aysecım onun pompasını sıkılı olarak buruna sokuyosun pompa hava alıp şişince geri pislikleri topluyo diye bılıyorum
Selam millet , uamrım herkjes iyidir... Önemli bir olay var mı bugün , geçmişe yollamayın beni ...
Selam millet , uamrım herkjes iyidir... Önemli bir olay var mı bugün , geçmişe yollamayın beni ...
bircan sıkmna canını. Su evınız hallolsada rahat etsenızz.
Gulcan bende durumum olsa zaten. şimdiden sonra tekrar tup bebek denermıyım acıkcası bılmıyorum. Normal yolla olursa kabulum elbette.
ayyy hiç bişey bilmiyoz yaa ... sağol canım... umarım doğumdan sonrada herkes burda olurda yine yardımlaşırız..buarda senın doğum şeklin bellimi...
yasemincim bebek odaları topiğinde odanın resimleri var, bak istersen.
bircancım sende eşinle konuş canım benım yaaa bu durumda kayınvalıde yanında gerçekten çok zor istedıgın gibi ayaklarını uzatıp yatamıyomusun....sende eşine nazlan azcık ben çok yoruluyorum işteee orda rahat edemıyorum uzamıyorum agrım falan var deee asıl sen duygu sömürüsü yap bircancım
ayy benim kayınpeder yalnız gelicek çok rahatımm valla.. kayınvalidem kardeşleriyle tatilde adam yalnızz...kafamçokkarıştı bende bugün wee nin burun aspiratörünü aldımda...nasıl kullanıcaz bilmiyorumm..
benimde normal doğum inşlhh doktoruma söyledimm ya burda olmazsanız diyee oda hemen gelirim dedi... bende biraz tedirginim aslında ama annem yanımda rahat kalsın malum ramazan...işte bayramdan sonra rahat ederiz..
ayyyyyyyyyy bu insanlarr herşeye müdahale ediyorlar... canım bence hiç canını sıkma git.. bugece al eşin de görmüyormu sana tavır yaptığını..sonra yine annene dönersiniz...hiç üzme poyrazıda.....lmaz:
cnm bnm komşumun bebişi oldu yaaaa hani bahsettim oda oğluna rüzgar ismini vermiş
selam herkese opuyorumnanaktan can sıkıntısı ya evde olmak yapcak birsey yok inanın
hiç hallocak gibi gelmiyor evimiz çok canımı sıkıyorlar
bircancım ben de gülcana katılıyorum canım. sen de eşine güzellikle anlat. gerçi onun da ailesi ne diyebilir ki dimi...
Bircancım sıkma canını gülcanın dediği gibi önce eşinle konuş halletmeye çalış , sonuçta rahat edemeyeceğin bir yer senin dinlenmeye fazlasıyla ihtiyacın var ki gündüzleri çalışıyorsunda ama eşin
illa diretirse gider 1-2 gün kalıverirsin onunda gönlü olur.
bircancım sıkma canını herşey yoluna girer inş. zamanlar
gülcancım valla arayı açmadan yapmalı bi kardeş ama bunlar olsun da sağ salim maddi durumlar el verirse inş.
bircancım sıkma canını herşey yoluna girer inş. zamanlar
gülcancım valla arayı açmadan yapmalı bi kardeş ama bunlar olsun da sağ salim maddi durumlar el verirse inş.
Eşim ne Yazık ki beni anlamıyor Rahat edemiyor insan annemin evinde şortlarla istediğim zaman yatıyordum istediğim zaman kalkıyordum annem bir bardak bile yıkatmadı.
Eşim zaten biliyor annesini görüyor canımbenim. Adama bişiyler olduya dinlemiyor anlamıyor benim çok üzgünüm:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?