2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dogdugunda 3300 se bır suyre sonra 3000 e kadar dusuyormus. şişleri cekılınce
olabılır zaten sarılık falan olmuş belkı zayıflamıştır
kız 3300 de kötü deel ki normal sınırlar içerisinde ama tabi yeni doğmuşlar bize ufacık geliyor

bencede normal hatta ben3,5tan fazla olmasın doguramam dıye dıye düşünürdüm ama gözüme çok küçük geldı
ufacıktı yaaa bez dötünde kocamandı

4 kilo doğurmak isteyenler bol bol muz ve hurma yesin o zaman tosun doğururlar

sekerler ELAdan haber alan varmi nasil neyapmis eymen pasamiz nasilmis ozledim onuuuu yaaaaaopuyorumnanaktanher cuma gobuslerinizi koyun diye kizardi sutbeyazi sekerkizcandy elaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm bir önceki gün mesajlaştık camış oldum dio yata yata ii şükür

Kızlar herkese kocaman bir merhaba , işerimin yoğunluğundan dolayı giremiyorum , geçmişe de hiç göz atmadım ... Umarım kimsede sorun yoktur ,artık korkar oldum ...
Şimdi Zeynepeylül ( Sevda ) mesaj attı, Bebek de oda çok iyilermiş , hastaneden çıkmış ama doktoru çalışamaz raporu vermiş istirahat etmesi gerekiyormuş ...

Tekrar kaçıyorum , kendinize iyi bakın :)) ışler nedense izin tarihi yaklaştıkça arttı , resmen burnumdan soluyorum ...

yaaa geçmiş olsun zeynep eylül e ( buarada zeynep gitcekti dra ben yaseminle karıştırdım sanırım özürrr

Yaw Yasemin nerelerde hakkaten? Biyeremi gitcekti o bugün? Ayrıca Emsalde yok

Evet yaa yasemin'i bende merak ettim umarım sorun yoktur. Telefonu falan yok mu sizde?
Emsal zaten gelmeyecek bugün eşi laptop'ı işyerine götürmüş bugün o nedenle bilgisayarı yok. Dün gece sağolsun msj atmış bilgi vermiş.

bakınn göbekimizeeeeeeee

Fatoşcum maşallah göbüşüne cicilerinde çok yakışmış hani insan boydan bir resim koyardı yaa gözlerimiz bayram ederdi biraz. kaydirigubbakcemile3

Canım allah korusun olacak olduktan sonra her yerde olur o , ben tüm sağlık ocaklarınında aynı özeni gösterdiğini zannetmiyorum allaha emanet olsun artık bebişlerimiz.

Emsal zaten gelmeyecek bugün eşi laptop'ı işyerine götürmüş bugün o nedenle bilgisayarı yok. Dün gece sağolsun msj atmış bilgi vermiş.

.

artık hergun biribirimize tekbir vercez ayyy allahım ne korkak olduk dogum yaklaştıkça kaydirigubbakcemile3

bakınn göbekimizeeeeeeee

canım maşşallahgöbüşüne

mrb kızlar hepiniz iisinizdir umarım.

hastane için hazırlayacağınız eyalara göğüs pompası koyacakmısınız kızlar.birde calışan anneler hangi pompadan alacsaksınız elektriklimi yoksa manuelmi.avensin manueli iyiymiş .bilgisi olan varmı.

ya ben 3200 doğursam yeter, çok kilolu doğurunca çok sağlıklı olmuyor di mi. bir de görümcemle inatlaştım içten içe, o tabi neredeyse 20 yi geçmiştir aldığı kilo çocuk 3700 doğdu, şimdi ben kilo almadıkça artık yatarsın hastanede bebek de zayıf bişey doğar diyo. aslında yapmak istediği benim yememi sağlamak ama ben de bu lafına üzülüyorum. bir yandan da ilk çocuktan olan kilolarını zati veremedi, ikinci çocuk da üzerine geldi, kaldı kilolar. ben onun yanında hala hamile gibi durmuyorum, sanki o benim yanımda hamile gibi duruyor. sanırım bu durum onun sinirlerini bozuyor biraz da.

canım ben göğüs pompamı koymadım çünkü lazım olursa zaten orada oluyor
ben medelanın elektriklisini aldım pillede çalışabiliyor kabı sarı renkli en iyisi o zaten 135 ytl ye aldım sanırım kullanan arkadaşlarım çok memnun

selam hatunlar dün gece iyi geçmemiş çogumuz için benimde içimde bir sıkıntı vardı anlatamam buhran geçiriyodum nerdeyse hepimize geçmiş olsun bugünkü göbeğimi ekliiim kızlar size yarın görücez erkeği bakalım kilosu noolmuş merak ediyorum

Eklentiler

• $IMG_4728.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 19
  • $IMG_4726.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 23

Ahh cnm bnm merak ettik seni ya. Neyseki iyimişsin. Çok yorma kendini.

Sevdada iyimiş bari çok şükür. Saol haber verdiğin için tatlım

He aman iyi cnm . Keyfi yerinde olsunda

salıha dun onuda sorduk. aventtekı kadın dedıkı elektrıklı modası var ama dedı eger sutun ıyı gelıyorsa kolay akıyorsa manuelı işini görür ama zorsa zaten manuelı ıyıce zorlar. bırde zaman olarak daha fazla zaman harcarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…