2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sureklı kmatılamıyoruım kızlar.. bu evıcap benım evde var. onu delınce hepsı çok gelıyo yaa gogus ucune:)

teatime Blog Archive noel kurabiyeleri – 1

kızlar şimdi düşünmeye başladım bunlardan yapsammı acep, tarifi de kolay, görümcem mevlide yaptırır ama ben eve gelenler bunlardan verebilirim belki,,, hem kavanoz da uzun süre saklanabiliyormuş...

ya neler soktunuz aklıma valla, bir de ben zaten süslüyüm, bunların hepsi tam bana göre şeyler.

özge canım başın sağolsun
dilek canım inşallah kötü bişey çıkmıcak üzme bebeğini de kendini de hayırlısınla bişey çıkmaz şu dr boğmalı bak bebiş olmaz demişler bak maşallah kuzucuk geliyor eşinin yerinde olsam o adamın gözüne sokarım o çocuğu zamanında dr daha ılmlı yaklaşsaydı şimdi bukadar tedirgin olmazdın

tuba ben popomla hiç ilgilenmedım arada bır surdum. oda toplasan 5 6 sefer yanı. catlamış mahvolmus popom. mecbur kullanıyorum sımdı

tülaycım tabi ki hormonlar ya, valla ben şu ev kredimiz olmazsa üzretsiz izin alırım ama nerde...

canım benim, sen kocişe nur topu gibi paşa vereceksin adam neylesin senin çalışmanı. valla döverim ben senin hormonlarını, seni üzüp durmasınlar.

tülaycım bak yarama basıyon ama aglarım bende şimdi..senın gibiyim bende çalışmaya alıştım şimdi evde durmak zor gelıyo kendımı hiç işe yaramayan bişey gıbı hıssedıyorum....kocam bana harçlık veriyo okadar zoruma gıdıyokı almak :1no2:

yasemin kızacak bana şimdi ama ben yine krem sürmeyi ihmal ediyorum, şuan hiç çatlağım yok ama çatlarsam tam çatlıcam valla çatır çatır....

benimkiler ne buyuduler ne de agriyorlar acaba sut mu yok icinde
anneminkilerde kucukmus cok ama sutu cok bolmus 3 kardesiz hepimizi 1 bucuk yasimiza kadar emzirmis nerdeyse.
yazik yaaa kiyamam anama o zaman oyle elektrikli bilmemneli gogus pompalari da yok hepimizi minicikken birakip donmus ise, fabrilkada isciymis. oglenleri arasi da baya var ama para sikintisi oldugundan yuruye yuruye eeve gelip bizi emzirir isine donermis. dogru duzgun yemek yemeye vakti kalmazmis ((( offf ya dusunuyorum ne yapsam odeyemem hakkini kiymetini bilemiyorum gibi geliyor.
sunlari yazarken bile gozyaslarim akti sel oldu ((

ahhh inş. cnm sağ salim bi doğsalar valla bu güne kadar çar çabuk geçti şimdi bana zaman geçmiyoooo...bide böle saçma sapan düşünceler kendimi işe yaramaz hissediom

tuba ben popomla hiç ilgilenmedım arada bır surdum. oda toplasan 5 6 sefer yanı. catlamış mahvolmus popom. mecbur kullanıyorum sımdı

catlak konusunda en tehlikeli zamanlardayiz su an, bol bol kremlenin kizlar. ben lierac kremi sabah aksam karnima goguslerime belima kalcama suruyorum. insallah catlaksiz atlatcam bu donemi

gülcancım yapma lütfen, sizin yerinizde olup çalışmayıp bebeğinin yolunu beklemek isteyen ne kadar insan var. siz şuan hormonların esirisiniz. sen de kocişe nur topu gibi bi evlat vereceksin, o sana şimdi harçlık vermiş çok mu. takma sen bunları.

ah canım Allah ana babalarımızdan razı olsun. eminim sende onlara çok ii bi evlat oldun Allah ım sanada sen gibi bi evlat versin inş.

catlak konusunda en tehlikeli zamanlardayiz su an, bol bol kremlenin kizlar. ben lierac kremi sabah aksam karnima goguslerime belima kalcama suruyorum. insallah catlaksiz atlatcam bu donemi

inşallah oyle olur canım. çatlarsakda bebeklerımızın hedıyesı dıyces:) ben popom için öyle diyorum:) hemen dogumdan sonra kullanılan kremler varmıs %100 değil ama buyuk olcude faydası oluyormus

canım burdan çıkan sonuç: popo diyip ihmal etmemek lazım demek ki.
ben tekrar başlıyım çatlatmadan. sonra moralim çok bozulur biliyorum.

kızlar, yarın eşim izinli. denize gidelim dedik. gidip kurabiye, poğaça falan yapayım bari. çok pis bogazım nolcak boyle bilmem. optum hepinizi.

ya tatlım napim kimseye diyemiyom eşime bile az önce geldi sarılıp ağlamamk için zor tuttum kendimi o da üstüme gelmiyo anlıyo bişiler çabucak geçsin bu halll ne olur Allah ım

evet canım ya şimdi biz ne kadar rahatız bakıyorum da, bebek odası, şekerleri, kurabiyelerini konuşuyoruz. ne sıkıntı çektiler kimbilir o dönemde. vazgeçtim kurabiyelerden, şekerlerle idare etsinler kötükedihüso

ahhh inş. cnm sağ salim bi doğsalar valla bu güne kadar çar çabuk geçti şimdi bana zaman geçmiyoooo...bide böle saçma sapan düşünceler kendimi işe yaramaz hissediom

ay tek çalışmayıp kocamın parasını yemek isteyen ben miyim kızlar acaba... kaydirigubbakcemile2 ben utanmasam iştende ayrılırım valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…