2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sırnaşık şey süperdi.

Geçmiş olsun buarada tatlım. Daha yeni okudum

Sağol canım benim.

Evet yaaa bugünlerimizi de arayacağız kızlar ama fırsat buldukça hepimizin yine gireceğinden hiç şüphem yok... Zaten doğumdan 3 ay sonra ben işe başlayacağım ve yine gündüzleri full-time burda olacağım yani :teytey:

kizlar yaaa sanki oglum iki gundur kipirdamiyor ya da az kipirdiyor gibi.
offff simdi bende endiselendim. tatli birseyler yedim hala tik yok senağlama

Canım hiç endişelenme benim kızımda son iki gündür o kadar çok hareketliydi ki anlatamam ama dün gece ve bu sabah pek sesi çıkmadı ama normal tatlım hep aynı performansı gösteremezler, sonuçta onlar daha çok minik ve hemen yoruluyorlar , bir sığınmış uyuyordur bebeklerimiz aklına kötü şeyler getirme. Geçen haftalarda bende aynı şekilde acayip endişelendim senin gibi sonra sağlık ocağına gittim ve kalp sesini dinledim rahatladım ... Merak etme gayet iyidir onlar.

eder annesi telaş yapma bazen bnim bebkimde 2 gün sakin duruyo uyuyolar cnm bnm sonra 1 gün hiç durmuyo tekmelerdenkaydirigubbakcemile2

bende öle düşünüyorum cnm nasip bakalım o günleri görelim nasıl rahat edeceğiz bebişlerle ona göre fikir de değişbeilir

Zaten doktorlarda bir sene muhakkak yatak odasında kalsın diyorlar özgüven açısından sizin kokunusu falan alırmış. Ama mesela ablamın kızı gecede üç posta mama yiyo ağlıyarak kalkıyo hala iki yaşında o yüzden ayıramadı odasına gidip mama yedirmek zor geliyo çünkü hemen yandaki beşiğe uzatmak daha kolay eheh :)

kızlar zaten artık benım dr umun deyimi ile hamılelıgın balayı donemı gerıde kalıyor. benım son 3 4 haftam kaldı. bazılarımızın gectı. bu sebeple agrı sancı sorun sıkıntı her gecen gun artacak. her seyde endıse etmemeye ozen gostermemız lazım

canım valla bana ikea çok hesaplı geldi, ankaraya nazaran. memnunum yani

kizlar yaaa sanki oglum iki gundur kipirdamiyor ya da az kipirdiyor gibi.
offff simdi bende endiselendim. tatli birseyler yedim hala tik yok senağlama

canım sadece kuruntu bunlar. bende bazen panik oluyorum ama 4-5 saat sonra hissedince rahatlıyorum. sonuçta her hareketini hissedemeyebilirz canım benim....

iyidir o iyidir, keyfi yerindedir annesi.

canım ben 6 aylıktan sonra odasına yatıracam
daha da erken olabilir. zaten odasına bir de benim yatak odamdan kapı açılıyor. yine içiçe gibi olcaz.

bende yaşına kadar yanımdan ayırmayı düşünmüyorum.. gözümün önünda olsun kzım..naniknanik

güle güle kullanın canım aldıklarınızı, cevremden park yatak önerilerini çok duyuyorum odamın büyüklüğüde müsait koyabilirim aslında ama nedense diğer beşikleri gördükten sonra onlar pek bir süssüz gibi geliyorlar, acaba onlarıda süsleme yolları varmı:)

bu uzmanlarda her yıl yeni bişiy çıkarıyorlar eskiden çocuklarınızla arkadaş olun derlerdi şimdi şımarık anne babayı takmayan nesil yetişince değiştiler arkadaş gibi olun ama anne baba olduğunuzu untturmayın otorite koyun diyorlar aynı şey yatak odası içinde eskiden hemen ayırın derlerdi şimdi ayırmayın hatta bir uzmanı okudum anneanne veya babaannenin bakmasını tavsiye ediyor onlar eski usul yetiştiriyorlar diye olumsuz bakmayın asıl onlar doğruydu diyor her sene değişik bir akım oluyor demek ki

saolun kizlar biraz rahatladim gibi ama insanin yine de kendini tam olarak bisey olmadigina ikna etmesi mumkun olmuyor.
bekliyorum bakalim oglene kadar kipirdamazsa gidicem doktora.
tekrar tatli biseyler yemeyi denicem sanirim.

ooo maşallah paşamızın herşeyi tamamlanmış.. güle güle kullanın... anlat bakalım nasıl birşeylr aldınn

Gülcan güle güle kullanmayı nasip etsin Allah yarın bizde yatak bakacağız

çok tşk.ederim arkadaşlar bitti gibi valla alışveriş işi pek bişey kalmadı...çogunu uyguna aldım....pıerre cardın ın araba koltugu ve bebek arabası 2 li seti cogunuz bılırsınız...kırmızılı olan heryerde var...magazadakı adam bebek arabasını önceden satmış araba koltugu kalmış onuda biz aldık ve 75 tl aldım çok uygun geldı bana nasıl sevındırık oldumalkisalkisalkis...bakım çantasıda çok güzel bu sefer paraya kıydım 50 tl kendıme çanta aldım:icecream:...park yataktta mavılı kırmızılı yatakla bırlıkte 230 a aldık...böle işte...

denizcim sende güzel şeyler bulursun ınş. gönlüne ve bütçene göre

banada çok önerdiler park yatağı ama ben hiç sevemedim onları... çadır gibi.. :dilcikar:

gülcan hayırlı olsun canım aldıkların. nerdeyse tamamlamışsın. güle güle kullanın. oyy benim çok eksiğim var yaaaa. haftaya ben de çıkcam alışverişe. hepsini son aylarda almak bütçede delik yaratcak gibi :)

bizim millet hiçbirşeyi kararında yapmayı bilmezde ondan... yaa aşırı serbest bırakır yada iyice sıkar... bir öğretmen olarak velilerden pek memnun değilimde.. ama bakalım biz nasıl olacazzzz

kızlar istanbulda nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ya? alışveriş merkezlerinde çıtçıtlı bir badiyi 20 liraya satıyorlar.

amin inşallah canım

canım park yataklar hem kullanışlı hemde pratık oldugu için aldım ben..içinin uyku setını almadık ama onuda ssüleyince fena olmaz hanı...nevresim cibinlik falan.....biz tayıncı oldugumuz ıcın öle mobılya almak ıstemedım işin açıgı

banada çok önerdiler park yatağı ama ben hiç sevemedim onları... çadır gibi.. :dilcikar:

evet bana da öle geliyor ama kullananlarda pek memnunlar önceleri uyuması için sonradanda oyun oynaması için bide pratik heryere götürülebilme imkanı filan iyi oluyo diye.. cok kararsız kaldım cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…