2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

söylenecek o kadar çok şey var ki...
ama Allah büyük gülcancım, Allah çok büyük inan ki...

Valla canım şimdiye kadar yaşadıklarımdan sana şunu söyleyebilirim 6. ayda aldığın kilolara kendin bile inanamayacaksın yemekle alakası yok çünkü.

hakkınızı helal edin...
ben balkondan atlamaya gidiyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Gülcancım eşin asker sanırım , benim babamda askerdi ve neler yaşadığını tahmin edebiliyorum , sen yine de şükret haline boşver milleti torpili falan kul hakkı yemek büyük haram , Allah görüyor netice de sen kendin eşin ve kuzucuğun için dua et gerisini boşver üzülme .

lütfen üzülme...ben işimi bu tayin+torpil yüzünden yapamadım ve yapmıyorum ev hanımı olmak zorunda kaldım...benim ve senin gibi milyonlarca insan var..ALLAH bize bunu yaşatanlara iyi demeyecek.sen üzülme.hakkında hayırlısını dile.dualarımm seninle...

canım bi söz duymuştum nerde hatırlamıyorum şimdi. Allahın değirmene ağır döner ince öğütürmüş. sen doğru olanı yapmışsın gün gelir rahat erersin Allah yardımcın olsun canım.

Gülcancım canını neden sıktığını pek anlamayamadım aslında anladım torpil sayesinde doğuya gitmekten yırtanlara kızgınsın onu anladım da sizin tayin çıkmadı ama di mi tekrar yani tekirdağdasınız hala? Torpile gelince o artık her yerde var canım özel sektörde de devlette de çözümünün bulunabileceğini de hiç sanmıyorum sıkma canını.

Canım nasıl dert etmem yaaa sen bakma fotodan öyle gözüküyorum yoksa bende kilo aldım... Bak iyi haberler verdim sana hiç üzülme son 4 haftaya doğru duruyormuş işte kilo alımı. :teytey: :teytey: :teytey:

bizde yemek yedik geldik. neyseki doktora gerek kalmadan oglum oynadi.
insallah ela da iyi haberlerle gelir bugun.

kilo mevzusuna bende takilmak istemiyorum ama insanin elinde degil. hele de kiloyla ilgili yorum yaopan erkek olursa iyice fitik oluyorum.

1 ay kadar once aksam yuruyus yapiyorum site de, ki hamile kaldigimdan beri haftada en az 4 gun felan 40 ar dakika yuruyorum, arkadasla kocasina rastladim. iste nasil gidiyor iyimisin falan filan konustuktan sonra mevzu kiloya geldi. arkadas yeni dogum yapmisti toplam 15 kiloyla, hadi bakalim sen kacla bitireceksin dedi.
bunun uzerine esi ben soyliiim mi en az 22 kilo alirsin sen dedi. bende nerden cikardin diye kizdim gorursun bak o gun gelince demisti dersin diye iddaa ediyo birde

anlatamam o kadar fitil oldum ki, sen nerden bilceksin hayatta bi kere beraber oturup yemek yemisligimiz var mi , hamileligim nasil geciyor biliyor musun, kilo almamisim o zamana kadar bundan sonra niye o kadar alayim yani acayip sinirlendim.

bir de erkeksin ya sanane ne karisiyorsun di mi?
iste boyle insanlar yuzunden takilmayacagin varsa bile takiliyorsun kilolara, firsat kolluyorlar cunku laf sokmak icin.

Ah Denizcim ah nerede eşim beni şuradan şuraya bir yer götürmüyor adam paranoyak oldu , artık yolumuz düşerse doğumdan sonra o taraflara o zaman ancak :)

inşallah canım

bugün heralde bir kilo almışımdır 5 ay almadım bir günde almakda ilginç olur heralde yarın doktorda görürüm kaç kilo aldığımı ve asıl önemlisi kuzumu görcem çok özledim birtanemi

çok saolun arkadasşlar ama ınanın çok moralım bozuldu...evet eşim asker....artık daha fazla bişey diyemıcam...çünkü bu ulkede herşey suç düşünce özgürlüğüde suç.....hepimiz inançlı ınsanlarıız...herkes için hayırlısı olsun....neyse ben çıktım uyumak ısıtoyurm...morlaım çok bozuk...hepinize tekrar tşk. ederim...

huysuzcum hakikaten patavatsızın tekiymiş, benim eşim öyle bişey yapsa yolardım onu oracıkta ayıp bence!!!!!!

