güzel annişler günaydın. biz bugün çok heyecanlıyız. 1 aydan sonra oğluşumu görcem saat 2 de. gece tuvalete kalktım oğlumu sevdim bolbol. konuştum onla. annesini gece hiç rahatsız etmiyor bütün gün tepişiyor gece annesiyle uyuyor diye. gerçi anası da uyku olayının suyunu çıkardı bütün gece uyuyor bütün gün uyukluyor :)
Ben dün akşam yemekten sonra biraz yürüdüm , gelince de bir duş aldım daha rahat uyudum ama rüyamda hep şeker arıyordum kafayı yicem sanırım , şu bebek şekerleri muhabbeti fena yaptı beni ....
günaydın en güzel anneler.... çok güzel bir enerji ile uyandımm..:dance:. kahvaltımızı yapıyoruz.cokacimcoook. bugün yeni hamiş olan bir arkadaşımıza gideceğiz kuzumla...:CüvCüv:gamyoncuiremsu sizler nasılsınız denizcim inan hiç canını sıkmaya değmez...benim ablamda beni çok üzüyor artık tamamaya çalışıyorumm...vereliniortak
gunaydin kizlar,
biraz gecmise bakayim dedim yazmadan ama ancak dunun ve bugunun bir kismini okuyabildim
babam icin ettiginiz dualara cok teskkur ederek baslayayim :) babacigimin ameliyat sonrasi durumu cok iyi sukurler olsun ki. yani yogun bakimda hala ama cok cabuk ayildi ve aksamda annemle telefonla konusturdular ben cok iyiyim dert etmeyin rahatca uyuyun bu gece demis canim babamsimdi de aradim odasini temizlemisler yogun bakimdan cikartacaklar normal odaya.
gelelim dune,
dun uzun ve gergin bir bekleyisin ardindan ameliyattan cikti bilgisi geldi. bende kardesim ve esimle ameliyata giren genc bir doktor var onun odasina gidip bilgi aldik. kil doktorun bize soylediklerine bakin : ameliyat orta basarida gecti. 3 damari degistirecektik ama gogsu actigimizda durumun dusundugumuzden cok daha kotu oldugunu gorduk. 1 damara hic dokunamadik cok yipranmisti yapilacak bisey yoktu. 2. damarada dokunamayacak kadar kotuydu ama dedik ki acmisken birakmayalim dove dove damari degistirdik ama ondan cok umutlu degilim fazla dayanmaz. bir tek ana damari basarili bir sekilde degistirebildik onda bir sorun cikmaz. babaniz bundan sonra kalp ameliyati olan birisinin ettigi dikkatin 2 katini gostermeli kendisine falan filan.
tabi bizde moral sifir. cikip kardesimle aglamaya basladik bunun uzerine esim dayanamayip esas doktorla gorusmek istedigimizi soyledi zar zor izin cikti odasina gittik asil ameliyatı yapan doktorun.
saolsun o moralimizi duzeltti biraz. beni gorunce direk kiz sen buraya dogurmaya mi geldin 1. kattan ayrilma sen dogumhane orda felan dedi. iste degistiremedigimiz damar hayati bir damar degil, damarsiz bir bolgede cok ince bir damar endise etmeyin dedi. esas ana damari degistirdik ki onemli olanda o dedi. babanizin durumu iyi gidiyor dedi.
onun odasindan umutlu ciktik. simdi de babamdan iyi haberler aldikca moralim git gide duzeliyor. tabi yogun bakimda oldugu icin hic birimize gostermediler henuz ama bu aksam normal oda da gorebilcez insallah.
esimda saolsun hastaneden cikista beni bogaza goturdu moralim duzelsin diye. yuruyus yaptik bol bol sahilde acildim biraz.
boole iste kizlar, bzde su anki durumlar bu sekilde
verdiğin bilgiler için teşekkürler canım kesinlikle sezeryan binye ile alalkalı kimi daha çabuk atlatıyor kimi daha zor Allah hayırlı doğumlar nasip etsinhayırlı olsun tatlım güle güle kullan..dediğin gibi eşyalar gelince oda çok küçük kalıyorkaydirigubbakcemile3Neyse yapcak bişe yok artık...Benim oda geleli 1 hafta oldu ama hala yerleştiremedim...kaç gündür havalanıyor ama boya kokusu hala çıkmadı..Seninkinde var mı koku?
