2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evt cnm bende aynıyım pc kaşısındayım olmasa çıldırcammm

neden cnm yaaa anlaşmanız yokmu evi teslim edeceklerle tam doğum arefesi senin sıkıntın kendine be güzelim

Annemlerde kaldık diye 4 günde Olay oldu kızım herkes beni arıyo eşimidolduruyor o kadar üzgünüm ki ev de bitmicek gibi geliyor

emelcım hoşgeldın canım nasılsın kızın nasıl oldu dün pek keyfı yoktu galıba...

bircancim canim uzme kendini nolur, boyle seyler dusunmekle kafaya takmakla duzelmiyor biliyorsun. zamanla sakinlesir durulur ortalik. erkekler cogu konuda boyle kesinlikle bizi anlamiyorlar. bende kendi ailemle ilgili ne kavgalar ettim noldu olan bana oldu. agla agla zamana biraktim simdi sanki hic bisey olmamis gibi. tabii bu ne zamana kadar boyle gider bilinmez

kizlar biz 3 kardesiz eim tek cocuk. bende o yuzden 3 cocuk istiyorum allah kismet ederse durumumuz da musade ederse. kalabalik aile gibisi var mi yaaaa

kıyamam sana ben yaaaaaa uffff sıkıntılar bitmiyo biri bitiyo biri başlıyo Allah tan izne çıkmadın çatlardın yoksaaa daha çok

Evet ya sorma bide onu bırak kayınvalidem çalışıyor. İşe girdi biz taşınınca hemen gıcıklığına. Neyse Eşimin Babaaneside demezmi izne çık senle gezicek evde yanlız bırakmaam bennereye sen oraya demezmi 80 yaşında gitti yerlerde 70 yaş üzeri ee onlarda gelicek. Benim için en iyisi çalışmak evin durmu daha belli bile değil eşimde geçen doğum yaaprsam annemde kalamazmışız öyle diyor herkes üstüme geliyor sen ne istiyorsun demiyor kimse

O bana değil ailesine sarılıyor... senağlama ben Eşime bile kendimi anlatamazken kimseye anlatamam sanırım
senağlama

inşlh dönmüştür canım ... bende manyağımlülülülülülü öyle düşünüyorumm catırcatır bağıra bağıra almak istiyomm miniğimi kucağıma....
selam herkese opuyorumnanaktan can sıkıntısı ya evde olmak yapcak birsey yok inanın
hoşgeldin canım..hepimiz aynı bu pc olmazsa deliririz herhalde....:tomato:
Eşim zaten biliyor annesini görüyor canımbenim. Adama bişiyler olduya dinlemiyor anlamıyor benim çok üzgünüm:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
canım bak hiç üzme kendini bende senın yaşadıklarını çok yaşadımm...ve her zorla gittiğimde.. kötüyüm diyip içerde gittim yattımm..eşimde biyerde rahat edemediğimi düşündü sonunda...onun annesinin yüzünden kendi anneme bile sayılı gidiyorumm...üzülme bakemmklava: bunların hepsi geçici....

canım ailelerle ilgili malesef hep sorun yaşanıyor. napalım ben akışına bırakıyorum herşeyi artık. sıkıl sıkıl nereye kadar.

ben de en az 2 çocuk istiyorum ya. tek çocukla kalamam herhalde.

valla birinin lafıyla dolmuyalar mı şu erkekler öldüresim geliyor....

ben de durdukça bebeğin kilosu aklıma geliyor. kaynanam melek, görümcem de iyi ama çocuk zayıf doğarsa suçlusu benmişim , alamadığım kilolarmış gibi kocamın aklına girdi görümcem....

normalde kocam asla başkasının lafını dinlemez, görümcemle annesinin asla etkisi altında kalmaz. ama olay kendi çocuğu olunca adamcağızında da sanki ben yemediğimden bebek zayıf doğacakmış gibi bi düşünce beyninde oluştu. heryerde benden şikayetçi, 3 kilo aldı milletin yanında söyleyip duruyor. yakında ben de doğurmadan önce bi cinnet geçirebilirim.

