2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülüm ben de bir gün geçince seviniyorum o ayrı. ama doğuma şu kadar kaldı şöle böle diye düşününce 3,5 atmaya başlıyorum. :çok üzgünüm:

eeee yapacak bısey hayatımm. basa gelen cekılecek kaydirigubbakcemile3 korkunun ecele faydası yok derler yaa o durumdayız hepımız suanda kaydirigubbakcemile3

ya ben hemen doğurup kurtulmak istiyorum. gel şimdi doğuracan desenler gidip doğururum yani....çok var daha tabiiii.... bana bu hamilelik hallerinden sıkıntı geldi.... eskiden ne hareketliydim, şimdi tıs tıs ilerliyorum....

Üf kızlar yaa bende çok korkuyorum yani düşünsenize hem bi mutluluk için geri sayıyorum hemde bi ameliyat için resmen bi operasyon yarıp bırakcaklar of yaaa :) konuya yaklaşımım nasıl ama eheh. Dün zaten siteden bazı arkadaşlar epidural yapcam ben felç olmuş bi tanıdığı birinin yok efendim bitkisel hayata girmiş falan dediler koptum ben gece iyice gerilmiştim sonra dedim herkes kaderini yaşar. Yolda yürürken düşüp bitkisel hayata girebilirsin öyle değil mi ama.

canım herkes senın durumunda. yınede zamanında gelsınler. bebıs dogunca daha hareketlı olucan merak etme. gece gunduz ıstemedıgın kadar hareket edıcen annesı :))))

Bana 24 Ağustos tarih verdi doktor o zamana kadar giderse eğer inşallah.. Ablamın doğum günü bide başak olsun istiyorum ben çok 24 ü tam başak başlıyo süper bi tarih yani benim için :)

hayırlısı cnm ela nın 20 si yada 19 u idi sanırım sezaryen günü 4 gün arayla olcek bebişler ne güzellll

ben seviyom yafff, bi de istedigim ayakkabilari da giyebilseydim cok super olcakti
valla ben dogurayim hemen 2. yi yapcam

epıdural anetezımı yaptırıcan canım. anestezı uzmanı ıyı olduktan sonra hıcbır sorun olmaz allahın ıznıyle. ama ben cesaret edememıstım ılkınde. genel anestezı ıstedım cokta rahat kendıme geldım.

Canım o korku bende de vardı pazartesi dr.'a sordum ve epiduralin nasıl yapıldığını bana teknik olarak açıkladı sakat kalmak felç olmak gibi bir durum asla sözkonusu değil, milletin uydurmasıdır o , hiç korkma canımcım.

Ya dilek ne oldu biliyo musun ben acıbademde yapcam ya doğumu oranın seminerine gitmiştim eğitim için işte. Anestezisyen gelmişti acayip işinin ehli bişey ama prof zaten ama gel gör k ibenim doğum doktoru onu sevmiyomuuuuş o yüzden orada ik ibayan varmış çok iyi kızlar onlara yaptırcam dedi bende sustum ne diyim şimdi adama olmaz o yapacak diyemem ki eli ağırmış bide diyo ki 40 dk sürüyo uyuşturması benim operasyon 20 dk sürüyo :) tabi öbür kızlarıda tanımıyorum ya şimdi içime kurt düştü olmazsa bi gidip konuşayım diyorum bayanlarla belki onlarda güven pompalarsa korkacak bişeyim kalmaz :) Sende mi epidural yapacaksın dilek senin tarih belli mi canım?

geçende hadise konuşuyoooo puhhahah 6 çocuk istiyomuşşş:roflol::roflol: bekara karı boşamak kolay nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…