2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yasemıncım merak ettık senı canım şükür iii mişsin fazla yorma kendını oldugu kadar canım...işi bitince gel yıneeee

Glnz cım maşallah göbüşe. Buarada gözümden kaçmadı cheetosları götürüyosun bacım yandan yandan kaydirigubbakcemile3

salihas ben pompa almıcam tatlım şimdilik. işe başlamaya yakın almayı düşünüyorum, pompa konusunda gerekli araştırmayı yapacam. sütüm fazla gelirse gerçekten işe başlamadan önce alırım tabi. ama sütüm ancak bebeğe yeterse şimdi bir de pompaya para vermek istemiyorum. çünkü çoğu insan kullanamıyormuş sütü fazla olmadığı için. sütümü görmeden almam :)

bir de ilk önce elimle sıkmayı denicem, teyzemin gelini eliyle sıkıyor, ve sütü olduğundan çok da güzel geliyor.

bu arada hangisini alacağını belirle, eğer sütün fazla olursa gitsin alsın kociş....

inş. cnm Allah ım mahcup etmesin seniii

kızlar eşime dedim ki bizim kızlar hiç kilolu değilsin kesin o tartı yanlıştır sadece göbeğin var fazla kilon yok falan diyorlar dedim. onlar sana arkadan bakmamışlar herhalde dedi bana yaaaa (

zeynepcim sanırım doğum hemşiresindeydin. sana sormak istediklerim var.

1- hurma normal doğum için rahmi besliyormuş, en uygun ne zaman yemeye başlamak lazım. erken doğuma neden olabilir mi?

2- ankarada bildiğin doğum öncesi kurslar var mı. hani hastanelerinin verdiği. ben fatih üniversitesi hastanesinde doğum yapcam. önümüzdeki hafta cuma günü kursa kayıt yaptırdım , yeterli sayıya ulaşılınca haber verecekler. onun dışında bildiğin yerler var mı acaba?

gülaycım aldıgı 20 kılo zaten küçük bişey çıkarsa eee ayıp olurdu ama bende dıyorum şanımı kurtarmak için iri bebek dogmalı yoksa şimdiden aldıgım 13.5 kg dillere destan olur....senın bu görümcen senı kıskanıyo bence senıde kendı gibi şişirmek isitiyo bebegın gelişim güzel hiç bakma sen onaaa sositosositokıskanççççç

bıde ela vardı bıze böle degışık pozlar veren nerden aklınıza gelır bızzz aynı yerde aynı pozisyon...maşallah canım göbüşeee

Sevindim canım sevdanın iyi olmasına slm söylersin görüştüğünde...

Glnz cım maşallah göbüşe. Buarada gözümden kaçmadı cheetosları götürüyosun bacım yandan yandan kaydirigubbakcemile3

Valla bende tam onu diyecektim çerezza yı almış yanına çekmiş fotoyu afiyet olsun canm ara sıra bende yiyorum ondan dayanamıyorum. Bu arada göbüşte çok güzel çıkmış maşallah...

kızlar eşime dedim ki bizim kızlar hiç kilolu değilsin kesin o tartı yanlıştır sadece göbeğin var fazla kilon yok falan diyorlar dedim. onlar sana arkadan bakmamışlar herhalde dedi bana yaaaa (

senin o koçişin çok iii bılıyo canım yaw arka tamponu genış hatun görmemişlaelaelaelaelae

baharcim yaa senin esinin cani oklava istiyor galibaaa, cik cik senin nerende ne var yaw.
gorduk iste. hem onlar kendilerine baksinlar. masallah bi dertleri yok kilolarini 3 haftaya bir olcup hesap soran yok agri yok cile yok.
biz 9 ay her tur sikintisini cekelim onlar sefasini sursun soora da yok toton soyle yok gobeeen boyle, ay catladin patladin.
bak sinirlendim simdi

canım ben doğum hemşiresi değilim ameliyathane hemşiresiyim :))

1- hurma rahimi beslermi bilmiyorum ama bebeğe kilo aldıracağı kesin erken doğuma neden olmaz günde bir yada iki hurma yemek lazım
2- ankarada doğum öncesi kurslar varmı bilmiyorum ama hacettepe fizik tedavi rehabilitasyon merkezinde kadın doğum bölümü var orada doğumu kolaylaştıracak fizik tedavi hareketleri veriyorlar ama bana kalırsa eğer kolay doğum yapmak istiyorsan bol bol yürüyüş yap birde vajene saf zeytin yağı sürmeninde normal doğumu kolaylaştırdığını duymuştum

ayrıca doğum öncesi kurslara gidenler pek bir faydasını görmüyormuş :)) boş yere para verme bence :))

medelanın ii olduğunu duymuştum canım.elektrikliler ii süt cıkarıyormus ama cok hızlı cektiği içingöğüs ucunu cok zedeliyormus canım ya bende o yüzden kararsızım.

baklım canım ne etsem bende bilmiyorum.

bende senin gibi sonra almayı düşünüyordum ama doğumdan sonra süt hemen gelmezse pompa cok yardımcı oluyormuş.öyle diyorlar.

evet tatlım, görümcemi severim çok iyidir ama kiloya takıntılı işte. kilo konusunda niye almadın demesi benim sinirlerimi bozuyor zaten, sanki hastalıklıymışım gibi oluyorum o konuşunca. hani bir de ben zayıf kalayım diye yemiyorum gibi bir hava esiyor. ne alakası var, evet onun belki onda biri yiyorum ama en azından onun gibi herşeyi de yemiyorum. aldığı kilolara bakınca zaten 3700 bile az.

inş. cnm Allah ım mahcup etmesin seniii

Amin canım , şu aldığım kilolarla 3200 doğursam yeter diyorum.....

valla bizim gittigimiz ucretsiz, amerikan hastanesininkine daha once benim bir arkadasim gitti. o cok memnun kaldim dedigi icin bizde kayit yaptirdik.
bakalim faydali olcak mi? ama bebegi emzirme gibi kisimlarin faydali olacagini dusunuyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…