ben 1 eylül den sonra doğurursam süper olur..Bayrama kalmak istemem...doktorda 19 eylül görünüyor doğum...kaydirigubbakcemile3
ben 1 eylül den sonra doğurursam süper olur..Bayrama kalmak istemem...doktorda 19 eylül görünüyor doğum...kaydirigubbakcemile3
Ya dilek ne oldu biliyo musun ben acıbademde yapcam ya doğumu oranın seminerine gitmiştim eğitim için işte. Anestezisyen gelmişti acayip işinin ehli bişey ama prof zaten ama gel gör k ibenim doğum doktoru onu sevmiyomuuuuş o yüzden orada ik ibayan varmış çok iyi kızlar onlara yaptırcam dedi bende sustum ne diyim şimdi adama olmaz o yapacak diyemem ki eli ağırmış bide diyo ki 40 dk sürüyo uyuşturması benim operasyon 20 dk sürüyo :) tabi öbür kızlarıda tanımıyorum ya şimdi içime kurt düştü olmazsa bi gidip konuşayım diyorum bayanlarla belki onlarda güven pompalarsa korkacak bişeyim kalmaz :) Sende mi epidural yapacaksın dilek senin tarih belli mi canım?
hoşgeldin gülcann...bende bugün yemeklerimi hemen yaptımm.. akşama kayınpeder yemeğe gelicek... kızlarr burun aspiretörü almışmıydınız..
canım kısmetse beraber doğuruyoruz.. ticker larımız aynı...bende bayramın 2. günü istiyorumm..
Kızlar canım çok sıkılıyor
niye canım bişey mı oldu işyerındeee yoksa ruhsalmı
gülcan bende istiyorum yaa en az 3 4 tane
Annemde kalıyorduk ya bu gün 4. gün olcaktı ama olamıyor zorla kayınvalideme gidicem Kayınpederim Eşime Duygu sömürüsü yapmış Rahat edemicem orda zaten kayınvalidem triplerde konuşmuyo suratıma bakmıyo arada tutuyo
ayy benim kayınpeder yalnız gelicek çok rahatımm valla.. kayınvalidem kardeşleriyle tatilde adam yalnızz...kafamçokkarıştı bende bugün wee nin burun aspiratörünü aldımda...nasıl kullanıcaz bilmiyorumm..hoşbulduk canım akşama agır mısafırlerın var yaneee-tatlicadiarzu-heee canım aldım ben
benimde normal doğum inşlhh doktoruma söyledimm ya burda olmazsanız diyee oda hemen gelirim dedi... bende biraz tedirginim aslında ama annem yanımda rahat kalsın malum ramazan...işte bayramdan sonra rahat ederiz..canım benimki normal doğum inş...doktorda bayramda tatile giderse ayvayı yedim o yüzden bayramdan önce olmasını istiyorum ama kısmet bakalım...
Annemde kalıyorduk ya bu gün 4. gün olcaktı ama olamıyor zorla kayınvalideme gidicem Kayınpederim Eşime Duygu sömürüsü yapmış Rahat edemicem orda zaten kayınvalidem triplerde konuşmuyo suratıma bakmıyo arada tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?