didem canım dün ismini verdiğim adama ulaşabildiniz mi
herkese merhaba, gunaydin kizlar
ecem çok geçmiş olsun, babana acil şifalar dilerim.
etiketden bahsetmişsiniz kızlar, valla baktım baktım goremedim. link atarmısınız? veya tekrar eklermisiniz?
etiket canım bebek şekerleri için olan, ben yasemine yaptırmıştım, onları zımbalıcam şekerlere...
tabi benim etikette benim bebişin ismi falan yazıyo, bir de benim yazdığım bebeğe kafiyeli bir şiir gibi bişey. o yüzden buraya yapıştırmak istemedim.
evet canım yarın 11.00 de randevu aldık inşallah güzel haberler alırız..çok sağol canım..inanın evim çok dağınık yarın kızımın odası gelicek ama içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor..
bu arada kim oda hazırladı sanırım resim eklenmiş kaçırdımmı ben..
selam kızlar..
Ebrucum çok geçmiş olsun..Allah babanı sizlere bağışlasın:Saruboceq:
Dilekcim sende takma kafanı hayatım sağlıklı olsun dünyada büyüsün..
Benim moral sıfır kızlar..babamın durumu hiç iyi değil..bağırsaktan karaciğere metastaz yapmış ve işin daha da kötüsü bunu drları fark etmiyorlar..babam şişli etfalde tedavi görüyor iki hafta önce tomografi çekilmişti ve gerizekalılar babama temiz raporu verdiler bir akşam otururken babamın sağ boşluğunda bir şişlik fark ettik hemen en yakındaki hastaneye götürdük ultras.aldılar bamamı ve adam resmen dediki bunu görmeyen dr olamaz karaciğerin 6 yerine sıçramış nasıl temiz raporu verirler dr köpürdü..ertesi gün şişili etfale gittik ve drlar aaa evet haklısınız gözden kaçmış demezmi tabi babamı tutabilene aşk olsun..abim ben bunun peşini bırakmam sağlık bakanlığına kadar götürürüm dedi o ilgilenmeyen drlar resmen köpek oldu peşimizde..elleriyle götürüyorlar babamı mr ye falan..neyse sonuç geldi büyük kitle ciğerin çok dip bölgesinde burda ameliyat yapamayız çapaya sevkedicez..eee tamam güzel sevkimizle gittik çapa kabul etmiyor bizi kaldıkmı ortada moral sıfır..babam şimdi hastanede sindigrafi çekiliyor ancak işlem sonrası 12 saat hamile ve çocuklara yaklaşmaması gerekiyor mecburen evdeyim kafayı yiyicem..kızımın odası boyandı yarın eşyaları geliyor ama ne yapıcam hiç bilmiyorum çok kötüyüm kızlar çok..
resim olarak kayıtlı tatlım, dolayısıyla üzerinde değişiklik yapılamıyor. yasemin photoshop programı ile yaptığından. istersen bir ara rica et yasemine sana da yapar tatlım.anladım canımcım, oooh ne güzel valla. ben daha şekerle ilgili hiçbirşey yapmadım.
yasemin o dosyayı mail falan atsa aslında, ben kendime gore doldursam super olurduuu..
kızlar ankara hamişler buluşması yapıldı mı?
selam kızlar..
Ebrucum çok geçmiş olsun..Allah babanı sizlere bağışlasın:Saruboceq:
Dilekcim sende takma kafanı hayatım sağlıklı olsun dünyada büyüsün..
Benim moral sıfır kızlar..babamın durumu hiç iyi değil..bağırsaktan karaciğere metastaz yapmış ve işin daha da kötüsü bunu drları fark etmiyorlar..babam şişli etfalde tedavi görüyor iki hafta önce tomografi çekilmişti ve gerizekalılar babama temiz raporu verdiler bir akşam otururken babamın sağ boşluğunda bir şişlik fark ettik hemen en yakındaki hastaneye götürdük ultras.aldılar bamamı ve adam resmen dediki bunu görmeyen dr olamaz karaciğerin 6 yerine sıçramış nasıl temiz raporu verirler dr köpürdü..ertesi gün şişili etfale gittik ve drlar aaa evet haklısınız gözden kaçmış demezmi tabi babamı tutabilene aşk olsun..abim ben bunun peşini bırakmam sağlık bakanlığına kadar götürürüm dedi o ilgilenmeyen drlar resmen köpek oldu peşimizde..elleriyle götürüyorlar babamı mr ye falan..neyse sonuç geldi büyük kitle ciğerin çok dip bölgesinde burda ameliyat yapamayız çapaya sevkedicez..eee tamam güzel sevkimizle gittik çapa kabul etmiyor bizi kaldıkmı ortada moral sıfır..babam şimdi hastanede sindigrafi çekiliyor ancak işlem sonrası 12 saat hamile ve çocuklara yaklaşmaması gerekiyor mecburen evdeyim kafayı yiyicem..kızımın odası boyandı yarın eşyaları geliyor ama ne yapıcam hiç bilmiyorum çok kötüyüm kızlar çok..
kızlar ankara hamişler buluşması yapıldı mı?
kızlar bakın arkadaşım evde yeni tasarımlara başladı bu ilk ürünü ve ilk müşteriside ben oldum nasıl beğendinizmi..
kızlar bakın arkadaşım evde yeni tasarımlara başladı bu ilk ürünü ve ilk müşteriside ben oldum nasıl beğendinizmi..
tünaydın kızlarrrrr
didem canım benım başta bana acil şifalar dilerim bunlarda gececek azcık sabır canım.dualarımız babanla....kız bu bardaklar ne senı kokoş yaaaa süper olmuş ama ınsan içmeye kıyamaz ama aklıma geldı sonra bardakları yıkarken çıkar takmı yapılcak...
ebrucum babanın amelıyatı güzel geçmiş gözün aydın sen bakma o manyak dr a agzı olan konusuyo geçmiş olsun en kısa zamanda evıne çıkar umarım....
denızcım canım benım sende hiç canını sıkma konuyu pek anlayamadım hızlı okudum.....herkes bır olmuyo işteee
beğendiğinize sevindim kızlar..a.s.
tüller allttan çıkıyor kalıp halinde yani yıkanmasıda çok kolay..yarın odamız gelsin resimleri eklerim..odasının resmini ekleyen yokmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?