2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya dilekçim bence ii kilosu taktığın şeye bak bizde 31+1 di gittik 1972 gr dı hemen hemen aynı ki belki bizimkiler düşük ultr.göre senin ki yüksek

Evet yanılma payları oluyormuş canım aman olmasa da önemi yok, sağlıklı olsunlarda geri kalanının önemi yok canım. Niye öyle diyorsun tatlım bee paşamızın kilosu inşallah doktorun söylediği gibidir , beni teselli etmek için öyle şeyler aklına getirme bakayım klava: Tosun gibi bizim paşamız. opuyorumnanaktan
Bu arada hani benim bebişin yanaklar biraz tombul yaa eşime diyorum aayy çirkin bir bebekmi olacak acaba diye deli miyim neyim delikafadulden Eşimde şey diyor öyle şey mi olur dünyanın en güzel bebeği olacak o... hihoyyyt
Size komik birşey anlatayım şimdi benim eşimin paçaları doğum yaklaştıkça tutuşuyor.
Allah korusun ödü patlıyor bebekleri falan karıştırırlar hastanede diye , doğum yapacağım hastanede normal doğumlara babanın girmesi izin veriliyormuş ama sezeryana almıyorlarmış.Haftasonu doktora şey diyor yaa ben bir köşede öyle sessizce dururum sırnaşık şey Tabii dr. olmaz dedi şimdi bir sonraki kontrolde yine söyleyecekmiş. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Pzr gecesi emsalle sohbet edioruz msn'den ona da dr. benimle aynı gün sezeryan tarihi vermiş. Gel aynı gün, aynı hastanede, aynı doktorla eylüllerimizi kucaklarımıza alırız , aynı odada kalırız diyorum. Bunu eşime söylediğimde ilk yorumu yaa tabii sonra bebeklerde karışsın :roflol:
Bu sabah asansörde bizim apartmandaki ebelerden biriyle karşılaştık eşime diyorum ki bak ebenin biri bu. Ayrıca 1 ebe ve 1 hemşire daha var apartmanımızda oturan. Bu olaya da ilk yorumu eşimin aa ne güzel sen doğumu evde yap en iyisi bebeklerin karışma durumu gibi birşeyin olması sözkonusu bile olamaz diyor.... kaydirigubbakcemile3

Bir şey değil tatlım işin açıkçası ben de en çok onu sevdim ve kız bebeğe çok yakışıyor:)) Beğendiğinide sevindim :))

Canım bende 33 haftayı sanırım yeni tamamladım ama ultrasona göre bebek biraz geriden geliyor , doktorda doğum için ultrason değerlerini gözönüne alıyor pazartesi gittiğimzde işte 33 haftalık falanken benmkide 1900gr'dı benim kızımda. Canım sen zaten çok zayıftın eminim çok yakışmıştır bu 10 kilo sana. Ben 54tüm şimdi 61îm 7 kilo almışım yani...

dilkeçim sen evde yap doğumunu eşinin içi rahat olsun:)

Evet canım eşime kalsa öyle olacak galiba kaydirigubbakcemile3

valla canım haklısın bi daha olmaz:) cidden ama merak ediyor insan eksiklik oluyor yaaa.acaba ne konuşuyolar napıyolar falan oldum kaç gün:)
kızlar amerıkan hastanesının egıtımıne baska katılan varmıı
ya karşıda olması kötü.bu yakada olsa neysede.siz gidin anlatın bakam.belki medical parktakine giderim ama zamanına bakmam lazım.ayşe öner falan geliyormuş ne güzel.

ya dilek bu kocan bi alem kardeşim :)) amma stres yapmış kendine yaaa.Allah korusun olmaz öyle bişi canım inşallaaah.kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar yaa ben fırsat buldukça sadece okuyabiliyorum ya haniii
o yüzden pek yazamıyorum
tatile çıkmayı bekliyorum bol bol yazmak için
o yüzden ne kaba şey kimseye tek yorum bile yapmıyo diye düşünmeyin olur mu
bişey sormak istiyorum da
ben balık yemiyorum doğru düzgün
biraz geç oldu ama ilk kez evde balık mı yapsam acaba diye düşündüm
ama şimdi hangi balık tazedir hangisi lezzetlidir hiç bilmiyorum
netten araştırdım biraz ama farklı farklı şeyler söylenmiş hep
ben de en iyisi burdaki kızlara bi sorim dedim
malum faydalısını zararlısını sizden daha didikleyerek araştırmış kimseleri bulamam :)
bu konuda bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi bana

deniz çuprası iyidir mevsimide hem.heryerde var.carrefour migros vs.
öğrendıklerımızı yazarız burada bızde ayfercım

evet canım ya iyi olur.bilgili eğitimli annişler sizi:)

