Benim de seninkiyle aynı durumda , bana tek kazancı çatlaklar oldu çok moral bozucu ...:dilcikar:[/QUOTE
benimkilerde önce şişti, merdiven inemez hale gelmiştim artık gittim penye hamie sutyeni aldım anaaaaaaaaaa şimdi babaane göğüsü gibi sarkık sarkık oldular kafayı yicem..
Toparlayıcı buldum zar zor da insan içine çıkarken onları giyiyorum.. yoksa gobek & gogus birleşti(((
ya çatlak dedinde şu malum pahalı meşur kremim yine bitti evdeyim tek başıma çıkıp alamıyorum kocamada diyemiyorum yuh dicek artık naapcam bilmiyorum bi şekilde almam lazım bu aya kadar çatlaksız geldim mafoldumben
Bundan sonra çatlarmıyız acaba???? İnş olmaz yaa..
ah cnm sorma nasıl bir sıkıntı alışmamışım yaaa
cnm sende dikkat et kendine o gaz olayı bende de var gerçide hep büyük tuvaletim varmış gibi geliooo
ya arkadaşlar ben çok kötütüm kendimi yanlız hissediom hatta çalışmıyom diye eşim beni sevmicek gibi gelio ağlıyom hep o yokken çıldırcam hormonlardanmı ben gibi olan varmıııı
cnm sende dikkat et kendine o gaz olayı bende de var gerçide hep büyük tuvaletim varmış gibi geliooo
ya arkadaşlar ben çok kötütüm kendimi yanlız hissediom hatta çalışmıyom diye eşim beni sevmicek gibi gelio ağlıyom hep o yokken çıldırcam hormonlardanmı ben gibi olan varmıııı
tülaycım tabi ki hormonlar ya, valla ben şu ev kredimiz olmazsa üzretsiz izin alırım ama nerde...
canım benim, sen kocişe nur topu gibi paşa vereceksin adam neylesin senin çalışmanı. valla döverim ben senin hormonlarını, seni üzüp durmasınlar.
tuba ben popomla hiç ilgilenmedım arada bır surdum. oda toplasan 5 6 sefer yanı. catlamış mahvolmus popom. mecbur kullanıyorum sımdı
tülaycım bak yarama basıyon ama aglarım bende şimdi..senın gibiyim bende çalışmaya alıştım şimdi evde durmak zor gelıyo kendımı hiç işe yaramayan bişey gıbı hıssedıyorum....kocam bana harçlık veriyo okadar zoruma gıdıyokı almak :1no2:
benimkiler ne buyuduler ne de agriyorlar acaba sut mu yok icinde
anneminkilerde kucukmus cok ama sutu cok bolmus 3 kardesiz hepimizi 1 bucuk yasimiza kadar emzirmis nerdeyse.
yazik yaaa kiyamam anama o zaman oyle elektrikli bilmemneli gogus pompalari da yok hepimizi minicikken birakip donmus ise, fabrilkada isciymis. oglenleri arasi da baya var ama para sikintisi oldugundan yuruye yuruye eeve gelip bizi emzirir isine donermis. dogru duzgun yemek yemeye vakti kalmazmis((( offf ya dusunuyorum ne yapsam odeyemem hakkini kiymetini bilemiyorum gibi geliyor.
sunlari yazarken bile gozyaslarim akti sel oldu((
catlak konusunda en tehlikeli zamanlardayiz su an, bol bol kremlenin kizlar. ben lierac kremi sabah aksam karnima goguslerime belima kalcama suruyorum. insallah catlaksiz atlatcam bu donemi
tuba ben popomla hiç ilgilenmedım arada bır surdum. oda toplasan 5 6 sefer yanı. catlamış mahvolmus popom. mecbur kullanıyorum sımdı
tülaycım bak yarama basıyon ama aglarım bende şimdi..senın gibiyim bende çalışmaya alıştım şimdi evde durmak zor gelıyo kendımı hiç işe yaramayan bişey gıbı hıssedıyorum....kocam bana harçlık veriyo okadar zoruma gıdıyokı almak :1no2:
benimkiler ne buyuduler ne de agriyorlar acaba sut mu yok icinde
anneminkilerde kucukmus cok ama sutu cok bolmus 3 kardesiz hepimizi 1 bucuk yasimiza kadar emzirmis nerdeyse.
yazik yaaa kiyamam anama o zaman oyle elektrikli bilmemneli gogus pompalari da yok hepimizi minicikken birakip donmus ise, fabrilkada isciymis. oglenleri arasi da baya var ama para sikintisi oldugundan yuruye yuruye eeve gelip bizi emzirir isine donermis. dogru duzgun yemek yemeye vakti kalmazmis((( offf ya dusunuyorum ne yapsam odeyemem hakkini kiymetini bilemiyorum gibi geliyor.
sunlari yazarken bile gozyaslarim akti sel oldu((
ahhh inş. cnm sağ salim bi doğsalar valla bu güne kadar çar çabuk geçti şimdi bana zaman geçmiyoooo...bide böle saçma sapan düşünceler kendimi işe yaramaz hissediom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?