2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin şeker valla bizde aynı durumdayız ama ben yürüyüş yaptığım zamanlarda daha çok rahat ediyorum sürekli dinlenmek iyi gelmiyor bana ayaklarını soğuk suya tut birde yükseğe kaldır şişini alıyor . akşam 9 dan sonra bişiy yeme daha rahat uyursun :))

canım sağol bak ben bu özelliğini bilmiyoırdum. ii oldu öğrendiğim.

acaba fiyatı nekadar bilgin varmı canım.

ben bi ptt gıdıp gelıyommm

anladım canlarım saolun
gülcan sen nereye bakemm???

hosbulduk tatlım. bende yuruyus yapıyorum ama hemen yoruluyorum eve otura kalka gelıyorum :)) kızımlada ılgılenemıyorum oda cok zorluyo. kızımla bırlıkte guvetten cıktıgımız yok ben buyuk balına kızımda kucuk balınakaydirigubbakcemile3

aynen cnm ilki dahamı kolaydı senin

merhaba kızlar nasılsınız?...ya sanki her an doğuracakmış gibi bir his var içimde yarın raporumu da alıyorum işyerinden ayrıldığım için bi hüzün bi sevinç karışık şeyler yaşıyorum...

karnımda zaten oğlum sanki top sektiriyor..kaydirigubbakcemile3

ılkınde hamıle oldugumu hıssetmıyodum bıle. ıkıncısı masallahh gece gunduz burdayım dıyo. cok zorlanıyorum yaa. yanımdada kımse yok(( senın nasıl gecıyo canım

bende ilk oğlumda çok hafiftim yaaa...Şimdi daha ağırlaştım sanki...Birde aslında yaş küçüktü ondan mıacaba yerimseniben

ah canım hayırlısı olsun evden de görüşelim özletme kendini

ılkınde hamıle oldugumu hıssetmıyodum bıle. ıkıncısı masallahh gece gunduz burdayım dıyo. cok zorlanıyorum yaa. yanımdada kımse yok(( senın nasıl gecıyo canım

ayy sorma bende yanlızım sadece dışarı çıkıom hava alıp geliyom yatma zorunluluğm yok şükür o kadar yani ....(hoş yatamıom zaten,gece uykusu da yok) yuvarlanıp gidiyos cnm ne olsun

yaş ılerledıkce zorlasıyorsa sız 25 de zor dıyorsanız ben 29 yasındayım heralde daha zor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…