2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aysecım onun pompasını sıkılı olarak buruna sokuyosun pompa hava alıp şişince geri pislikleri topluyo diye bılıyorum

ayyy hiç bişey bilmiyoz yaa ... sağol canım... umarım doğumdan sonrada herkes burda olurda yine yardımlaşırız..buarda senın doğum şeklin bellimi...

Bircancım sıkma canını gülcanın dediği gibi önce eşinle konuş halletmeye çalış , sonuçta rahat edemeyeceğin bir yer senin dinlenmeye fazlasıyla ihtiyacın var ki gündüzleri çalışıyorsunda ama eşin
illa diretirse gider 1-2 gün kalıverirsin onunda gönlü olur.

bircancım sıkma canını herşey yoluna girer inş. zamanlar
gülcancım valla arayı açmadan yapmalı bi kardeş ama bunlar olsun da sağ salim maddi durumlar el verirse inş.

bircan sıkmna canını. Su evınız hallolsada rahat etsenızz.

Gulcan bende durumum olsa zaten. şimdiden sonra tekrar tup bebek denermıyım acıkcası bılmıyorum. Normal yolla olursa kabulum elbette.

hiç hallocak gibi gelmiyor evimiz çok canımı sıkıyorlar

ayyy hiç bişey bilmiyoz yaa ... sağol canım... umarım doğumdan sonrada herkes burda olurda yine yardımlaşırız..buarda senın doğum şeklin bellimi...

en son bebegım terstı canım ama dönmüştür harelde haftaya kontrolum yınee bakalım yaramaz ne durumda görcez eger bı terslık olmazsa normal istiyorum aysecım...korkuyordum işin acıgı ama bılmıyorum son gunlerde bı ılham geldi çatır çatır dogurmak istiyorum o acıyı yaşamak istiyorum manyakmıyım neyimmm

Eşim ne Yazık ki beni anlamıyor Rahat edemiyor insan annemin evinde şortlarla istediğim zaman yatıyordum istediğim zaman kalkıyordum annem bir bardak bile yıkatmadı.

Eşim zaten biliyor annesini görüyor canımbenim. Adama bişiyler olduya dinlemiyor anlamıyor benim çok üzgünüm:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

1-2 gün değil işte 1 hafta kalcakmışız sonra 1 haftada babaannesinde kalcakmışız annemelrde kalmıcakmışız elalem millet laf yaparmış. Eşimle 4 günüdr kavga ediyoruz oda istemiyo annemlerde kalmak hiç kimse beni düşünmüyo. analmıyor

bircancım sıkma canını herşey yoluna girer inş. zamanlar
gülcancım valla arayı açmadan yapmalı bi kardeş ama bunlar olsun da sağ salim maddi durumlar el verirse inş.

ya derledıde ınanmazdım bebek rızkıyla gelırmiş diye tamam öle bı yerden pıyango falan cıkmadı ama ne bıleyım paramızın berektı arttı..

Eşim ne Yazık ki beni anlamıyor Rahat edemiyor insan annemin evinde şortlarla istediğim zaman yatıyordum istediğim zaman kalkıyordum annem bir bardak bile yıkatmadı.

Eşim zaten biliyor annesini görüyor canımbenim. Adama bişiyler olduya dinlemiyor anlamıyor benim çok üzgünüm:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

kıyamam sana ben yaaaaaa uffff sıkıntılar bitmiyo biri bitiyo biri başlıyo Allah tan izne çıkmadın çatlardın yoksaaa daha çok

AY BıRCANCIM ÇOK ÜZÜLDÜM YA, HELE BU DÖNEMDE, HEM HAMıLESıN, hem evine taşınamadığın için üzülüyorsun, bir de kocişin yaptığına bak. normalde hep dinler mi eşin annesini, annesi ne diye duygu sömürüsü yapıyo ya, anlamıyom bu kadınları ya, oğullarını hala sahipleniyolar sadece kendilerine aitmiş gibi.

yine de sen güzellikle anlat eşine, şu dönemde daha da birbirinize sarılmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…