2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yıne aynı konu açılmış bunda igrenılcek tıksıncek bişey herşey uçan kuştan hamıle kalmadı nıye burdayız...bu olayı sankı görevımiş gıbı değildebişeyler paylaşarak yaşamak güzel yapan valla ben kocama her defasında yenıden aşık oluyorum:asigim:

gülay zaten doğum hediyesini hepimiz bekliyoruz. hepimizin gönlünde yatan pırlanta:) gercı ben yuzuk takamadıgım ıcın kolye tercıh ederım ama bakalım ne gelecek

valla bak ben bu koonuda masumum bnım oğlumu içime dr lar koydu:) kaydirigubbakcemile3

heh benim de gözlerim seni arıyordu walla gülcancım. siz benim psikolojimi bozdunuz yaawww

ay dayanamıyorum yazmıcam diyorum bahardan korkumdan, ama ben de ben de aşık oluyorummmmmmmmmmmmmmmmm :teytey:

valla gülaycım bende ufak bişeyler beklıyorum ama bılmıyorum hiç çıtlatmadım bıleee eşim romantıktır aslında ama o günlerde nasıl bi psıkolojı içinde olur heyecandan falan aklına gelmez belkı önceden hazırlaması lazımm

valla ,,,pırlanta falan istemem, beğeneceğim bişey alabilsin yeter... yani zevkime göre hareket edebilsin yeter :roflol: :roflol:

cok hoş bi düşünce canım. eşim sordu bana ne istiyorsun diye benim telefonum cok eskidi ve bebegim dogdugunda kamerasıyla falan hep onu cekerim diye düşündüm ve bi telefon begendim...altın turu bişey istemedimm nedenini sorarsann birsürüü vardı ve ben dogru durust takamadan 1 ay önce sattık hoş ev alıyoruz o yuzden sattık ama biraz içim burkuldu tabii... birazda inat artık takmam hiçbişey dedim......

deseneee benimm bebişimmm bayaa gelişşmişşş olceekkkk bende pıt diye dogurcam ozamannnn:roflol: :roflol: :roflol:
wayyyyyyyyyyy wayyyyyyy fatoscum yere bakan yurek yakan seniiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi oğluşumda aynen bizimde yatak kırılabilir
yeni oda takimlarina simdiden bakalimmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

benim esim ilk hamileligimi duydugunda asosun icimdeki pirlantasini almisdi ben dogumdan sonra ne alincaksin bana diyince daha ne isdion dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ama bende bebisime gelen altinlardan kemer yaptirmayi dusunuyorum oglusum evlendiginde esine yuz gorumlugu olarak takarrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülay zaten doğum hediyesini hepimiz bekliyoruz. hepimizin gönlünde yatan pırlanta:) gercı ben yuzuk takamadıgım ıcın kolye tercıh ederım ama bakalım ne gelecek

evet ben de kolye istiyorum, ama şöyle özel yaptırsın, ne biliyim üçümüzün baş harflari falan olsun. unutursa acımıcammmm kötükedihüso

evet ya nasıl bir psikoloji içinde olacaklar kimbilir.... öncesinden şekerim hazırlaması lazım tabi...

valla ,,,pırlanta falan istemem, beğeneceğim bişey alabilsin yeter... yani zevkime göre hareket edebilsin yeter :roflol: :roflol:

benim zaafım var pırlantalara ya.... anlamlı değil biliyorum ama engelleyemiyom işte....

ay kız ne yapcam telefonu onu da alsın onu da...

Ya bende, bir takı var markayı hatırlamıyorum hamile bir kadın göbeğinde bir tek taş var onu istiyorum, gebelikten önce çok kez ne kadar beğendiğimi söylemiştim ,artık bana doğumda alabilirsin falan filan demiştim ama sanırım alamaz , başka bir şey düşüneceğinide sanmıyorum ne zaman ağzımı açsam bana paradan bahsediyor , ailesinin de maddi imkanları pek yok onlarında alabileceğini düşünmüyorum , yani benim beklentim yok bu konuda ... Bu arada eşim bana hamileliğim boyunca bir çiçek almadı , hep aldıkları benim ihtiyacım olan şeylerdi romantizm kalmadı bizim aramızda pek ... Bak bu konu beni daha çok yaraladı (((

isde canim assosun ic imdeki pirlantasi oooooo opuyorumnanaktan

ay sen ne güzel düşünüyosun altınları bozdurup bebeğe saklıcaksın ilerde. kendimden utandım valla. ben de gelen altınları bozdurup beş taş yüzük alcam dedim eşime, ben doğurdum onu kendime hediye olarak :)..... adamcağız ağzını açamadı ama içinden neler demiştir kimbilir bana. olsun ben de o yüzüğü kızıma hediye ederim düğünün de... kendimi hemen aklayayım he he :)

Baharcım konuyu kapatalım diyen benim ama dayanamayıp yazıyorum , tamam normal doğum açısından iyi ilişki , ama benim iki arkadaşım neredeyse 9. aya kadar kocalarının üstüne atladılar ( ikiside normal istiyordu ) Birine ne yapılırsa yapılsın açılması olmadı , diğeride enfeksiyon kaptığı için sezeryan oldular .... Yani kısmet , fazlada gitmeyelim derim kızların üstüne ..

Gülcancım teşekkür ederim tatlım ,inşallah bugün gelecek 3 gündür güya gelecek ama benim kocam çok yoğun insan sallayıp duruyor bugün eve gittiğimde yine boş bir odayla karşılaşabilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…