Kızlar herkese kocaman bir merhaba , işerimin yoğunluğundan dolayı giremiyorum , geçmişe de hiç göz atmadım ... Umarım kimsede sorun yoktur ,artık korkar oldum ...
Şimdi Zeynepeylül ( Sevda ) mesaj attı, Bebek de oda çok iyilermiş , hastaneden çıkmış ama doktoru çalışamaz raporu vermiş istirahat etmesi gerekiyormuş ...
Tekrar kaçıyorum , kendinize iyi bakın :)) İşler nedense izin tarihi yaklaştıkça arttı , resmen burnumdan soluyorum ...
Glnz cım maşallah göbüşe. Buarada gözümden kaçmadı cheetosları götürüyosun bacım yandan yandan kaydirigubbakcemile3
ya ben 3200 doğursam yeter, çok kilolu doğurunca çok sağlıklı olmuyor di mi. bir de görümcemle inatlaştım içten içe, o tabi neredeyse 20 yi geçmiştir aldığı kilo çocuk 3700 doğdu, şimdi ben kilo almadıkça artık yatarsın hastanede bebek de zayıf bişey doğar diyo. aslında yapmak istediği benim yememi sağlamak ama ben de bu lafına üzülüyorum. bir yandan da ilk çocuktan olan kilolarını zati veremedi, ikinci çocuk da üzerine geldi, kaldı kilolar. ben onun yanında hala hamile gibi durmuyorum, sanki o benim yanımda hamile gibi duruyor. sanırım bu durum onun sinirlerini bozuyor biraz da.
canım ben göğüs pompamı koymadım çünkü lazım olursa zaten orada oluyor
ben medelanın elektriklisini aldım pillede çalışabiliyor kabı sarı renkli en iyisi o zaten 135 ytl ye aldım sanırım kullanan arkadaşlarım çok memnun
ya ben 3200 doğursam yeter, çok kilolu doğurunca çok sağlıklı olmuyor di mi. bir de görümcemle inatlaştım içten içe, o tabi neredeyse 20 yi geçmiştir aldığı kilo çocuk 3700 doğdu, şimdi ben kilo almadıkça artık yatarsın hastanede bebek de zayıf bişey doğar diyo. aslında yapmak istediği benim yememi sağlamak ama ben de bu lafına üzülüyorum. bir yandan da ilk çocuktan olan kilolarını zati veremedi, ikinci çocuk da üzerine geldi, kaldı kilolar. ben onun yanında hala hamile gibi durmuyorum, sanki o benim yanımda hamile gibi duruyor. sanırım bu durum onun sinirlerini bozuyor biraz da.
hehheh yakalandık yavvv ama küçüklüümden beri hastasıyım tombinin
sana diyorum ama bende yiyorum onlardan arada. Tombi delisiyim bende
selam hatunlar dün gece iyi geçmemiş çogumuz için benimde içimde bir sıkıntı vardı anlatamam buhran geçiriyodum nerdeyse hepimize geçmiş olsun bugünkü göbeğimi ekliiim kızlar size yarın görücez erkeği bakalım kilosu noolmuş merak ediyorum
Kızlar herkese kocaman bir merhaba , işerimin yoğunluğundan dolayı giremiyorum , geçmişe de hiç göz atmadım ... Umarım kimsede sorun yoktur ,artık korkar oldum ...
Şimdi Zeynepeylül ( Sevda ) mesaj attı, Bebek de oda çok iyilermiş , hastaneden çıkmış ama doktoru çalışamaz raporu vermiş istirahat etmesi gerekiyormuş ...
Tekrar kaçıyorum , kendinize iyi bakın :)) İşler nedense izin tarihi yaklaştıkça arttı , resmen burnumdan soluyorum ...
Glnz cım maşallah göbüşe. Buarada gözümden kaçmadı cheetosları götürüyosun bacım yandan yandan kaydirigubbakcemile3
kızlar eşime dedim ki bizim kızlar hiç kilolu değilsin kesin o tartı yanlıştır sadece göbeğin var fazla kilon yok falan diyorlar dedim. onlar sana arkadan bakmamışlar herhalde dedi bana yaaaa(
kızlar eşime dedim ki bizim kızlar hiç kilolu değilsin kesin o tartı yanlıştır sadece göbeğin var fazla kilon yok falan diyorlar dedim. onlar sana arkadan bakmamışlar herhalde dedi bana yaaaa(
zeynepcim sanırım doğum hemşiresindeydin. sana sormak istediklerim var.
1- hurma normal doğum için rahmi besliyormuş, en uygun ne zaman yemeye başlamak lazım. erken doğuma neden olabilir mi?
2- ankarada bildiğin doğum öncesi kurslar var mı. hani hastanelerinin verdiği. ben fatih üniversitesi hastanesinde doğum yapcam. önümüzdeki hafta cuma günü kursa kayıt yaptırdım , yeterli sayıya ulaşılınca haber verecekler. onun dışında bildiğin yerler var mı acaba?
canım ben göğüs pompamı koymadım çünkü lazım olursa zaten orada oluyor
ben medelanın elektriklisini aldım pillede çalışabiliyor kabı sarı renkli en iyisi o zaten 135 ytl ye aldım sanırım kullanan arkadaşlarım çok memnun
salıha dun onuda sorduk. aventtekı kadın dedıkı elektrıklı modası var ama dedı eger sutun ıyı gelıyorsa kolay akıyorsa manuelı işini görür ama zorsa zaten manuelı ıyıce zorlar. bırde zaman olarak daha fazla zaman harcarsın
salihas ben pompa almıcam tatlım şimdilik. işe başlamaya yakın almayı düşünüyorum, pompa konusunda gerekli araştırmayı yapacam. sütüm fazla gelirse gerçekten işe başlamadan önce alırım tabi. ama sütüm ancak bebeğe yeterse şimdi bir de pompaya para vermek istemiyorum. çünkü çoğu insan kullanamıyormuş sütü fazla olmadığı için. sütümü görmeden almam :)
bir de ilk önce elimle sıkmayı denicem, teyzemin gelini eliyle sıkıyor, ve sütü olduğundan çok da güzel geliyor.
bu arada hangisini alacağını belirle, eğer sütün fazla olursa gitsin alsın kociş....
gülaycım aldıgı 20 kılo zaten küçük bişey çıkarsa eee ayıp olurdu ama bende dıyorum şanımı kurtarmak için iri bebek dogmalı yoksa şimdiden aldıgım 13.5 kg dillere destan olur....senın bu görümcen senı kıskanıyo bence senıde kendı gibi şişirmek isitiyo bebegın gelişim güzel hiç bakma sen onaaa sositosositokıskanççççç
inş. cnm Allah ım mahcup etmesin seniii
canım ben doğum hemşiresi değilim ameliyathane hemşiresiyim :))
1- hurma rahimi beslermi bilmiyorum ama bebeğe kilo aldıracağı kesin erken doğuma neden olmaz günde bir yada iki hurma yemek lazım
2- ankarada doğum öncesi kurslar varmı bilmiyorum ama hacettepe fizik tedavi rehabilitasyon merkezinde kadın doğum bölümü var orada doğumu kolaylaştıracak fizik tedavi hareketleri veriyorlar ama bana kalırsa eğer kolay doğum yapmak istiyorsan bol bol yürüyüş yap birde vajene saf zeytin yağı sürmeninde normal doğumu kolaylaştırdığını duymuştum
ayrıca doğum öncesi kurslara gidenler pek bir faydasını görmüyormuş :)) boş yere para verme bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?