2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amann boşver canım takma kafanı.. bizimkide çiçek miçek almadıııııı. napcan cicei diyoo aşeriyorum yicemmm dedim artık bigünn.... delikafadulden

yasemincim bizim o konu devam ediyo diye bizi de duygusal sanma he he :) insan bi çiçek alır di mi.... yok anacım benimki de almadı... ben sürekli diyorum doğumda şunu alırsın yada bu da olabilir diye.... ama adamcağız askere gidiyo, limitleri iyice aşağıya indirdim valla, alsında bişey yeter....

Gülay , valla seninle aynı fikirdeyim düğünde takılanları beyefendi bana danışmadan yatırım aracı olarka kullandı bu sefer dedim bebeğe gelenler bana ait , kalan ihtiyaçlarını karşılarım dedim ,Kalanıyla da kendime takı alırım baktım gerçekten bana hiç bir şey takmazsa hepsin kendime harcıcam :)))) Bence bencillik değil , benim tek taşım ve setim dışındaki herşeyim ev için gitti , lütfedip sormadı bile ... bir de mehir olayı var ona hiç girmiyorum , neymiş kadına altın yakışmazmış ...

Ben maddiyatçı değilim ama ele güne karşı ,hiç değilse benim aileme karşı ufacıkda bişey alması lazım umarım utanırım ama yok yok biliyorum kocamı böyle şeyleri asla düşünmez , evde bana acayip şirinlikler yapar sever okşar , dışarıda arkadaşlarının yanında sanki yabancıymışız gibi davranır neymiş evimiz varmış ,iyide el var yabancı var ... Gösteriş budalası demeyin bana ama ben ne acılar çektim onun aşkı uğruna , o da benim uğruma biz çok sınavlardan geçtik , geçen gün annesine dedim bu çocuk doğsun vericem oğlunu sana dedim , sanki benimle zorla evlendirildi kapımda ağladığı günleri unutmuş gibi falan dedim ....Ay ne dolmuşum be yaw ...

ben de kocama sipariş veriyorum kızlar:
"tamam normalde çiçek sevmiyorum almıyorsun, ama doğumda mutlaka al tamam mı canım_?
hee sakın o bebekli süngerli çiçeklerden alma nefret ediyorum biliyorsun...
bi de yapay çiçek alma doğal çiçek al ki kuruduğu zaman atabileyim, biliyorsun evde dekor olarak da sevmiyorum...
vs vs vs....."
adam en sonunda "seni götüreyim kendin al çık istersen hayatım" dedi :roflol: :roflol: :roflol:

canım aynı sorunlar bizde de var. takma kafana ben takmıyorum. fazla mı gamsızım nedir? romatizm yokmuş, param yokmuş falan umrumda değil. oğlum gelsin sağlıkla gözüm başka bişi görmüyor.
he oldu canım onlar depişsin depişsin sen ihaleyi bana bırak. olmasssss.... yahu banane kim ne yapıyorsa yapsın ben bilgisayarımın başında fesatlanırım ancak kendi kendime kaydirigubbakcemile3

mehir ne bacım, ben onu hiç duymadım... benim kocam benden çok pırlanta ve altın düşkünü.... adamın elinde olsa neler alır da.... ama birinin hatırlatması lazım ( yani ben ), doğumdan sonra bekliyom bakalım.....

ne diyon bencillik değil mi diyon, alalım o zaman bacım, valla ben mevlidin ertesi günü gidip bozdururum hemen.

kimse kaale almıyo bugün bizi, gidelim kızım gel....

patron geliyor kızlar kaçtım ben mucux a.s.

merve nereye gidiyon bacım yaaaa

eee deseydın kocana sipariş vermesek onuda yapmazsın alır bı tek gül gelır hastane odasınaa

Anacım imam nikahında oluyor ya , imam soruyor hani kocandan ne istiyorsun diye ,bana en az 100 grm altın demişti imam bende en az oysa onu istiyorum demiştim , Allah korusun kocan ölmeden sana onu almazsa ya da boşandın nafaka gibi bişey...Ben hakkımı helal etmediğim sürece ona yapışıp kalıyormuş bende çok iyi bilmiyorum duydukalrım bunlar...

şimdi araştırdım netten mehır hanı iman nikahı kıyılırken istenen meblag degilmi

ay canım ne dolmuşsun valla. adamlar unuttular eskiden bizim için ne acılar çektiklerini, ne peşimizden koştuklarını valla. arada bi benimkine de geliyo hemen hatırlatıyom eski günleri. hiç acımam yani....

yok canım insanın gururu okşanıyo olmaz mı, ne gösterişi. herşey ev içinde mi kalacak. hele benim bir de evli teyzemin kızı var, don alsalar kıza kaynanası eşi falan öve öve bitiremez teyzem. ben de böyle ezik kalırım yanlarında, almadıklarından değil de anlatamadığımızdan. yoksa sülalemde kızlar arasında evlenirken ilk tek taş bana alındı, hiçbirşeyim eksik olmadı. millet laf arıyor valla, en çok da akraba, eş dost.....

en güzeli tatlım, gideceksin beğeneceksen hem sen rahat hem o rahat....

kimse kaale almıyo bugün bizi, gidelim kızım gel....

patron geliyor kızlar kaçtım ben mucux a.s.

oyy yerim seni ben....

bizimki de mezhep değiştirmeye kalkmıştı mehir olayını duyunca. hanefilerde 4 ay geçindirecek kadar altın, şafilerde 1 yüzük bile olurmuş. bizimki bunu duydu hanefiydi hocaya soruyor şafi olabilirmiyim diye. tabi benim mehir falan da hikaye düğünde gelen 3-5 altını da düğün eşya borcuna harcadık. nerde yatırım hala 2 senelik kredi borcumuz var anacum.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeycok tatlisin yaaaaaaaaaaaaaaaaaŞenizŞeniz

canlarım ben geldim kaynatmışsınız yine geç kaldım bırakmıyo arkadaşlar saolsunlar banada vakit geçti ama aklım hep burdaydı
Ela yla görüştük bu arada herkese çok selamı var görümcesinin düğünü varmış ordalarmış 1-2 gündür ağrıları olmuş normal dedim senin dinlenmen lazım ama şükür ii yine bilginiz olsun

azbycv cnm bebişlerin ii olucak Allah ın izniyle üzülme tamammıııı sen güçlü olki onlarda senden kuvvet alsınlarrr

aaa aynisindan bende de var, annemler bu anneler gununde aldilar bana :)

benim esim hamileligimi duydugu hafta almisdi minik kusummmmm cok seviyorum yaaaaaaaaaŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz onu ama dogum hediyesi allah kerim diyorum cunku daha ne isdiyosun dedi banaa:kedi:mafoldumben

ben bunuda bıkaç ay önce duydum ılk defa hiç bılmıyodum arkadasım yenı evlendı o anlattı başından geçen olayı ımam nıkahı kıyılcagı zaman kaynanası gelmış demiş hoca mehır falan sorarsa bız anlaştık de demiş...arkadasım diyo ben safmıyım sankı çocuk kandırıyo hiç bişey istemıcektım dıyo kendı kaşındı dedi...nıkah kıyılırken sormuş hoca sormuş ne istiyon dıyo oda 300 gr altın demiş kocasının gözleri faltaşı gibi açılmış eee o durumda bişey diyemıcek mecbur kabul etmış.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…