2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin gülcann...bende bugün yemeklerimi hemen yaptımm.. akşama kayınpeder yemeğe gelicek... kızlarr burun aspiretörü almışmıydınız..

ben 1 eylül den sonra doğurursam süper olur..Bayrama kalmak istemem...doktorda 19 eylül görünüyor doğum...kaydirigubbakcemile3

canım kısmetse beraber doğuruyoruz.. ticker larımız aynı...bende bayramın 2. günü istiyorumm..

ben 1 eylül den sonra doğurursam süper olur..Bayrama kalmak istemem...doktorda 19 eylül görünüyor doğum...kaydirigubbakcemile3

meraketme sen bayrama falan kalmazsın. benım dr um genelde normal dogum tarıhınden 9 gun düşün o zaman oluyor dedı. benım 19 eylule gelıyor. ee ben sezeryan olacagımdan zaten bayramada kalmam

Evet canım bende epidural olucam ve doktorum beni bu konuda bayağı rahatlattı bakma sen herkesin söylediğine...Bana verdiği sezeryan tarihi 1 veya 2 eylül ama bana sanki o kadar geç kalmaz gibi geliyor hayırlısı olsun diyoruz artık. Bu arada bırak bu kararı doktorun versin bence onun kendini rahat hissetmesi çok önemli çünkü yoksa zaten hiç hastasının hayatını tehlikeye atar mı , vardır bir bildiği adamın bence içini ferah tut canım,

hoşgeldin gülcann...bende bugün yemeklerimi hemen yaptımm.. akşama kayınpeder yemeğe gelicek... kızlarr burun aspiretörü almışmıydınız..

hoşbulduk canım akşama agır mısafırlerın var yaneee-tatlicadiarzu-heee canım aldım ben

niye canım bişey mı oldu işyerındeee yoksa ruhsalmı

Annemde kalıyorduk ya bu gün 4. gün olcaktı ama olamıyor zorla kayınvalideme gidicem Kayınpederim Eşime Duygu sömürüsü yapmış Rahat edemicem orda zaten kayınvalidem triplerde konuşmuyo suratıma bakmıyo arada tutuyo

bircan sıkmna canını. su evınız hallolsada rahat etsenızz.

gulcan bende durumum olsa zaten. şimdiden sonra tekrar tup bebek denermıyım acıkcası bılmıyorum. normal yolla olursa kabulum elbette.

bircancım sende eşinle konuş canım benım yaaa bu durumda kayınvalıde yanında gerçekten çok zor istedıgın gibi ayaklarını uzatıp yatamıyomusun....sende eşine nazlan azcık ben çok yoruluyorum işteee orda rahat edemıyorum uzamıyorum agrım falan var deee asıl sen duygu sömürüsü yap bircancım

kızlar şunları bir çıkaralım hayırlısıyla sonrasını sonra düşünün bence. ben de diyorum hemen istiyom bir tane daha diye babanem hele bi doğur görürüm seni diyo. :)

hoşbulduk canım akşama agır mısafırlerın var yaneee-tatlicadiarzu-heee canım aldım ben
ayy benim kayınpeder yalnız gelicek çok rahatımm valla.. kayınvalidem kardeşleriyle tatilde adam yalnızz...kafamçokkarıştı bende bugün wee nin burun aspiratörünü aldımda...nasıl kullanıcaz bilmiyorumm..
canım benimki normal doğum inş...doktorda bayramda tatile giderse ayvayı yedim o yüzden bayramdan önce olmasını istiyorum ama kısmet bakalım...
benimde normal doğum inşlhh doktoruma söyledimm ya burda olmazsanız diyee oda hemen gelirim dedi... bende biraz tedirginim aslında ama annem yanımda rahat kalsın malum ramazan...işte bayramdan sonra rahat ederiz..

ayyyyyyyyyy bu insanlarr herşeye müdahale ediyorlar... canım bence hiç canını sıkma git.. bugece al eşin de görmüyormu sana tavır yaptığını..sonra yine annene dönersiniz...hiç üzme poyrazıda.....lmaz:

aysecım onun pompasını sıkılı olarak buruna sokuyosun pompa hava alıp şişince geri pislikleri topluyo diye bılıyorum

yasemın hoşgeldın canım benım hatırladıgım bişey yok ölee aynı tas aynı hamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…