2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze gunaydın arkadaslar herkez ıyıdır umarım baharcık albume bakmaya calıtım ama bırsey goremedım bırtane karıkatur var sadece

ben cok ıcmıyorum zaten demek kı dogru bırsey yapıyormusum.ıyı barı fazla ıcıme dert etmeye gerke yok.

tesekkur ederim kizlar.
valla benim gobis aldi basini gitti :)

bebislerini goren anneler gozunuz aydin, hepiniz guzel haberlerle gelmissiniz, bebislerde kocaman olmus hepsine masallah

ela, ne guzel artik 100 den geri saymaya basladin, bundan sonra zaman goz acip kapayincaya kadar gececek. dusundukce cok heyecanlaniyorum.

bizde haftasonu oglusa bebek odasi baktik ama henuz kesin karar verip almadik. ben kendime bir pijama ile emzirme sutyeni ve hastanede kullanmak icin hamile kulodu aldim.

yavas yavas eksikler bitiyor

güle güle kullan canım. mobilyayı nerden baktınız? pijamanı falan nerden aldın canım. ben buraların yabancısıyım da :)

günaydın arkadaslar
sessız bır haftasonundan sonra herkesi bi arada görebilmek ne güzel:) bebişlerini gören arkadaslar gözünüz aydın, bende ıstıyorum bi an önce kuzumu görebilmeyi ama 13 hazirana cook var(
Elacım doktor snaa da bebişinin gelişiminin önden gittiğini sölemişya bu dogum tarihininde daha önce olacagı anlamına gelirmiki, ben en son doktora gittigimde gelişimi 1 hafta önce demişti ama bunu sormayı unutmusum coktandır merak edıyorum.

gamma rahim agzı uzunlugunu bızlerede solemen cok ıyı oldu, en azından bızlerde gittiğimizde bunu doktorlarımıza danışalım, bunu daha öncede duymustum ama daha ılerıkı haftalarda olacagını sanıyordum, bırde ıdeal uzunluk ne olmalıymıs konustunuzmu?

bugun bende bı garıplık var kızlarrr.. sabah kahvaltı yaptım. sabah dedıgım 9:30 da az once yıne bişeyler yedım çünkü açlıktan olecek gıbı hıssedıyordum. hala aynı. tok tutsun dıe süt içiyorum ama nafile. ne yapıyım

bebişlerini görüp doktordan güzel haberlerle dönmüşsünüz kızlar
hızlı bir geçmiş yaptım
gözünüzaydın.

ahhh ben neler çektim son dört gündür bir bilseniz.

canım bende merak ettım bana gonderırımısın arkadaslık teklıfı bakalım aranızda bınımkadar sısen varmı

guluzarcım sen de albume foto koy kı herkes gorsun bakalım asıl sen bu kadar sıstım dıosun sen ne kadar sısmıssındelikafadulden

güle güle kullan canım. mobilyayı nerden baktınız? pijamanı falan nerden aldın canım. ben buraların yabancısıyım da :)

oda icin e-bebek, modoko, tepe home ve etiler de bir iki bebek mobilyacisini gezdik.
bir tanesini begendik ama kesin kararimizi vermedik henuz.

kendime aldigim tum seyleri de boynerden aldim. oradaki ic camasir reyonunda bir suru markanin urunleri bir arada bulunabiliyor, bir kisminda da indirim var. ben 3 tane emzirme sutyeni aldim simdilik yeter heralde.

bir tane pijama aldim ama bir tane de elbise gecelik almak istiyorum, hangisi rahat olursa onu kullanirim zaten tek 1 tanesi yeterli olmuyormus sanirim. gecelik pijama alirken dikkat etmen gereken onden acilabilir dugmeli felan olmasi emzirebilmek icin. bir de tabi hala karnimiz sis olacagi icin buyuk beden olmasi a.s

perşembe gecesi (cumaya bağlanan) sancılarla uyandım. aynı yer işte, biliyorsunuz bir kere daha resim koymayayım. ağla inle kıvran. yalnızdım bir de. sabah oldu. birilerini arasam acilliğim zaten ama. acilde ne yapacaklar deyip sabahladım. sabah kadın doğumcuyu aradım "yok bu etimde veya derimde değil bu içeriden bir şey kaburgam kırık galiba" dedim. yok dedi genel cerraha gidin.

kayınpeder aldı evden gittik, teşhis. safra kesesi iltiphaplanması ileri derecede.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…