Günaydın şekerler sabahta yazdım ama sorun vardı gönderemedim herkes iyimi
Gülaycım , günaydın ...Hadi gözün aydın halletmişsin çoğu işini ... Bu arada Face de yazan mail adresini kullanıyorsundur umarım şimdi sana Rüzgarla ilgili çalışmalarımı yolluyorum , önemsiz e postaya da düşebilir haberin olsun , aldığınında -mutlaka haber ver ....
tulaycım bılmemkı normalmıdır? bende gecelerı ıste sık donuyorum ona uyanıyorum bıde malum wc olayımız var
ay bu ablam beni sinir ediyor
hosbuldum tulaycım iyiyim canım sen nasılsın? yoklugun belli oluyor inan :)) . . . .bende geceleri uykuya dalmadan once fenalık geciriyorum bir sağ bir sol dalana kadar 2 saat geçiyor kesin......dunden beri de bel agrım var biraz onun dısında hersey iyi :)))
ay bu ablam beni sinir ediyor
kızlar günaydııınnn!!!
bir haftadır harala gürele misafir telaşesinden hiç giremedim ya eksiklik hissettim inanın ki.ablamlar ,yeğenler geldi çok güzel geçti bir sürü hazırlığa yardım etti kızcağız sağolsun.o arada ben bulgaristana gidemeyince eşim geldi 4 günlüğüne çok şükür.4 ayda 6 gün görüş izni askerlik gibi:) ama çok şükür bugünede napalım.
bu arada geçmişe göz atayıms.buluşma olmuş galiba kızlar buluşmaları topiğe atın yaf buluşma topiğineee.burda kaybolur gider bu kadar sayfadaa.
dilekcim bebişin zayıf diye düşünmüşsün galiba tam okumadım henüz ama sağlıklı olması mühim olan kilolu değil.doktorun en iyisini söyler canım stres yapma emi.hiç belli olmuyormuş doğum kiloları.
hayırlı olsun tatlım güle güle kullan..dediğin gibi eşyalar gelince oda çok küçük kalıyorkaydirigubbakcemile3Neyse yapcak bişe yok artık...Benim oda geleli 1 hafta oldu ama hala yerleştiremedim...kaç gündür havalanıyor ama boya kokusu hala çıkmadı..Seninkinde var mı koku?günaydın kızlar...
dün bebişin odasını tamamladık sayılır, en son babası benim yaptığım lambasını da taktı, çok şirin oldu. bu arada keşke odası biraz daha büyük olabilsaydi, malesef lojman şartları böyle oluyor. fotolarını akşama yüklerim... bu arada iyi ki çok eşye almamışım, gardrabunu küçük almıştım, iyi oldu... oda yapanlar daha iyi anlarlar, eşyalar eve gelince çok büyüyor resmen ...
tülaycım tatlım sen izindesin di mi.
bizimde bir arkadaş bebeği gayet iyi bir kiloda doğdu doktor ısrar et anne sütü ver demiş kızın da üç gün sütü gelmemiş oda anne sütü olsun diye mma vermemiş bebek baya bir kilo kaybetmiş doktor bu sefer kızmış üç gün bu bebek aç kalırmı ben sana anne sütü ver dedim ama gelmiyorsa aç niye bekletttin demiş bebek hastanede bir iki gün kaldı sonra aklınızda olsun eğer sütünüz gelimoyrsa mama vermekde bir sakınca yok ama arada deneyin bırakmayın pompa ile falan geliyor süt, mamaya alışır memeyi almaz diye bir şey yokmuş ilk üç ay bebekler de alışkanlık oluşmazmış kucağıma almayım alışmasın falan tarzı şeyler ilk üç ay için geçerli değilmiş
sen tecrübelisin cnm bunlar normalmi pekiii valla ben 3 gün önceye kadar çok rahattım evdeyim böle oldu hem yürüyüşe felanda çıkıom hani evde yatmıyom iş yapıom yoruluyorum aslında ama
dilekcim ben kaçırmışım tatlım ya dünkü durumunu, daha doğrusu giremedim doğru dürüst gün boyu internete. endişe etme kilo durumuna tatlım, yanılma payları oluyor, görümceminki 400 gram daha fazla doğdu... neredeyse % 10 yanılma payı. ama insan kafasına takıyor, biliyorum seni. sanki yetersiz besleniyormuşsun gibi hissediyorsun, aynısını ben de yaşıyorum, ama aslında bizle alakası yok, ne yersek yiyelim zaten bebişlerimiz o kiloda doğarlar, yetersiz beslenmedikçe. ki sen aramızda en dikkat edenlerden birisin.
olsun tatlım önemli değil ama sende izne çıkınca yanlız bırakmayalım birbirimiz evde zmn zor geçiyo biraz.... bebişinin kilosunu hiç takma bende sağlıklı olsunda dün komşuma gittim 5 gün önce sezaryenle doğum yaptı 3.5 kg olmuş ama doğumdan sonra annesinin sütü beslememiş ve 2.90 kg düşmüş...yani buda var sağlıkla gelsinde inş. defne eylül gerisi boş
iyiyiz tatlım, son koşturmacalar işte... giderek heyecan artıyor.... odasını yapınca sanki daha da bir heyecanım arttı, mini mini şeyler onu bekliyor, eşim dün odasının yanından geçerken şimdi kızımız burada mı yatacak annesi dedi. normalde benim eşim böyle duygusal laflar pek etmez, ama adam bile dize geldi. küçücük bebek elinde oynatacak heralde bizi.
maşallah sana da erkenden kalkmışsın. ay ben izinde olsam heralde şuan kimbilir kaçıncı rüyamı görüyor olurdum. maşallah valla canım....
bu arada ben eskiye nazaran daha iyiyim, ağrım sızım azaldı, kaburga ağrım hafifledi, bir arkadaşım bebek dönene kadar kaburga ağrın olur demişti, sanırım bebek döndü ki geçti ağrım....
kızlar günaydııınnn!!!
bir haftadır harala gürele misafir telaşesinden hiç giremedim ya eksiklik hissettim inanın ki.ablamlar ,yeğenler geldi çok güzel geçti bir sürü hazırlığa yardım etti kızcağız sağolsun.o arada ben bulgaristana gidemeyince eşim geldi 4 günlüğüne çok şükür.4 ayda 6 gün görüş izni askerlik gibi:) ama çok şükür bugünede napalım.
bu arada geçmişe göz atayıms.buluşma olmuş galiba kızlar buluşmaları topiğe atın yaf buluşma topiğineee.burda kaybolur gider bu kadar sayfadaa.
dilekcim bebişin zayıf diye düşünmüşsün galiba tam okumadım henüz ama sağlıklı olması mühim olan kilolu değil.doktorun en iyisini söyler canım stres yapma emi.hiç belli olmuyormuş doğum kiloları.
dilekçim nekadar çıktı bebeğin kilosu merak ettim canım...
Neden canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?