2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bız geldık.
elhamdülillah rabbım su mubarek gunde benı uzmedı.doktor o gelenın gece bırıken akıntı olabılecegını yoksa bebegın suyunun normal oldugunu ama yıne de tedırgın edecek cok fazla bırsey olursa haber vermemı soledı.bu haftalarda oyle bısey olursa durduramıoruz dıkkatlı olun dedı.bu arada oglum da kocaman olmus masallah,cok uzun boylu olacagını soyledıama yıne de asıl kontrolumuz ve seker yuklememız,4 boyutlu ultrasonumuz yarın baklım yarın neler dıcek kendı doktorum.cok sukur rabbıme.bınlerce sukur

ben bu ay vitamin almayı ihmal ettim...
biraz da maddi sıkıntı oldu o sıra..
hiç almadım bu ay, ama zaten midemi mahvediyordu..
ben de normalde yemediğim kadar meyve yedim...

bilinnn bakalımmm benn kaccc kilooo almısımmmmmmmmmmmm tamı tamınaa 10 kilooooo cok uzuldum ilk baslarda allahtan benimde eşimm moralimi duzeltiyorr verirsinn hemm sana böledee cok yakıstıı diyorr( yalanını yiyeyimm.....)

gözün aydın canım yarında güzel haberlerle gel inşallah

hadi gözünaydın cnm...yarında gör oğluşunu ooohhh .aayy darısı başıma bende haziran başı gidicem nasipse geçmek bilmiyo zaman bana

gözümüz aydıın, bi problemimiz yokmuş şükür :)
ohhh uzun boyluuu yakışıklıııı bi oğluş olacak eymen, ayyyyy düşüncesi bile güzel yaaa..
gözün aydın tatlım valla çok sevindim, yarın da böyle süper haberlerle gelelim inşallah :1hug:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay kızma noolur ben 17 kilo aldım da delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ohh gözünaydın cnm. Şükür. :teytey:

aman fatoşçum dert ettiğine bak cnm yaaa bebişin ii olsun boşveeerrrr kilo almanın tadını çıkaralım kııssskaydirigubbakcemile3

Elacım valla çooook sevindim bu harika habere. Çünkü her ne kadar biz seni birşey yoktur diye rahatlatmaya çalışsakta bunları doktordan duymadan rahatlamanın yolu yoktu. hepimiz aynıyız bu konuda...seni çok iyi anlıyorum canım. Gözümüzaydın hepimizin. Bir şeyi daha hep birlikte öğrenmiş olduk ama sonu yine çok şükür ki güzel bitti...:teytey: Her ne kadar yolun yarısını geçmiş olsak ta daha önümüzde uzun bir zaman var ve daha birçoğumuz yine mutlaka bunun gibi ufak tefek sıkıntılar yaşayacağız. Ama şu cuma gününde rabbimden tek isteğim yaşanılan tüm sorunların seninki gibi ve şu an bir tek pembe geliyor aklıma güzel bitmesi. :lepi:

Elacım gözün aydın , bak korkulacak bieşy değilmiş ama senin gitmenle hepimiz öğrenmiş olduk a.s.

aman fatoşçum dert ettiğine bak cnm yaaa bebişin ii olsun boşveeerrrr kilo almanın tadını çıkaralım kııssskaydirigubbakcemile3

dimiii amaaa yook feda olsunn oglumaa......... zaten kaynanam kilo aldım diyince terligi cıkarıyorr ayagındannnnnnnklava:klava::roflol:

gülcan, üzme kendini. bu devirde millet hak filan dinlemiyor, ne yapacaksın.
kızlar, takmayın kiloları, 8,ayda zaten heyecandan kilo almazsın))))

elacım, hoşgeldin, yarın da güzel haberlerle gelirsin inşallah. bu arada doktor şeker yüklemesi için aç-tok gel, diye bişey dedimi?

kızlar boşverın kıloları:) ben dun aynaya bakıyorum. onceden hep yana doner ole bakardım sımdı mumkun oldugunca onden bakıyorum :) çok garıp gelıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…