evt cnm bende aynıyım pc kaşısındayım olmasa çıldırcammm
ah bircanım ya biz kadınlar gibi düşünmüyorlar malesef. erkekler aileleri söz konusu olunca genelde eşlerini haksız bulurlar. çok az erkek öyle objektif bakabilir canım. malesef.Konuşunca benden kötüsü olmuyor canım yetermiş artık bıkmış öyle diyor
evt cnm bende aynıyım pc kaşısındayım olmasa çıldırcammm
neden cnm yaaa anlaşmanız yokmu evi teslim edeceklerle tam doğum arefesi senin sıkıntın kendine be güzelim
kıyamam sana ben yaaaaaa uffff sıkıntılar bitmiyo biri bitiyo biri başlıyo Allah tan izne çıkmadın çatlardın yoksaaa daha çok
emelcım hoşgeldın canım nasılsın kızın nasıl oldu dün pek keyfı yoktu galıba...
AY BİRCANCIM ÇOK ÜZÜLDÜM YA, HELE BU DÖNEMDE, HEM HAMİLESİN, hem evine taşınamadığın için üzülüyorsun, bir de kocişin yaptığına bak. normalde hep dinler mi eşin annesini, annesi ne diye duygu sömürüsü yapıyo ya, anlamıyom bu kadınları ya, oğullarını hala sahipleniyolar sadece kendilerine aitmiş gibi.
yine de sen güzellikle anlat eşine, şu dönemde daha da birbirinize sarılmanız lazım.
inşlh dönmüştür canım ... bende manyağımlülülülülülü öyle düşünüyorumm catırcatır bağıra bağıra almak istiyomm miniğimi kucağıma....en son bebegım terstı canım ama dönmüştür harelde haftaya kontrolum yınee bakalım yaramaz ne durumda görcez eger bı terslık olmazsa normal istiyorum aysecım...korkuyordum işin acıgı ama bılmıyorum son gunlerde bı ılham geldi çatır çatır dogurmak istiyorum o acıyı yaşamak istiyorum manyakmıyım neyimmm
hoşgeldin canım..hepimiz aynı bu pc olmazsa deliririz herhalde....:tomato:selam herkese opuyorumnanaktan can sıkıntısı ya evde olmak yapcak birsey yok inanın
canım bak hiç üzme kendini bende senın yaşadıklarını çok yaşadımm...ve her zorla gittiğimde.. kötüyüm diyip içerde gittim yattımm..eşimde biyerde rahat edemediğimi düşündü sonunda...onun annesinin yüzünden kendi anneme bile sayılı gidiyorumm...üzülme bakemmEşim zaten biliyor annesini görüyor canımbenim. Adama bişiyler olduya dinlemiyor anlamıyor benim çok üzgünüm:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
bircancim canim uzme kendini nolur, boyle seyler dusunmekle kafaya takmakla duzelmiyor biliyorsun. zamanla sakinlesir durulur ortalik. erkekler cogu konuda boyle kesinlikle bizi anlamiyorlar. bende kendi ailemle ilgili ne kavgalar ettim noldu olan bana oldu. agla agla zamana biraktim simdi sanki hic bisey olmamis gibi. tabii bu ne zamana kadar boyle gider bilinmez
kizlar biz 3 kardesiz eim tek cocuk. bende o yuzden 3 cocuk istiyorum allah kismet ederse durumumuz da musade ederse. kalabalik aile gibisi var mi yaaaa
valla birinin lafıyla dolmuyalar mı şu erkekler öldüresim geliyor....
ben de durdukça bebeğin kilosu aklıma geliyor. kaynanam melek, görümcem de iyi ama çocuk zayıf doğarsa suçlusu benmişim , alamadığım kilolarmış gibi kocamın aklına girdi görümcem....
normalde kocam asla başkasının lafını dinlemez, görümcemle annesinin asla etkisi altında kalmaz. ama olay kendi çocuğu olunca adamcağızında da sanki ben yemediğimden bebek zayıf doğacakmış gibi bi düşünce beyninde oluştu. heryerde benden şikayetçi, 3 kilo aldı milletin yanında söyleyip duruyor. yakında ben de doğurmadan önce bi cinnet geçirebilirim.
Evet ya sorma bide onu bırak kayınvalidem çalışıyor. İşe girdi biz taşınınca hemen gıcıklığına. Neyse Eşimin Babaaneside demezmi izne çık senle gezicek evde yanlız bırakmaam bennereye sen oraya demezmi 80 yaşında gitti yerlerde 70 yaş üzeri ee onlarda gelicek. Benim için en iyisi çalışmak evin durmu daha belli bile değil eşimde geçen doğum yaaprsam annemde kalamazmışız öyle diyor herkes üstüme geliyor sen ne istiyorsun demiyor kimse
O bana değil ailesine sarılıyor... senağlama ben Eşime bile kendimi anlatamazken kimseye anlatamam sanırım
senağlama
canım ailelerle ilgili malesef hep sorun yaşanıyor. napalım ben akışına bırakıyorum herşeyi artık. sıkıl sıkıl nereye kadar.
ben de en az 2 çocuk istiyorum ya. tek çocukla kalamam herhalde.
bircancim canim uzme kendini nolur, boyle seyler dusunmekle kafaya takmakla duzelmiyor biliyorsun. zamanla sakinlesir durulur ortalik. erkekler cogu konuda boyle kesinlikle bizi anlamiyorlar. bende kendi ailemle ilgili ne kavgalar ettim noldu olan bana oldu. agla agla zamana biraktim simdi sanki hic bisey olmamis gibi. tabii bu ne zamana kadar boyle gider bilinmez
kizlar biz 3 kardesiz eim tek cocuk. bende o yuzden 3 cocuk istiyorum allah kismet ederse durumumuz da musade ederse. kalabalik aile gibisi var mi yaaaa
inşlh dönmüştür canım ... bende manyağımlülülülülülü öyle düşünüyorumm catırcatır bağıra bağıra almak istiyomm miniğimi kucağıma....
hoşgeldin canım..hepimiz aynı bu pc olmazsa deliririz herhalde....:tomato:
canım bak hiç üzme kendini bende senın yaşadıklarını çok yaşadımm...ve her zorla gittiğimde.. kötüyüm diyip içerde gittim yattımm..eşimde biyerde rahat edemediğimi düşündü sonunda...onun annesinin yüzünden kendi anneme bile sayılı gidiyorumm...üzülme bakemmklava: bunların hepsi geçici....
bircancım sen zaten hassas yapılı bir insansın, narinsin.... çok üzüldüm şimdi ya..... ne yapcam doğum öncesi 70- 80 yaşındaki insanlarla. geçenlerde yaşlı teyzenin biri bana g.tün kocaman olmuş dedi, bende olurmu tayze 3 kilo aldım dedim, o da sus kız yalan söyleme diyo... ay boğacaktım valla yaşlı falan dinlemeyip.
sen en iyisi hasta numarası yap, doktora git, bir nst iste.....benim aklıma gelen en iyi fikir bu, bu durumların sen de sancı yaptığını falan söyle...... ne biliyim ben en son çare olarak yaparım heralde.
ben dört çocuk istiyorum........alkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?