl kendıme çanta aldım:icecream:...park yataktta mavılı kırmızılı yatakla bırlıkte 230 a aldık...böle işte...
denizcim sende güzel şeyler bulursun ınş. gönlüne ve bütçene göre
güle güle kullanın canım aldıklarınızı, cevremden park yatak önerilerini çok duyuyorum odamın büyüklüğüde müsait koyabilirim aslında ama nedense diğer beşikleri gördükten sonra onlar pek bir süssüz gibi geliyorlar, acaba onlarıda süsleme yolları varmı:)
banada çok önerdiler park yatağı ama ben hiç sevemedim onları... çadır gibi.. :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?