2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mıde ılaclarım var canım. bu farklı yanı mıdemle cözulmeyecek bişey

Canım izin alsana gidip evde dinlen kendini kötü hissediyorsan ?

canım çıkarımda hem bıraz işim var hemde benı birinin alması lazım yolum 1 saate yakın cunku. esım çıkamıyor. babamı arıycam cumadan gelsınde

Kıyamam ben sana canım benim seni bu kadar duygusallaştıracağını bilseydim yayınlamazdım yaaa , valla üzüldüm ağlama lütfen eylülde birşey var sanacak kaydirigubbakcemile3

Kızlar şöyle bir yazı buldum belki ilginizi çekebilir. En altta kilo alımı ile ilgili bir bölüm var
Şimdi 6. ayını tamamlamış bir kişi şimdiye kadar alacağı kiloların yarısını almış demek mi sizce?

.Altıncı ay genellikle hamileliğin en iyi dönemidir. Bu dönemde kendinizi daha iyi ve zinde hissedersiniz.Şimdiye dek hızlı kilo almadıysanız bu ay içinde epey kilo alabilirsiniz.

Neler oluyor:
• Bebek hareketleri daha belirgin hale gelir.
• Beyaz vajinal akıntı devam eder.
• Kabızlık ve mide şikayetleri devam edebilir.
• Ayak,el ve yüzde su tutulmasına bağlı şişlik artabilir.
• Karında gerginliğe bağlı kaşıntı görülebilir.
• Vücudunuzun üst bölümündeki fazla kilolar hamilelikte su tutulmasına bağlıdır,kalıcı değildir.
• Sıcağa karşı daha duyarlı olabilir, buna bağlı olarak da daha çok terleyebilirsiniz. Bol su içmeli doğal olmayan içeceklerden uzak durmalısınız.
• Meme uçlarınızın çevresindeki koyu bölge daha da belirginleşir.

Ne yapmalı:
• Her fırsatta ayaklarınızı yükseğe koyarak dinlendirin.
• Kendinizi fazla yormadan düzenli hareket ve yürüyüş yapmalısınız.Gevşeme ve soluk alıp verme egzersizleri özellikle yararlıdır.

ıkinci Üç Aydaki Kilo Artışı:

Toplam 5-7 kilo arasındadır. Bu tüm hamilelikte alınan kilonun %50 - %60'ıdır.

Son düzenleme:
baharcım bende aynıcım hele yanma da ymk ymk çok kötü....meryemcim cnm dr um renny içebilirsin dedi ama ben ısararla 6 aydır hç bi ilaç içmedim içmiyorum bu refü değil hamişlikten oluyooo oğlum için katlanıyorum napimmm..meryemcim sanada çok geçmiş olsunnn

Ah Denizcim ah nerede eşim beni şuradan şuraya bir yer götürmüyor adam paranoyak oldu , artık yolumuz düşerse doğumdan sonra o taraflara o zaman ancak :)

biz de doyduuuk geldik :)
meryemcim ben her gün aynı mide yanmalarıyla uğraşıyorum, yesem yanıyor, aç kalsam yanıyor, ne yesem aynı durum...
sabah ağrıyla kalkıyorum, akşama kadar yemin ediyorum sırtım kemiklerim bile ağrıyor midemin ağrısından...
hamilelik öncesindeki mide şikayetleirm kat kat artarak çektiriyor yani...
annecime sordum ballı süt iç dedi ısıtmadan ama çok yavaaaş yavaş içeceksin dedi...
maden suyu günde 4 tane içsem ne fayda, aynı haldeyim...
kelin ilacı olsa misali -tatlicadiarzu-

dilek yazı için sağol valla, hızlı kilo alabilirsiniz diyo yazıda yaaa senağlama senağlama
daha nereme alacaksam artık :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar moralım çok bozuldu burdan bişeyler sölemek istıyorum.....bugun tayınler belli oldu...biz geçen sene tayın gördük bu sene arkadasların haberleri aldık......bundan 3 sene doguya tayın cıkcaktı hayırlısı dedık gıttık...ıstemıdegımız bi yer çıktı ama mutluyduk..şükür ettık.....dogudan donduk yıne ıstmedıgımız bı yer cıktı yıne şükür ettık hayırlsı dedik......benım eşim mezun oldugundan beri okul bırıncısı....işinde başarı ınsanlardn....bizim için resmen sürgün denılebılıcek bi yere gittik....geçen ve bu senede aynı, başklarının hakkını yıyıp tayın görenlere ben hakkımı helal etmıyorum....biz de toprpıl yaptırmasını bılırdık ama kımsenın hakkını yemek ıstemedık hayırlısı olsun dedık....moralım çok bozuldu gerçekten....kımsenın ahı kımsede kalmasın.....

Valla canım şimdiye kadar yaşadıklarımdan sana şunu söyleyebilirim 6. ayda aldığın kilolara kendin bile inanamayacaksın yemekle alakası yok çünkü.

Valla dilekçim bilmiyorum ama sen bunları dert etme maşallah fıstık gibisin , ama bana çoğu arkadaşım son iki ay kilo atağa geçiyor demişti ... Önceden bööle kilo hesabı yapacağımı hiç tahmin etmezdim şimdi çok üzülüyorum ...

9. ay içinde şunlar yazıyor kızlar...

Kilo artışınız yavaşlamıştır ve bu ayda durur.Eğer toplam 13 kilodan az aldıysanız doğumdan sonra normal kilonuza dönmeniz kolay olacaktır. 38.ci haftadan sonra biraz kilo kaybedebilirsiniz. Bu bebeğin bütünü ile olgunlaştığını ve 10 gün içinde doğumun gerçekleşeceğini gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…