2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

didem canım dün ismini verdiğim adama ulaşabildiniz mi

evet canım yarın 11.00 de randevu aldık inşallah güzel haberler alırız..çok sağol canım..inanın evim çok dağınık yarın kızımın odası gelicek ama içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor..

bu arada kim oda hazırladı sanırım resim eklenmiş kaçırdımmı ben..

herkese merhaba, gunaydin kizlar

ecem çok geçmiş olsun, babana acil şifalar dilerim.

etiketden bahsetmişsiniz kızlar, valla baktım baktım goremedim. link atarmısınız? veya tekrar eklermisiniz?

etiket canım bebek şekerleri için olan, ben yasemine yaptırmıştım, onları zımbalıcam şekerlere...

tabi benim etikette benim bebişin ismi falan yazıyo, bir de benim yazdığım bebeğe kafiyeli bir şiir gibi bişey. o yüzden buraya yapıştırmak istemedim.

anladım canımcım, oooh ne güzel valla. ben daha şekerle ilgili hiçbirşey yapmadım.
yasemin o dosyayı mail falan atsa aslında, ben kendime gore doldursam super olurduuu..

canım inşallah hayırlısı olsun adam işinde süpermiş çok araştırdılar arkadaşlar

kızlar bakın arkadaşım evde yeni tasarımlara başladı bu ilk ürünü ve ilk müşteriside ben oldum nasıl beğendinizmi..

Eklentiler

• $lohusa şerbetlik.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $bardaklarımız.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 35

canım çok geçmiş olsun ya bu durumda neler yaşamışsınız allah yardımcınız olsun. Dua temekten başka çareniz yok maalesef allahım büyük merak etme derdini veren rabbim dermanını da verir inşallah...:Saruboceq:

anladım canımcım, oooh ne güzel valla. ben daha şekerle ilgili hiçbirşey yapmadım.
yasemin o dosyayı mail falan atsa aslında, ben kendime gore doldursam super olurduuu..
resim olarak kayıtlı tatlım, dolayısıyla üzerinde değişiklik yapılamıyor. yasemin photoshop programı ile yaptığından. istersen bir ara rica et yasemine sana da yapar tatlım.

kızlar ankara hamişler buluşması yapıldı mı?

buluştu ayfercim resimleri eklemiştim ama buraya , geçmişe bakman lazım. buluşma topiğini bulamadığımızdan ekleyemedim oraya, inşallah bugün akşam oraya eklemek için uğraşcam.

Canım babana geçmiş olsun ,Allah acil şifalar versin canım babana ...

kızlar ankara hamişler buluşması yapıldı mı?

yes yapıldı gerçi 3 kişiydik ama :))

kızlar bakın arkadaşım evde yeni tasarımlara başladı bu ilk ürünü ve ilk müşteriside ben oldum nasıl beğendinizmi..

Bayıldım ben bunlara ya , izne ayrıldığımda belki bende buna benzer bişiler yapabilirim :))

Gülay , sizin şu lohusa şerbetinin tarifini bir daha versene , annem şimdiden kiraz da kurutuyormuş komposto için ama o şerbetten yapabiliriz de ...

tünaydın kızlarrrrr

didem canım benım başta bana acil şifalar dilerim bunlarda gececek azcık sabır canım.dualarımız babanla....kız bu bardaklar ne senı kokoş yaaaa süper olmuş ama ınsan içmeye kıyamaz ama aklıma geldı sonra bardakları yıkarken çıkar takmı yapılcak...

ebrucum babanın amelıyatı güzel geçmiş gözün aydın sen bakma o manyak dr a agzı olan konusuyo geçmiş olsun en kısa zamanda evıne çıkar umarım....

denızcım canım benım sende hiç canını sıkma konuyu pek anlayamadım hızlı okudum.....herkes bır olmuyo işteee

beğendiğinize sevindim kızlar..a.s.

tüller allttan çıkıyor kalıp halinde yani yıkanmasıda çok kolay..yarın odamız gelsin resimleri eklerim..odasının resmini ekleyen yokmu..

sağol canım öyle maalesef

kızlar oda resimleri için topik açsak mı ne dersiniz?
eylül 2009 bebek odaları gibi bişiy

beğendiğinize sevindim kızlar..a.s.

tüller allttan çıkıyor kalıp halinde yani yıkanmasıda çok kolay..yarın odamız gelsin resimleri eklerim..odasının resmini ekleyen yokmu..

canım en yeni huysuz ekledi arkadaşsanız bakabilrsin ordan ayrıca eskiden oda bizim orda oturuyormuş yakınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…