Bilgiler için sağol tatlım iyi oldu..Bende dün eltime gitmiştim.3 aylık kızı ..Doğumdan falan konuştuk..Öğrendiklerimi sizlerle de paylaşıyım dedim..Kendisi sezeryan oldu..
İlk önce önlük giydiriyolar ve ameliyathaneye giriyorsun...Doktorlar bi kaç soru soruyor ve başka bişe hatırlamıyorsun..Kendine geldiğin zaman çok acı hissediyorsun ama bu acı zamanla geçiyor dedi..Odaya geldiği zaman herkesi çıkartıyolar hasta bakıcılar sana pijamanın üstünü giiydiriyolar...yatağında hasta bezi serili oluyor altına bişe giydirmiyolar dedi..4-5 saat sonra oda daki herkesi dışarı çıkarttım elime pijamamı hasta bezini ve kilotumu aldım lavaboya gidip kendim giyindim dedi...Dikişlerin patlama ihtimali yokmu dediğimde ağır kaldırmadığın sürece bir sorun yok dedi..Kendi işini kendin görebiliyorsun sadece eğilip kalkarken yavaş hareket ediceksin o kadar dedi...Bu arada kendisinin doğumdan hemen sonra kanaması çok olmuş..kan iyice çıksın falan diye karnına bastırmışlar..kendine geldiği zaman çektiği acı bundanmış..Ama bununla 5 gün arayla sezeryan olan arkadaşı doğumdan hemen 2 saat sonra kalkıp yürümeye başlamış.ve ağrısı olmamış..Bu yapı meselesiyle ve kişinin fiziki şartlarıyla ilgiliymiş...Şimdi kendisi gayet iyi sadece biraz buruşuk bir göbek kalmış o kadar..oda mekik falan çekmeden gitmicek gibi...
onunda ultrasonda bebeği 3250 demişlerdi ama bebek 2650 doğdu..O yüzden yarım kilo yanılma payını düşünmek gerek...40 anne sütü emdikten sonra daha emememiş çünkü annenin sütü çok azmış..oda şimdi mama veriyor bebek 5500 olmuş..İlk 40 gün muhakkak yanında birinin olması gerekiyor dedi..Çünkü psikolojik olarak zor bir döneme giriyorsun...çocuğu bile görmek istemediğin anlar oluyor dedi..Kızlar zor günler bizi bekliyorr:CüvCüv: Allah hepimizin yardımcısı olsun....
gunaydin kizlar,
biraz gecmise bakayim dedim yazmadan ama ancak dunun ve bugunun bir kismini okuyabildim
babam icin ettiginiz dualara cok teskkur ederek baslayayim :) babacigimin ameliyat sonrasi durumu cok iyi sukurler olsun ki. yani yogun bakimda hala ama cok cabuk ayildi ve aksamda annemle telefonla konusturdular ben cok iyiyim dert etmeyin rahatca uyuyun bu gece demis canim babamsimdi de aradim odasini temizlemisler yogun bakimdan cikartacaklar normal odaya.
gelelim dune,
dun uzun ve gergin bir bekleyisin ardindan ameliyattan cikti bilgisi geldi. bende kardesim ve esimle ameliyata giren genc bir doktor var onun odasina gidip bilgi aldik. kil doktorun bize soylediklerine bakin : ameliyat orta basarida gecti. 3 damari degistirecektik ama gogsu actigimizda durumun dusundugumuzden cok daha kotu oldugunu gorduk. 1 damara hic dokunamadik cok yipranmisti yapilacak bisey yoktu. 2. damarada dokunamayacak kadar kotuydu ama dedik ki acmisken birakmayalim dove dove damari degistirdik ama ondan cok umutlu degilim fazla dayanmaz. bir tek ana damari basarili bir sekilde degistirebildik onda bir sorun cikmaz. babaniz bundan sonra kalp ameliyati olan birisinin ettigi dikkatin 2 katini gostermeli kendisine falan filan.
