ya canım benim ben zor krem sürüyorumm ıyyyyy hayatta çekemem yaaaaaaa içim gıcıklandı bak kafamçokkarıştı
ya canım benim ben zor krem sürüyorumm ıyyyyy hayatta çekemem yaaaaaaa içim gıcıklandı bak kafamçokkarıştı
naber kızlar nasıl gıdıyo bakım hamılelık.
herkes son gunlerıne yaklasmaya basladı. ben cok rahatsız oluyorum yerımden kalkamıyorum, uyuyamıyorum, ayaklarım şişiyo agrıyo yapıyooo oooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu cımcıme canıma okuyo valla.
ya evet ben de bi fena oldum nassı çekeyim bırakayım lastik mi bu kıs :)
canım sağol bak ben bu özelliğini bilmiyoırdum. ii oldu öğrendiğim.canım göğüs pompası alırken dikkat etmen gereken en önemli nokta çekim aralığı bazı göğüs pompaları sürekli çektiği için göğüs uçlarını yara yapıyor manuel kesinlikle tavsiye etmem arkadaşım almıştı hiç işine yaramadı sonra oda medela aldı medelanın elektriklisi 10 saniye çekiyorsa beş saniye çekmiyor bu hareket hem bebek çenesiymiş gibi işlev görmesine sebep oluyor hemde göğüs uçlarını tahriş etmiyor
salihas, benim arkadas amedanin ciftli elektriklisini kullaniyor ve siddetle tavsiye etti. o birak manueli elektrikli olanin bile ciftlisini al teklisini alma sakin dedi.
cunku eger ise doneceksen tek gogsu sagmasi elektrikliyle bile 15 dk suruyormus. 2 si yarim saat. co uzun yani. o yuzden ben ciftli alcam. ayrica bunun ayarida varmis. istedigin hizda sagiyor hastaneye de mutlaka gotur cunku hastanedekilerin ayari yok cok hizli cektikleri icin acitiyor dedi.
tülaycım ben de almadım şimdilik, çalışan anneler için daha çok gerekli, bir de sütü fazla olanların saklamaları için gerekli. Ama tülaycım açıkcası ben şimdilik düşünmüyorum. Süt durumuna bakacam. Süt gelmeyen göğüsü sağsan ne sağmasan ne :) gelmeyince gelnez heralde......
Bu arada ben geçen hafta okuduğum kitaptaki egzersizleri yapıyorum mememe. Meme uçlarımı siyah halkasından kavrayarak çekip bırakıyorum, her birine 10 kere. Hem meme uçlarını büyütüyor, hem süt gelmesini kolaylaştırıyormuş doğumdan sonra.
Geçen oturdum koltuğa, çıkarttım üzerimi çekiyorum böyle öne doğru uçlarını, eşim beni görünce adamcağızın suratı beyazladı. Demiştir, bizimki tümden kaçırdı ....kaydirigubbakcemile2
ya ilk zamanlar eğer sütün fazla gelirse bebeğin çenesi güçsüz olduğu için ememiyor ve sütün dışarı akıyor boşa gidiyor yada akamadığı için şiddetli göğüs ağrısı ve ateş yapıyor sütün memede kalması kadar korkunç bişiy yok valla teyzemden biliyorum süt kanalı tıkanmıştı sonra sağdıda rahatladı . Ayrıca sağdığınız sütleri buzlukta altı ay bekletebiliyorsunuz bu sayede bebek sütünüz azaldığında bile anne sütü gibi bir mucizeden mahrum kalmıyor:sm_cool::sm_cool:
ben bi ptt gıdıp gelıyommm
hoşgeldin şeker valla bizde aynı durumdayız ama ben yürüyüş yaptığım zamanlarda daha çok rahat ediyorum sürekli dinlenmek iyi gelmiyor bana ayaklarını soğuk suya tut birde yükseğe kaldır şişini alıyor . akşam 9 dan sonra bişiy yeme daha rahat uyursun :))
naber kızlar nasıl gıdıyo bakım hamılelık.
herkes son gunlerıne yaklasmaya basladı. ben cok rahatsız oluyorum yerımden kalkamıyorum, uyuyamıyorum, ayaklarım şişiyo agrıyo yapıyooo oooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu cımcıme canıma okuyo valla.
aynen cnm ilki dahamı kolaydı senin
ılkınde hamıle oldugumu hıssetmıyodum bıle. ıkıncısı masallahh gece gunduz burdayım dıyo. cok zorlanıyorum yaa. yanımdada kımse yok(( senın nasıl gecıyo canım
gülay kuduruksun anacım sen ben ne diyem.... yasemin olsa keşke şimdik topluca dalardık sana kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar nasılsınız?...ya sanki her an doğuracakmış gibi bir his var içimde yarın raporumu da alıyorum işyerinden ayrıldığım için bi hüzün bi sevinç karışık şeyler yaşıyorum...
karnımda zaten oğlum sanki top sektiriyor..kaydirigubbakcemile3
ılkınde hamıle oldugumu hıssetmıyodum bıle. ıkıncısı masallahh gece gunduz burdayım dıyo. cok zorlanıyorum yaa. yanımdada kımse yok(( senın nasıl gecıyo canım
bende ilk oğlumda çok hafiftim yaaa...Şimdi daha ağırlaştım sanki...Birde aslında yaş küçüktü ondan mıacaba yerimseniben
olabilir kaç yaşındaydın ki ozmn cnm???
bende ilk oğlumda çok hafiftim yaaa...Şimdi daha ağırlaştım sanki...Birde aslında yaş küçüktü ondan mıacaba yerimseniben
valla bılmıyorumkı nıye boyle olduk. senın ılk bebıs kac yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?