2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

poooof benim esimde bana bisey alir mi bilmem
cunku ne zaman bana hediye almamizi gerektiren bi durum olsa iste dogumgunu, evlilik yildonumu felan, ben sana bisey begenemem ki beraber alalim diyor.
benimde oyle bir huyum olmadigindan arada kaynayip gidiyor hediyeler

ama kayinvalidemlerden iyi bir sey bekliyorum acikcasi

canım be benim daha 5 yıllık kredim var.... bebek okula başlayınca bitecek anacım....

ana bana da sorsaydı eline uzun bi liste verirdim hocanın....

bizim 10 cumhuriyet altınıydı galiba hoca yazdı verdi elimde delilim bile var
doğum hediyesine gelince beğendiğim tarz kolyeler var sanırım onlardan alacak geçenlerde kuyumcunun önünden geçerken bunları mı beğeniyordun dedi bende hiç anlamadım kaydirigubbakcemile3

Baharcım valla biz mezhebi onu bunu bilmiyoruz , ben imama sordum en az nedir diye ne salağım evleniyorum hala kocamı düşünüyorum , çeyiz çıkarken para alınır damadın babasından , bir de gelin çıkarken ben çok kızardım Allah için ailemde benle aynı fikirdeydi ama küçük kuzenim vardı ilkokula giden o dedi ben durucam tamam dedik , eşim gelmiş kapıya normalde babasının gelmesi lazımdı ,ama anneyle baba güya onlarda evde beklermiş gelin ağır olsun diye neyse cebim gösterdi cebinde beş kuruş yok ben dedim açın kapıyı zorlamayın çocuğu diye , ama onlar bu davranışları cahilce görüp ayıpladıkları halde görümcem evlenirken damat tarafından herşeyi beklediler ... yani kendileri alırken ayıp ama kız verirken ayıp değil ama eşimö benim karşımda utandı ya o bana yeter .... Biz düğün gecesi takılan paralarla geçindik, balayına gittik... Bütün eşyalarını kendi aldı eşim, düğününde de her masrafı kendi karşıladı şimdi unutuldu o günler laylay lom ...

seker esin koc burcumukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 CÜNKÜ ayniseyi bende kocisime yapiyorum gel beraber alalim ne begenirsen diyorummmmmmm:kedi::kedi::kedi: sen gene bekliyorsun ben hayal bile etmiyorum kaynana tarafindan birseyyyyyyyyyyyylmaz:lmaz:

açıkcası eşim benden daha zevklidir hediye konusunda hatta bir sevgililer gününde bir hediye almıştı aklım durmuştu o yüzden her zaman güvenirim zevkine şimdiye kadar beni hiç yanıltmadı

tülay hoşgeldın canım nasılsın elada iyiymiş ohh sevındım deseydın dügün zamanı yormasın kendısını

canım dün konuşurken elektrık gıttı bak nasıl bı yerde yaşıyoz sonra geldı ama koçiş falan geldı açamadım bıdaha netı kusura bakma yani....

canım be benim daha 5 yıllık kredim var.... bebek okula başlayınca bitecek anacım....

ana bana da sorsaydı eline uzun bi liste verirdim hocanın....
canım senin ne güzel ev kredin var diyorsun ki bir yatırımım var. biz ev eşyamız düğündü aman geçinelimdi derken çok açıldık toparlayamadık bir türlü. şimdik 2 sene onu ödicez bir de kaynım evlencek ona yardım derken gene açık gene açık.
canım hep aynı şeyler işte. aman ne bileyim konuştukça düşündükçe delleniyom walla.

Benimde aynen canım kendileri kaşındılar beni saçıp yapılır yapılmaz apar topar imam nikahı kıyıcaz diye götürdüler ağzıma bir lokma bile atamadım , annemle babamla şööle uzun uzun vedalaşamadım , kocamı çok seviyorum ama nişnalılık dönemim artı düğün zamanım nefret etmiştim ,ordu evinden kaçacaktım az kalsın ...Şimdi konuşurken hiç bir şeyinize karışmadık diyorlar , maddi olarak doğru karışmadılar ama eşimin o zmaan ki ruh hali resmen bozuktu benimde ...

Seninkiler boş çıkmaz gibi geliyor bana , görgülü insanlara benziyorlar ... Zaten böyle şeyler maddiyat değil görgü gerektiriyor .

Ben AVM de ne zaman bir kuyumcu önünde dursam , kolumdan çekip kaçırır beni ...:roflol:

ben de ben de bekliyom, en azından burma bilezik takarlar, görümcem de alır heralde.... pırlanta setim var istemem, ama beş taş alıcam karar verdim gelenleri bozdurup.....

aaa aynisindan bende de var, annemler bu anneler gununde aldilar bana :)

kızlar ya ben bu içimdeki pırlantayı nasıl kaçırdım ya... süpermiş... valla haberim olaydı aldırırdım kocişe,,,,,, çok tatlııııııııııııııııı

İÇİMDEKİ PIRLANTA

saol cnmmmmm bende aynını dedim
olsun cnm + dün burda da aynı saate kesilmişti elektrik ...

yasemıncım canım benım bak aynı dogmuşuz nerdeyse aynı şeyleri yaşadım hatta senden daha kötüsünü bızdede çeyiz çıkarken para alınır benım kayınvalıdem falan kımse gelmedı ıspartada onlar eşim geldi almaya bılıyorum ondada para yok ben çıkardım para verdım eşime dedım bunu kardeşime ver ayıp olmasın ıster şimdi...benım ailem hala bılmez o parayı benım verdıgımı.....banada hiç bişey alınmadı bi iğne dahi almadı evımeee düşün tek çocuk eşimmm...sende hiç üzme canını bak beterın beterı var....

bu ımam nıkahındakı mehir deniyor sanıyorum kızlar. benımde 250 gr dı:) düğünümüzde takılan altınların çoğunu bozdurduk ve benım adıma ev aldık. biz ödeşmiş olduk:)

valla koc burcu ay cok komik oldu :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: canim kocisini oyle kabul edeceksin koc burcunun ozelliginde o varr yaniiiiii:roflol::roflol: cunku bende aynisiyimmmmm yaaaaaa:kedi::kedi:

masalllah nazar degmesinnnnnnn sizeeeeee

gulaycim nasil kacirdin sen bu pirlantayi sekerrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…