canım bnm arkadaş 4 kilo doğurdu. İnan oda küçük yani :))
olabılır zaten sarılık falan olmuş belkı zayıflamıştırdogdugunda 3300 se bır suyre sonra 3000 e kadar dusuyormus. şişleri cekılınce
kız 3300 de kötü deel ki normal sınırlar içerisinde ama tabi yeni doğmuşlar bize ufacık geliyor
kaydirigubbakcemile3 olur tabe nerden çıkar o artık bilmem
sekerler ELAdan haber alan varmi nasil neyapmis eymen pasamiz nasilmis ozledim onuuuu yaaaaaopuyorumnanaktanher cuma gobuslerinizi koyun diye kizardi sutbeyazi sekerkizcandy elaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ee o zaman 15 klo onluklu olarak doğuralım ne dersınız:)
Kızlar herkese kocaman bir merhaba , işerimin yoğunluğundan dolayı giremiyorum , geçmişe de hiç göz atmadım ... Umarım kimsede sorun yoktur ,artık korkar oldum ...
Şimdi Zeynepeylül ( Sevda ) mesaj attı, Bebek de oda çok iyilermiş , hastaneden çıkmış ama doktoru çalışamaz raporu vermiş istirahat etmesi gerekiyormuş ...
Tekrar kaçıyorum , kendinize iyi bakın :)) İşler nedense izin tarihi yaklaştıkça arttı , resmen burnumdan soluyorum ...
Yaw Yasemin nerelerde hakkaten? Biyeremi gitcekti o bugün? Ayrıca Emsalde yok
ya kzılar bu arada bebeklerinizi aşı için özel hastaneye yada özel dr a falan kesinlikle götürmeyin ben okulda staj yaparken polio aşısı kampanyası vardı tüm bebeklere ev ev gezip aşı yapıyorduk ağıza damlatılanlardan bir evde sakat bir çocuk gördük kadın çok zengin bir tipdi bebeğini özel dr a götürmüş bu polio aşısı için ama aşı bozuk olduğu için bebek sakat kalmış
ALLAH ESİRGESİN
bebeklerinizi aşı mutlaka sağlık ocağına yada bebek hastanelerine götürün yada çocuk hasta sirkülasyonu yoğun olan bir üniversite hastanesi olabilir aşıların genelde açıldığı gün tüketilmesi gerekir bu yüzden en güvenli yerler buralar özellerde aşıları atmıyorlar çok pahalı diye ben hatırlıyorum aşı kampanyasında yanımdaki hemşire akşama kalan aşıları döktürüyordu bize
canım bnm arkadaş 4 kilo doğurdu. İnan oda küçük yani :))
Emsal zaten gelmeyecek bugün eşi laptop'ı işyerine götürmüş bugün o nedenle bilgisayarı yok. Dün gece sağolsun msj atmış bilgi vermiş.
.
canım maşşallahgöbüşüne
mrb kızlar hepiniz iisinizdir umarım.
hastane için hazırlayacağınız eyalara göğüs pompası koyacakmısınız kızlar.birde calışan anneler hangi pompadan alacsaksınız elektriklimi yoksa manuelmi.avensin manueli iyiymiş .bilgisi olan varmı.
artık hergun biribirimize tekbir vercez ayyy allahım ne korkak olduk dogum yaklaştıkça kaydirigubbakcemile3
Kızlar herkese kocaman bir merhaba , işerimin yoğunluğundan dolayı giremiyorum , geçmişe de hiç göz atmadım ... Umarım kimsede sorun yoktur ,artık korkar oldum ...
Şimdi Zeynepeylül ( Sevda ) mesaj attı, Bebek de oda çok iyilermiş , hastaneden çıkmış ama doktoru çalışamaz raporu vermiş istirahat etmesi gerekiyormuş ...
Tekrar kaçıyorum , kendinize iyi bakın :)) İşler nedense izin tarihi yaklaştıkça arttı , resmen burnumdan soluyorum ...
Emsal zaten gelmeyecek bugün eşi laptop'ı işyerine götürmüş bugün o nedenle bilgisayarı yok. Dün gece sağolsun msj atmış bilgi vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?