Ya bende, bir takı var markayı hatırlamıyorum hamile bir kadın göbeğinde bir tek taş var onu istiyorum, gebelikten önce çok kez ne kadar beğendiğimi söylemiştim ,artık bana doğumda alabilirsin falan filan demiştim ama sanırım alamaz , başka bir şey düşüneceğinide sanmıyorum ne zaman ağzımı açsam bana paradan bahsediyor , ailesinin de maddi imkanları pek yok onlarında alabileceğini düşünmüyorum , yani benim beklentim yok bu konuda ... Bu arada eşim bana hamileliğim boyunca bir çiçek almadı , hep aldıkları benim ihtiyacım olan şeylerdi romantizm kalmadı bizim aramızda pek ... Bak bu konu beni daha çok yaraladı(((
Ya bende, bir takı var markayı hatırlamıyorum hamile bir kadın göbeğinde bir tek taş var onu istiyorum, gebelikten önce çok kez ne kadar beğendiğimi söylemiştim ,artık bana doğumda alabilirsin falan filan demiştim ama sanırım alamaz , başka bir şey düşüneceğinide sanmıyorum ne zaman ağzımı açsam bana paradan bahsediyor , ailesinin de maddi imkanları pek yok onlarında alabileceğini düşünmüyorum , yani benim beklentim yok bu konuda ... Bu arada eşim bana hamileliğim boyunca bir çiçek almadı , hep aldıkları benim ihtiyacım olan şeylerdi romantizm kalmadı bizim aramızda pek ... Bak bu konu beni daha çok yaraladı(((
amann boşver canım takma kafanı.. bizimkide çiçek miçek almadıııııı. napcan cicei diyoo aşeriyorum yicemmm dedim artık bigünn.... delikafadulden
canım aynı sorunlar bizde de var. takma kafana ben takmıyorum. fazla mı gamsızım nedir? romatizm yokmuş, param yokmuş falan umrumda değil. oğlum gelsin sağlıkla gözüm başka bişi görmüyor.Ya bende, bir takı var markayı hatırlamıyorum hamile bir kadın göbeğinde bir tek taş var onu istiyorum, gebelikten önce çok kez ne kadar beğendiğimi söylemiştim ,artık bana doğumda alabilirsin falan filan demiştim ama sanırım alamaz , başka bir şey düşüneceğinide sanmıyorum ne zaman ağzımı açsam bana paradan bahsediyor , ailesinin de maddi imkanları pek yok onlarında alabileceğini düşünmüyorum , yani benim beklentim yok bu konuda ... Bu arada eşim bana hamileliğim boyunca bir çiçek almadı , hep aldıkları benim ihtiyacım olan şeylerdi romantizm kalmadı bizim aramızda pek ... Bak bu konu beni daha çok yaraladı(((
he oldu canım onlar depişsin depişsin sen ihaleyi bana bırak. olmasssss.... yahu banane kim ne yapıyorsa yapsın ben bilgisayarımın başında fesatlanırım ancak kendi kendime kaydirigubbakcemile3Baharcım konuyu kapatalım diyen benim ama dayanamayıp yazıyorum , tamam normal doğum açısından iyi ilişki , ama benim iki arkadaşım neredeyse 9. aya kadar kocalarının üstüne atladılar ( ikiside normal istiyordu ) Birine ne yapılırsa yapılsın açılması olmadı , diğeride enfeksiyon kaptığı için sezeryan oldular .... Yani kısmet , fazlada gitmeyelim derim kızların üstüne ..
Gülay , valla seninle aynı fikirdeyim düğünde takılanları beyefendi bana danışmadan yatırım aracı olarka kullandı bu sefer dedim bebeğe gelenler bana ait , kalan ihtiyaçlarını karşılarım dedim ,Kalanıyla da kendime takı alırım baktım gerçekten bana hiç bir şey takmazsa hepsin kendime harcıcam :)))) Bence bencillik değil , benim tek taşım ve setim dışındaki herşeyim ev için gitti , lütfedip sormadı bile ... bir de mehir olayı var ona hiç girmiyorum , neymiş kadına altın yakışmazmış ...
Ben maddiyatçı değilim ama ele güne karşı ,hiç değilse benim aileme karşı ufacıkda bişey alması lazım umarım utanırım ama yok yok biliyorum kocamı böyle şeyleri asla düşünmez , evde bana acayip şirinlikler yapar sever okşar , dışarıda arkadaşlarının yanında sanki yabancıymışız gibi davranır neymiş evimiz varmış ,iyide el var yabancı var ... Gösteriş budalası demeyin bana ama ben ne acılar çektim onun aşkı uğruna , o da benim uğruma biz çok sınavlardan geçtik , geçen gün annesine dedim bu çocuk doğsun vericem oğlunu sana dedim , sanki benimle zorla evlendirildi kapımda ağladığı günleri unutmuş gibi falan dedim ....Ay ne dolmuşum be yaw ...
ben de kocama sipariş veriyorum kızlar:
"tamam normalde çiçek sevmiyorum almıyorsun, ama doğumda mutlaka al tamam mı canım_?
hee sakın o bebekli süngerli çiçeklerden alma nefret ediyorum biliyorsun...
bi de yapay çiçek alma doğal çiçek al ki kuruduğu zaman atabileyim, biliyorsun evde dekor olarak da sevmiyorum...
vs vs vs....."
adam en sonunda "seni götüreyim kendin al çık istersen hayatım" dedi :roflol: :roflol: :roflol:
kimse kaale almıyo bugün bizi, gidelim kızım gel....
patron geliyor kızlar kaçtım ben mucux a.s.
bizimki de mezhep değiştirmeye kalkmıştı mehir olayını duyunca. hanefilerde 4 ay geçindirecek kadar altın, şafilerde 1 yüzük bile olurmuş. bizimki bunu duydu hanefiydi hocaya soruyor şafi olabilirmiyim diye. tabi benim mehir falan da hikaye düğünde gelen 3-5 altını da düğün eşya borcuna harcadık. nerde yatırım hala 2 senelik kredi borcumuz var anacum.Anacım imam nikahında oluyor ya , imam soruyor hani kocandan ne istiyorsun diye ,bana en az 100 grm altın demişti imam bende en az oysa onu istiyorum demiştim , Allah korusun kocan ölmeden sana onu almazsa ya da boşandın nafaka gibi bişey...Ben hakkımı helal etmediğim sürece ona yapışıp kalıyormuş bende çok iyi bilmiyorum duydukalrım bunlar...
isde canim assosun ic imdeki pirlantasi oooooo opuyorumnanaktan
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeycok tatlisin yaaaaaaaaaaaaaaaaaŞenizŞenizay sen ne güzel düşünüyosun altınları bozdurup bebeğe saklıcaksın ilerde. kendimden utandım valla. ben de gelen altınları bozdurup beş taş yüzük alcam dedim eşime, ben doğurdum onu kendime hediye olarak :)..... adamcağız ağzını açamadı ama içinden neler demiştir kimbilir bana. olsun ben de o yüzüğü kızıma hediye ederim düğünün de... kendimi hemen aklayayım he he :)
aaa aynisindan bende de var, annemler bu anneler gununde aldilar bana :)
Anacım imam nikahında oluyor ya , imam soruyor hani kocandan ne istiyorsun diye ,bana en az 100 grm altın demişti imam bende en az oysa onu istiyorum demiştim , Allah korusun kocan ölmeden sana onu almazsa ya da boşandın nafaka gibi bişey...Ben hakkımı helal etmediğim sürece ona yapışıp kalıyormuş bende çok iyi bilmiyorum duydukalrım bunlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?