bana da dedikoducu ve fesat yan komşum apartman toplantımızda kaç kilo aldığımı söyleyince diyor ki "merve çok kilo almışsın, ben sonuncuda hiç almamıştım hatta vermiştim valla, dikkat et bence" falan diyor!!!!!
kadında boy 150, 85 kilo (şu anda)...
ben kalmışım 1,73 boy 53 kiloyla daha hayatımda ilk kez 70 oldum..
bana söyleyene bak..
sen o halde alma zaten mümkünse diyecektim de dedim kocaman kadın :roflol: :roflol:

Üzülme cnm. Maalesef heryerde torpil işliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Benim de buna benzer bir hikayem var , eşimin en yakın arkadaşı ailece görüşüyoruz, eşi 22 ile tamamladı hamileliğini ama bir senede doğum öncesi kilosuna döndü , sürekli emzirmek , hareket ve hırs tabiki neyse benim hamileliğimin başlarınd ayemeğe gittik ben iştahsız yiyorum bana sen 25 le tamamlarsın dedi , yok sezeryan yaparsın yok açılma şu kadar oluyor ay bir sinir oldum kadınsal şeyler hakkında erkeklerin bu kadar yorum yapmasına sinir oluyorum sanane , geçen ayda hareketler başladı mı daha az hissedersin dedi , bir daha bööle bişey dediğinde çocuğu sen doğurdun sanırım dicem kendisine sırnaşık şey

gülcan cım herşeyin hayırlısı
dlekçim saoll bilgilerin için şu 38.hafta da dikkattli olmalı ama benim evdeki tartım dijital değil anlarmıyım ki kilokaybını
baharcıkkk afiyett olsun yarasınn

tamamen haklısın canım, ama sen yine de yavrunu düşün sıkmamaya çalış canını..
güzelce dinlenmeye çalış ve dediğin gibi inançlı insanlarız, dualarımız yeter Allahın izniyle...

huysuz cum ben o konuda çok şanslıyım eşim bana hep destek oluyo saolsunnn...darısı senin eşinin başına yaniii ööhhh

Bircan tatlım gözün aydın güzel şeyler duymuşsun bebeğin hakkında. Ben de gideceğim haftaya inşallah güzel şeyler duyarım çok heyecanlıyım tam 1,5 ay sonra göreceğim oğluşualkisalkisalkis

sağol canım evet biraz içim rahatladı.

tatlım tetenoz vuruldum geçen ay 1 tane bu ay 1 tane bir daha 6 ay sonra vurulucam Allahın izniyle

bircan canım super herşey yolundaymış
dilek canım yazıya bayıldım
oda süsleri harika bittim bizim evimiz küçük onun için hiçbişey almıcaz

vet canım darısı başına

Canım arkadaşlarımmmm
Bütün tavsiyeleriniz ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim.
a.s.
Akşam olsa da gitsek.

evet ya birna önce akşam olsunda evimize gidelim

dilek çok tşk.ederim canım benım paylaşım için bi saatır okuyorum valla....acaba bizim yavrularımızda konuşuyormu böle kendı kendıne:uhm:

bende bayıldım paylaşıma dilekçim tşk.

ben tohtura gıdıyom hadı gorusuruk

canım güzel haberlerle gel inşallah

bizim üniversitede şenlik var bir sürü yiyecek alternatifi vardı çok yedim galiba :bbo:

ohh afiyet olsun bende bu hafta hiç dikkat etmedim yedim hep

Şeker yüklemesi için para alıyorlar mı?
hayır canım sağlık ocağında para almıyorlar

Kızlar size iyi bir haber vereyim. 8 ayın sonuna doğru kilo artış hızı kesiliyormuş:))))

aa ne güsellll yaşadık ben hep alıyorum ya.

canım sıkma canını bebeğini düşün herşeyin hayırlısı. kimsenin ahı kimsede kalamz elbet çıkar bi yerlerindne merak etme

ohh yarasın al bakalım artık hep biz mi alcaz kiloları

tatlım lütfen iyi ol bebeğin için

Kadında kocası da anormalmiş yani.. Hiç sevmem zaten öyle herşeye burnunu sokan, üstüne farz olmayan şeylerde bile birşeyler söyleme gereği duyan aptal erkekleri.. Evlenmeden önce bu konuda o kadar seçici oldum ki anlatamam çünkü en gıcık kaptığım erkek tiplerinden biridir. Gerizekalı şey... Hiç takma canım kafana...

benimki hepten beter -tatlicadiarzu-
"canım noolur azıcık daha al, açlıktan çıkmış gibi görünmüyorsun artık, tam kıvamına geldin" diyor -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
doğumdan sonra veririm deyince suratı asılıyor resmen :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…