2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım göğüs pompası alırken dikkat etmen gereken en önemli nokta çekim aralığı bazı göğüs pompaları sürekli çektiği için göğüs uçlarını yara yapıyor manuel kesinlikle tavsiye etmem arkadaşım almıştı hiç işine yaramadı sonra oda medela aldı medelanın elektriklisi 10 saniye çekiyorsa beş saniye çekmiyor bu hareket hem bebek çenesiymiş gibi işlev görmesine sebep oluyor hemde göğüs uçlarını tahriş etmiyor

salihas, benim arkadas amedanin ciftli elektriklisini kullaniyor ve siddetle tavsiye etti. o birak manueli elektrikli olanin bile ciftlisini al teklisini alma sakin dedi.
cunku eger ise doneceksen tek gogsu sagmasi elektrikliyle bile 15 dk suruyormus. 2 si yarim saat. co uzun yani. o yuzden ben ciftli alcam. ayrica bunun ayarida varmis. istedigin hizda sagiyor hastaneye de mutlaka gotur cunku hastanedekilerin ayari yok cok hizli cektikleri icin acitiyor dedi.

haklısın ebrucum konuşşşşş arkandayızzz

canım zaten ücretsiz olanlara giderim, şu dakikadan sonra fazladan verecek tek kuruşum yok :) fatih üniversitesi hastanesindeki ücretsiz , katılmak istersen önümüzdeki hafta cuma günü saat 2 den sonra, sanırım dışarıdan da alım var.... ben eşimle katılıcam, onunda bilgi sahibi olmasını istiyorum. bebek bakımı da vardı kursun içeriğinde. hem işten izin almam için bir neden, he he:)

zeytinyağı olayını deneyemem bile, yağlı şeyleri hiç sevmiyorum, krem bile kullanamam, sanırım benim kuku yağsız doğuracak....

ben almadım çok gerekli bişimi bu pompaaa????

kızlar walla benim de şöle sağlam bi tepesim geldi kendisini. sonra bozulunca diyo ki doğumdan sonra gider gider. aman kendi göbeğine baksın o. e azından benim ki kutsal bir amaca yönelik :)

valla bizim gittigimiz ucretsiz, amerikan hastanesininkine daha once benim bir arkadasim gitti. o cok memnun kaldim dedigi icin bizde kayit yaptirdik.
bakalim faydali olcak mi? ama bebegi emzirme gibi kisimlarin faydali olacagini dusunuyorum ben.

ya açıkçası emzirme kursları falanda veriyorlarsa gidilebilir . bizim asistanlardan biri normal doğum yapmak için doğum öncesi kursa gitti bana söylediği şey ' sakın gidip de o kadar para verme bana bir sürü aptal saptal hareketler yaptırdılar çok kolay doğum yaparım sandım ama hiç birşey aklımda kalmamıştı zaten o anda ve hiçbir faydasınıda görmedim ' olmuştu bende o yüzden araştırmadım bile :))

sagolun kızlar aman yaaaa bi paketi acıyom bi hafta sürünüyo arada bi iki atıyorum napiim can bu
bahar senin kocan baksın arkadan kendine alla alllaaa ya bu erkekler hayatta hamile falan kalamazdı haaa allahım biliyo cok şükür kadınlara vermiş bu görevi

walla canım bak şimdi sen de deyince tepem iyice attı he. bi de yarın doğumdan sonra millet gelip dicek yok şöle yok böle. ay dellendim gene haaaaa. kime ne ya çocuk benim popo da benim istediğim gibi büyütürüm dimi

kızlar walla benim de şöle sağlam bi tepesim geldi kendisini. sonra bozulunca diyo ki doğumdan sonra gider gider. aman kendi göbeğine baksın o. e azından benim ki kutsal bir amaca yönelik :)

:lepi: he valla boş boş işkembe taşımıyoss cok şükür

benim bi beyime sormam lazım:icecream: belkim gelirim

yerim ben onu maşallah canım benim nazar değmesin

tülaycım ben de almadım şimdilik, çalışan anneler için daha çok gerekli, bir de sütü fazla olanların saklamaları için gerekli. ama tülaycım açıkcası ben şimdilik düşünmüyorum. süt durumuna bakacam. süt gelmeyen göğüsü sağsan ne sağmasan ne :) gelmeyince gelnez heralde......

bu arada ben geçen hafta okuduğum kitaptaki egzersizleri yapıyorum mememe. meme uçlarımı siyah halkasından kavrayarak çekip bırakıyorum, her birine 10 kere. hem meme uçlarını büyütüyor, hem süt gelmesini kolaylaştırıyormuş doğumdan sonra.

geçen oturdum koltuğa, çıkarttım üzerimi çekiyorum böyle öne doğru uçlarını, eşim beni görünce adamcağızın suratı beyazladı. demiştir, bizimki tümden kaçırdı ....kaydirigubbakcemile2

ben almadım çok gerekli bişimi bu pompaaa????

ya ilk zamanlar eğer sütün fazla gelirse bebeğin çenesi güçsüz olduğu için ememiyor ve sütün dışarı akıyor boşa gidiyor yada akamadığı için şiddetli göğüs ağrısı ve ateş yapıyor sütün memede kalması kadar korkunç bişiy yok valla teyzemden biliyorum süt kanalı tıkanmıştı sonra sağdıda rahatladı . ayrıca sağdığınız sütleri buzlukta altı ay bekletebiliyorsunuz bu sayede bebek sütünüz azaldığında bile anne sütü gibi bir mucizeden mahrum kalmıyor:sm_cool::sm_cool:

ya canım benim ben zor krem sürüyorumm ıyyyyy hayatta çekemem yaaaaaaa içim gıcıklandı bak kafamçokkarıştı

naber kızlar nasıl gıdıyo bakım hamılelık.
herkes son gunlerıne yaklasmaya basladı. ben cok rahatsız oluyorum yerımden kalkamıyorum, uyuyamıyorum, ayaklarım şişiyo agrıyo yapıyooo oooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu cımcıme canıma okuyo valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…