Kızlar şööle bir geçmişe baktım , merak etmişsiniz beni sağolun valla son zamanlar olunca ne yalan söyleyeyim bende girmeyen olunca merak ediyorum acaba diyorum hastaneye mi gitti falan die... işler çok yoğundu tam konsantre olmama lazımdı ....

Bircancım anladığım kadarıyla annenlerde kalıyorsun diye , eşinin ailesi oraya gitmenizi istemiş şimdi ne desem boş ,eşini tanımıyorum ama erkekler bazen çok anlayışsız olabiliyorlar , senin yapabileceğin hiç bir şey yoksa eğer ikna etmek gibi , git ama elini bir bardağa bile değdirme hiç bir iş yapma hatta yatağını bile yapmadan git işe , görsünler günlerini ...

bircancım çok üzüldüm gerçekten durumuna elımızden bişey gelmıyo ne yazıkkı üzme kendını ne olur ogluşunda üzülür gün dönecek devran gelecek herşey sırasıyla canım azcık sık dişini senın için çok zordur böle bı durumda ama sabır canım.....
ben kayınvalıdemlerle tartıştım yaa ınanın şimdi benden iyisi yok bunca zaman neye susmuşum kı ben

Ah ah herkezin derdi bir başka bende bu kadar çok kilo aldığım için tosun doğurmamı bekliyorlar halbuki gelişimi normal ,annesi heryerde bebek burağa benzerse tosun olacak yok şööle olacak bööle olacak , çıldırmamak için zor tutuyorum sanki burak çocuğu tek başına yaptı , annenin hiç alakası yok ... Ayrıca annenin aldığı kiloya bakmaz , arkadaşımın annesi ona hamileyken toplam 2 kilo almış , ama onu 3800 grm doğurmuş ...

kizlar ben cikiyorum.
yarin gorusuruz
hic biriniz hic biseye kafanizi takmayin ti.tiredin gitsin insanin soyleyene bak diyesi geliyor ama oyle valla hic bi seyi takmayalim surda ne kaldi bebelerimizi kucagimiza almaya onlardan onemli deil.

optum hepicinizi

O bana değil ailesine sarılıyor... senağlama ben Eşime bile kendimi anlatamazken kimseye anlatamam sanırım
senağlama

bircancım sen zaten hassas yapılı bir insansın, narinsin.... çok üzüldüm şimdi ya..... ne yapcam doğum öncesi 70- 80 yaşındaki insanlarla. geçenlerde yaşlı teyzenin biri bana g.tün kocaman olmuş dedi, bende olurmu tayze 3 kilo aldım dedim, o da sus kız yalan söyleme diyo... ay boğacaktım valla yaşlı falan dinlemeyip.

sen en iyisi hasta numarası yap, doktora git, bir nst iste.....benim aklıma gelen en iyi fikir bu, bu durumların sen de sancı yaptığını falan söyle...... ne biliyim ben en son çare olarak yaparım heralde.

canım ailelerle ilgili malesef hep sorun yaşanıyor. napalım ben akışına bırakıyorum herşeyi artık. sıkıl sıkıl nereye kadar.

ben de en az 2 çocuk istiyorum ya. tek çocukla kalamam herhalde.

ben dört çocuk istiyorum........alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende 3 diyom ama yaş ta gidiyoo 2 de de kalabilirz allah sağ salim nasip etsin inş. herkesin gönlüne göreeee

haklısın sanırım yüzümü görseniz beş karış zaten yüzümden anlaşılıyo gidiyorum ya yeter başka birşey istemesinler yeter artık

baksen yaşlı teyzeyeeee terbiyesizzz

bircancım gerçekten zor bir durum canım sonuna kadar haklısın ama kaçışın yoksa git canım. eşinle aranı bozma gün olur anlar o da yanlışını. ha kaynanan ya da ordaki biri sana ters bişey söler ya da yaparsa canım ver karşılığını lafını sakınma. hiçbirşeye elini sürme sen hamilesin onlar sana bakacaklar. kendilerine güveniyorlardı ki çağırdılar dimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…