kaşınmayın baaaakdeseneee benimm bebişimmm bayaa gelişşmişşş olceekkkk bende pıt diye dogurcam ozamannnn:roflol: :roflol: :roflol:
yıne aynı konu açılmış bunda igrenılcek tıksıncek bişey herşey uçan kuştan hamıle kalmadı nıye burdayız...bu olayı sankı görevımiş gıbı değildebişeyler paylaşarak yaşamak güzel yapan valla ben kocama her defasında yenıden aşık oluyorum:asigim:
heh benim de gözlerim seni arıyordu walla gülcancım. siz benim psikolojimi bozdunuz yaawwwyıne aynı konu açılmış bunda igrenılcek tıksıncek bişey herşey uçan kuştan hamıle kalmadı nıye burdayız...bu olayı sankı görevımiş gıbı değildebişeyler paylaşarak yaşamak güzel yapan valla ben kocama her defasında yenıden aşık oluyorum:asigim:
yıne aynı konu açılmış bunda igrenılcek tıksıncek bişey herşey uçan kuştan hamıle kalmadı nıye burdayız...bu olayı sankı görevımiş gıbı değildebişeyler paylaşarak yaşamak güzel yapan valla ben kocama her defasında yenıden aşık oluyorum:asigim:
ay ben de değiştiriyorum konuyu, şimdi yakında adım azgın karıya çıkacak :) çıktı bile heralde he he :)
kızlar ya ben bebeği doğurduğumda eşimden anlamlı bir hediye istiyorum.... tabi istediğim şey belli de alamayız onu. ama en azından şöyle bi kolye, kızımın ismi yazan, ya da bir yüzük... doğum hediyesi olarak. resmen söyledim ona. o düşünür kesin alır bana bişey ama en azından ben sürekli takabileceğim bişey olsun dedim ve çıtlattım ona ve ilerde kızım evlendiğinde de ona bunu ben hediye ediyim diyorum. filmlerdeki gibi.
korkma yawrum ben sizin mutluluğunuzu duydukça mutlu oloorum. :1hug: ha fesatlanırım çemkiririm o ayrı tabe sonuçta insanız. kaydirigubbakcemile3ay dayanamıyorum yazmıcam diyorum bahardan korkumdan, ama ben de ben de aşık oluyorummmmmmmmmmmmmmmmm :teytey:
heh benim de gözlerim seni arıyordu walla gülcancım. siz benim psikolojimi bozdunuz yaawww
wayyyyyyyyyyy wayyyyyyy fatoscum yere bakan yurek yakan seniiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandeseneee benimm bebişimmm bayaa gelişşmişşş olceekkkk bende pıt diye dogurcam ozamannnn:roflol: :roflol: :roflol:
yeni oda takimlarina simdiden bakalimmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:iyi oğluşumda aynen bizimde yatak kırılabilir
ay ben de değiştiriyorum konuyu, şimdi yakında adım azgın karıya çıkacak :) çıktı bile heralde he he :)
kızlar ya ben bebeği doğurduğumda eşimden anlamlı bir hediye istiyorum.... tabi istediğim şey belli de alamayız onu. ama en azından şöyle bi kolye, kızımın ismi yazan, ya da bir yüzük... doğum hediyesi olarak. resmen söyledim ona. o düşünür kesin alır bana bişey ama en azından ben sürekli takabileceğim bişey olsun dedim ve çıtlattım ona ve ilerde kızım evlendiğinde de ona bunu ben hediye ediyim diyorum. filmlerdeki gibi.
gülay zaten doğum hediyesini hepimiz bekliyoruz. hepimizin gönlünde yatan pırlanta:) gercı ben yuzuk takamadıgım ıcın kolye tercıh ederım ama bakalım ne gelecek
valla gülaycım bende ufak bişeyler beklıyorum ama bılmıyorum hiç çıtlatmadım bıleee eşim romantıktır aslında ama o günlerde nasıl bi psıkolojı içinde olur heyecandan falan aklına gelmez belkı önceden hazırlaması lazımm
valla ,,,pırlanta falan istemem, beğeneceğim bişey alabilsin yeter... yani zevkime göre hareket edebilsin yeter :roflol: :roflol:
cok hoş bi düşünce canım. eşim sordu bana ne istiyorsun diye benim telefonum cok eskidi ve bebegim dogdugunda kamerasıyla falan hep onu cekerim diye düşündüm ve bi telefon begendim...altın turu bişey istemedimm nedenini sorarsann birsürüü vardı ve ben dogru durust takamadan 1 ay önce sattık hoş ev alıyoruz o yuzden sattık ama biraz içim burkuldu tabii... birazda inat artık takmam hiçbişey dedim......
ay dayanamıyorum yazmıcam diyorum bahardan korkumdan, ama ben de ben de aşık oluyorummmmmmmmmmmmmmmmm :teytey:
Ya bende, bir takı var markayı hatırlamıyorum hamile bir kadın göbeğinde bir tek taş var onu istiyorum, gebelikten önce çok kez ne kadar beğendiğimi söylemiştim ,artık bana doğumda alabilirsin falan filan demiştim ama sanırım alamaz , başka bir şey düşüneceğinide sanmıyorum ne zaman ağzımı açsam bana paradan bahsediyor , ailesinin de maddi imkanları pek yok onlarında alabileceğini düşünmüyorum , yani benim beklentim yok bu konuda ... Bu arada eşim bana hamileliğim boyunca bir çiçek almadı , hep aldıkları benim ihtiyacım olan şeylerdi romantizm kalmadı bizim aramızda pek ... Bak bu konu beni daha çok yaraladı(((
wayyyyyyyyyyy wayyyyyyy fatoscum yere bakan yurek yakan seniiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yeni oda takimlarina simdiden bakalimmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
benim esim ilk hamileligimi duydugunda asosun icimdeki pirlantasini almisdi ben dogumdan sonra ne alincaksin bana diyince daha ne isdion dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ama bende bebisime gelen altinlardan kemer yaptirmayi dusunuyorum oglusum evlendiginde esine yuz gorumlugu olarak takarrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?