kocaeli üniversitesi yaseminciğim
Ben hiç gitmedm ama kampüsü için güzel diyorlardı :)
yok sadece şeker yüklemesini sordum durmadan para tırtıklıyorlar ya dedim yine ne kadar vericez:)
mıde ılaclarım var canım. bu farklı yanı mıdemle cözulmeyecek bişeyİki üç gün önce aynı senin gibi oldum .Hem öyle böle değil göğsüm sırtım her yerim asitle yıkanıyordu sanki doktora gitmek için hazırlanıyordum sırtıma kurutma makinasını tutunca düzeldim .Dene istersen.Bir de doktor mide ilacı önermişti doktorunuda arayıp sorabilirsin .Malum bu ayda anmalar çok oluyor.rabbim tez şifa versin sana..
Canım izin alsana gidip evde dinlen kendini kötü hissediyorsan ?
yok sadece şeker yüklemesini sordum durmadan para tırtıklıyorlar ya dedim yine ne kadar vericez:)
yok tatlım yaaa midem çok kötü bugün ne yesem öyle yanıyorki anlatamammm canım acıyo
DıLEK canım benim yaa çok sağol paylaşımın içi cuma günü sela vakti dalmışım onu okumaya salya sümük ağladım baktım sela veriliyor o halde başldım dua etmeye hem ağlıyorum hem dua ediyorum hala burnumu çekiyorum
Allahh ım yaa anne olmak bambaşka bişeymiş Rabbim inşalllahh tamamına erdirir
nerde bu duyguyu yaşamak isteyen varsa dilerim hepsi muradına erer en kısa zamanda
Rabbim kimsenin boynunu bükük kucağını bol bırakmasın
bu arada PETı canım hayırlı haberle gel inşallahh
ben hala yemek yemedim. süt içtim bir bardak. karnım aç gibi ama canım hiçbişi çekmiyor ya.
Kızlar size iyi bir haber vereyim. 8 ayın sonuna doğru kilo artış hızı kesiliyormuş:))))
biz de doyduuuk geldik :)
meryemcim ben her gün aynı mide yanmalarıyla uğraşıyorum, yesem yanıyor, aç kalsam yanıyor, ne yesem aynı durum...
sabah ağrıyla kalkıyorum, akşama kadar yemin ediyorum sırtım kemiklerim bile ağrıyor midemin ağrısından...
hamilelik öncesindeki mide şikayetleirm kat kat artarak çektiriyor yani...
annecime sordum ballı süt iç dedi ısıtmadan ama çok yavaaaş yavaş içeceksin dedi...
maden suyu günde 4 tane içsem ne fayda, aynı haldeyim...
kelin ilacı olsa misali -tatlicadiarzu-
dilek yazı için sağol valla, hızlı kilo alabilirsiniz diyo yazıda yaaa senağlama senağlama
daha nereme alacaksam artık :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?