tabi bizde moral sifir. cikip kardesimle aglamaya basladik bunun uzerine esim dayanamayip esas doktorla gorusmek istedigimizi soyledi zar zor izin cikti odasina gittik asil ameliyatı yapan doktorun.
saolsun o moralimizi duzeltti biraz. beni gorunce direk kiz sen buraya dogurmaya mi geldin 1. kattan ayrilma sen dogumhane orda felan dedi. iste degistiremedigimiz damar hayati bir damar degil, damarsiz bir bolgede cok ince bir damar endise etmeyin dedi. esas ana damari degistirdik ki onemli olanda o dedi. babanizin durumu iyi gidiyor dedi.
onun odasindan umutlu ciktik. simdi de babamdan iyi haberler aldikca moralim git gide duzeliyor. tabi yogun bakimda oldugu icin hic birimize gostermediler henuz ama bu aksam normal oda da gorebilcez insallah.
esimda saolsun hastaneden cikista beni bogaza goturdu moralim duzelsin diye. yuruyus yaptik bol bol sahilde acildim biraz.
güzel annişler günaydın. biz bugün çok heyecanlıyız. 1 aydan sonra oğluşumu görcem saat 2 de. gece tuvalete kalktım oğlumu sevdim bolbol. konuştum onla. annesini gece hiç rahatsız etmiyor bütün gün tepişiyor gece annesiyle uyuyor diye. gerçi anası da uyku olayının suyunu çıkardı bütün gece uyuyor bütün gün uyukluyor :)
canım ablam bekar arabası var... yıllardır ben doktor işlerini hallederim 40 yılın başı bir bu hafta anneciğimi doktora götürecekti kaç gündür oyalıyor yarında Eskişehir e gidecekmiş iyi mi? annemin bu hafta gitmesi lazım ilaç raporunun günü doluyor Eskişehir kaçıyor heralde niye dedim önceden demedin dün falan alırdım randevu kendi gitsin demez mi bir de aman tamam dedim ya ben götürürüm senden bir şey isteyende kabahat arabayla iki dakikada götürecek yani sırtında taşıyacak sanki neyse ben götürürüm gerekirse sırtımda taşırım
gunaydin kizlar,
gelelim dune,
tulay bence psıkolojık. nasıl olsa evdeyım yorulsam yatarım dıyemı düşünüyorsun acaba diye aklıma gelıyor
canım tecrubeyle de alakası yok gibi . . .erkek bebek tamamen farklı....kızda yasamadıgım seyleri bunda yasıyorum.......sen yogun bi is temposundaydın vucut alısıktı buna ...simdi evdesin vucut ister istemez farklı sekilde tepki gosteriyo...bence gecici bunlar bir iki haftaya duzene girer vucudun canım....aksamları yuruyuse cık ılık bir dus al belki iyi gelir
günaydın en güzel anneler.... çok güzel bir enerji ile uyandımm..:dance:. kahvaltımızı yapıyoruz.cokacimcoook. bugün yeni hamiş olan bir arkadaşımıza gideceğiz kuzumla...:CüvCüv:gamyoncuiremsu sizler nasılsınız denizcim inan hiç canını sıkmaya değmez...benim ablamda beni çok üzüyor artık tamamaya çalışıyorumm...vereliniortak
AYFER GÖZÜN AYDIN CANIM..
denız takma canım. napalım bazen ince düşünemıyorlar. herkes senın gıbı olmaz..
Hadi canımcım iyi haberlerle gel inşallah. Oğluşun umarım çok iyidir..:lepi:
Beş parmağın beşi de bir olmuyor be tatlım sıkma canını. Ben çok iyi anlıyorum yaşadıklarını...
Canım benim neyse çok şükür atlatmışsınız ama o sizi rahatlatacağına daha da paniklendiren doktora iyi bir sopa lazımklava: Senin hamile olduğun belli psikolojinin bozulacağını ve allah korusun bu durumun erken doğuma bile sebebiyet vereceğini hiç mi okutmamışlar ona tıp fakültesinde. Geri zekalı doktorlarda çıkabiliyor işte böyle...Neyse canımcım bak babanın durumu gittikçe düzeliyormuş , daha da iyi olacak canım herşey. Allah dermansın dert vermesin , bugünlerinize de şükür. Baban anjiyo mu oldu yoksa bypass mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?