bu arada cok sut ıcmek sandıgınız kadar ıyı bısey dııl kızlar.kansızlıga sebep oluo.bu da kalsıyum eksıklıgınden cok daha kotu bısey.en fazla ıkı bardak ıcebılırmışız aklınızda olsun.o da yeterlıymıs
herkeze gunaydın arkadaslar herkez ıyıdır umarım baharcık albume bakmaya calıtım ama bırsey goremedım bırtane karıkatur var sadece
Ela maşallah canım gözün aydın
kızlar gerçekten bu rahim ağzı ölçümüne dikkat edelim derim
Yasemin canım Allah razı olsun
canım profiline girdim ama albümü göremedim. cahilim ben cahillll kaydirigubbakcemile3
tesekkur ederim kizlar.
valla benim gobis aldi basini gitti :)
bebislerini goren anneler gozunuz aydin, hepiniz guzel haberlerle gelmissiniz, bebislerde kocaman olmus hepsine masallah
ela, ne guzel artik 100 den geri saymaya basladin, bundan sonra zaman goz acip kapayincaya kadar gececek. dusundukce cok heyecanlaniyorum.
bizde haftasonu oglusa bebek odasi baktik ama henuz kesin karar verip almadik. ben kendime bir pijama ile emzirme sutyeni ve hastanede kullanmak icin hamile kulodu aldim.
yavas yavas eksikler bitiyor
kızlar günaydın ve iyi haftalar inşallah her şey yolundadır herkes iyidir.
canim gormen icin arkadas listemde olman gerekiyor. sana teklif gonderdim kabul ettiginde girip albumlerimi gorebilirsin.
canım bende merak ettım bana gonderırımısın arkadaslık teklıfı bakalım aranızda bınımkadar sısen varmı
güle güle kullan canım. mobilyayı nerden baktınız? pijamanı falan nerden aldın canım. ben buraların yabancısıyım da :)
canim gormen icin arkadas listemde olman gerekiyor. sana teklif gonderdim kabul ettiginde girip albumlerimi gorebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?