2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım doktor kilosu iyi merak etme falan dedi ama işte burda başka bebeklerin kilolarıyla kıyaslayınca az geldi gözüme, yoksa çok şükür sağlık durumunda bir problem yok. Demek seninki de o kadar, iyi o zaman yalnız değilmiş benim kızım...

Doğru söylüyorsun hayatım inşallah kilolu kilosuz farketmez hepimizin bebekleri sağlıklı olur... opuyorumnanaktan

ebrucum babana acil şifalar, ama atlatmış çok şükür ameliyatı , herşey yolunda gidecek inşallah.

ayyy canım benim sağlıklı iyi haberlerini getir inşallah bebişin emi.
neden cnmmm???

günaydın ayfercim nasılsın gözün adyın eşin gelmiş gitmiş Allah ım başka dert vermesin cnmcımmm
ayy canım sağolasınnnn.sende izine çıkıcan ama bizi bırakma buralarda.
ay dilekcim sağolasın aynen öyle bizim için çalışıyor sağolsun ne diyelim güzellik varsa zorlukta oluyor bazen.hayırlısı herşey iyi olur inşallah hepimiz için.
ay canım yaa aynı şeyleri yıllar önce yaşamıştım.damarın biri değişememişti babacığımın.azami dikkat edicek.stres yapmaması mühim.Allah acil şifalar versin inşallahh.
AYFER GÖZÜN AYDIN CANIM..

denız takma canım. napalım bazen ince düşünemıyorlar. herkes senın gıbı olmaz..

sağol meryemcim çok teşekkürler canım.

Aman sıkmaya değmez canını bazen , arkadaşın kardeşin farketmiyor bencil olabiliyor insan, boşver başka zaman anlar yaptığının yanlış olduğunu .

Geçmiş olsun canım , işte doktorlar bazen insanı hayal kırıklığına uğratıyor bazen de ümit veriyor , sen de fazla düşünme netice de ameliyat sonrası zaten kendine dikkat etmek zorunda babacığın, üzme kendini artık ne şanslısın ki annen var ilgilenebiliyor ya sadece sizler ilgilenmek zorunda kalsaydınız şu halinle yapamazdın ...

Hımm hafta sonu oraya bakalım , adam herşeye para saçar şu bebek şekeri olay oldu :)) kızılayda falan da baktım artık alıp parasını eksik söölerim diyordum ama mavi dışında her renk var ben yarısını mavi yarısını beyaz almak istiyorum ve her çubuğa 2 şeker koyucam ama doğurmadan yapabilirim inşallah .... Bu arada oda takımımız bu hafta içi gelecek di , kocam bir araayıp ne durumda diye bile sormuyor ben aradım dün yeni boyaya vermişler bugün için gelip bakabilirsiniz dediler , ah ah arabam olsaydı hiç boyun bükmezdim de işte neyse bu da bana ders olsun .Doğumdan hemen sonra ilk işim direksiyon dersi almak olacak .

Hoşgeldin Elifcim. Ben unutmadım canım seni nasılsın, nasıl gidiyor uzun zaman oldu girmeyeli. Senin bebiş ne kadar olmuş , benimki de zayıf ya merak ettim.. Bizde seni çok özledik.

ya dilekçim bence ii kilosu taktığın şeye bak bizde 31+1 di gittik 1972 gr dı hemen hemen aynı ki belki bizimkiler düşük ultr.göre senin ki yüksek

kız nerelerdesin sennnn?uzun zamandır yoktun cidden.

ya malesef bu tip durumlar olabiliyor ama kardeştir yapacak bişi yok.sen ilgilen yine napıcan bu da böyle dicen.

Hoşgeldin Elifcim. Ben unutmadım canım seni nasılsın, nasıl gidiyor uzun zaman oldu girmeyeli. Senin bebiş ne kadar olmuş , benimki de zayıf ya merak ettim.. Bizde seni çok özledik.

canım yaa çok sevindim unutmadığına aklım hep sizdeydi ama giremiyorum işte.ben şuan 34 haftadayım 1 900 bebişim bende 45 kiloydum şimdi 55 olmuşum öle sağlığı iyi ama çok şükür seninki nasıl canım geçmişi çok okuyamadım sen kaç kilo aldın

kız nerelerdesin sennnn?uzun zamandır yoktun cidden.

ya malesef bu tip durumlar olabiliyor ama kardeştir yapacak bişi yok.sen ilgilen yine napıcan bu da böyle dicen.

evet canım yoktum işlerden kendime bile vakit ayıramıyorum inanılmaz özlemişim sizleri
sen iyisin dimi aayyyy unutmamışsınız çok sevindiim

hepinize cok tesekkurler kizlar allah razi olsun, hepiniz cok iyisiniz, burda moral buluyoruz oglusumla :)

bypass oldu dilekcim, ilk anjiyo yapildi onun sonucunda bypasa karar verildi.

gulaycim, biz odayi kirik beyaza boyattik, o mavi ve lacivert olan seritler duvar kagidindan yapildi. ustundeki baliklar ve dalgada plastiktenler ve duvara yapistirildilar. onlari da odayi aldigimiz yerden aldik.

ebru ben gelıyorum sen gelıyormusun:)

geliyoruz insallah :) benim esimde gelecek.

yasemincim çok güzel etiketler, çok şirin şeker gibi olmuşlar. özellikle bebek arabalı olan, ne kadar zevkli olmuş, hemen bugün gidip bastırıyorum...

eline sağlık tatlım benim,,,,,,,,,, nasıl sevindim anlatamam.......................

ebrucum bızde eşimle gelıyoruz. zaten oda ogrensın amacım o. gelen maılı konfırme ettın dımı kesın kayıt için

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. inşallah güzel haberlerle geleceğiz.
ebrucum allah sağlık versin canım babacığına. dün sürekli saate baktım durdum aklım hep sizdeydi canım. iyi olmasına çok sevindim. o doktorun da koordinatlarını ver ben gidip bi tartaklıyım hayatım.
oğluşum yüzünü gösteriyor canım da normal ultrason olduğundan pek seçilmiyor burnu falan. bir de edepsiz oğlum sürekli pipi şov yapıyor doktora. her gittiğimizde ultrason resimlerinde mutlaka bir pipi resmimiz var :)
ayfercim gözün aydın kuşum da öyle merakta bırakmıcaksın bizi bir daha. senin artık topiğe karşı sorumluluğun var ayol aaaaa.
denizcim bu tarz şeyleri hepimiz yaşıyoruz malesef. benim babanem de babam yüzünden bu sıkıntıları yaşıyor ama ben ona hep destek oluyorum günde en az iki defa telefon ederim ki o eksikliği hissetmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…