Canım aslında en sağlıklısı küçük balıklar hamsi , sardalya vb... çünkü onlar deniz balığı oluyormuş. Büyük balıklardan tavsiye edebileceğim mezgit ve alabalık, ben tadını çok beğeniyorum ikisininde ama dediğim gibi büyük balıklar genellikle çiftlik balığı oluyor ve bazen satıcılarda deniz diyerek müşterileri kandırıyor maalesef.

neee ayse oner mi geiyomus o zaman mutlaka git ayfercim. biliyon o kadin butun unlulueri dogum kocu :) cok pahali bi insan kendisi buldun mu kacirma :)

kesinlikle sardalya ye canim. zaten mevsimi cok kisa, biz haftada 2 yemeye calsiyoruz. en fazla omega 3 ihtiva eden baliklardan biri cok faydali. al bi kilo aldigin yerde de temizlet, migrosta felan temizliyorlar., firinin varsa onun izgara ayarinda telde pisir, cokta cabuk pisiyor

şu an malum balık mevsimi değil balık içindeki omega 3 nedeniyle tavsiye ediliyor doktorum her gün iki ceviz yersem yeterince omega 3 alacağımı balık yememe gerek olmadığını söylemişti balık mevsimi bitince. cevizin yanında bol bol yeşillik özellikle mevsimi şu an semizotu tüket dedi

dilekcim çok güldüm kocana canımcım. gerçi aynı düşünce bende de vardı. karışsa ne olur derdim hep :) kocan yarın evde ameliyathane ortamı hazırlamaya kalkmasın sizin için :)

slmmm kızlarrrrrrrrrr nasılsınızz bugun? gecmişe bakamadım fazla.. konu balıklar galibaa ya hiç sevmiyorummmmm hamileligim boyuncada yiyemedim maleseefffff:umursamaz:

gunaydin kizlar,
biraz gecmise bakayim dedim yazmadan ama ancak dunun ve bugunun bir kismini okuyabildim

boole iste kizlar, bzde su anki durumlar bu sekilde

Ebru, çok geçmiş olsun. neticede sağlıkla çıkmış ameliyattan, gözünüz aydın bence. bu doktorlara bilim öğretiliyor ama hasta psikolojisi konusunda maalesef hem bilgisizler hem de çoğu çok duyarsız. boyle bir abukluğa maruz kalmana üzüldüm; ama boşver, neyseki asıl doktorunuz bu densiz değil :1rolleyes:

dilekcim çok güldüm kocana canımcım. gerçi aynı düşünce bende de vardı. karışsa ne olur derdim hep :) kocan yarın evde ameliyathane ortamı hazırlamaya kalkmasın sizin için :)

Valla beklenir ondan kaydirigubbakcemile3 Ama bende çok korkuyorum aslında dalga geçtiğime bakmayın aynı korku onun kadar olmasada bende de var. Geçenlerde gazetede yazıyor Aydında kadın doğum yapalı 1 yıl falan olmuş galiba erkek bebek demişler, doğum raporunda bile cinsiyeti erkek yazıyormuş ama hastane kız bebek vermiş bu sizin diye. Adamlar savcılığa başvurmuşlar DNA testi istiyoruz diye hala bir gelişme yokmuş ve şey diyorlar içimizde hep bir şüphe onu kendi bebeğimiz gibi sevemiyoruz hiç diyorlar...Yazık yaaa çok üzüldüm durumlarına... Ayrıca nüfus müdürlüğü kimliğine cinsiyeti erkek olarak yazmış mecburen doğum raporunda yazanı yazmaya mecburmuş çünkü adam şey diyor merak ediyorum askerlik yaşı geldiğinde ne olcak diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…