2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Anlayışsız eşler var mıdır acaba?
Kadın karnı burnun da bi kere nasıl hissiyat uyandırıyor anlamış değilim.
Hormonlarımdan heralde tv de öpüşseler midem bulanıyor değiştiriyorum kanalı..

Buradayım gülaycım :) yazdıklarınızı okuyorum , anam senin içinde deniz içinde konuşması kolay maşallah birer minik top taşıyonuz önünüzde benim gibi bir çuval olsaydı ne yapardınız acep :))) Ben 7 ay dayandım , 2 ay daha dayanırım anam , sonrası belli olmaz ....

Bu arada renkli badem şekerlerinden aldım yarım kilo yarısı beyaz yarısı mavi yaklaşık 55 tane çıokıyor az gibi geldi bana kilosu 29 tl , fındıkalrın renkleri yoktu mavi ve beyaz olsaydı ondan alırdım :)) Belki kalan çubuklara da lavanta koyarım bakalım :)

bence tatlım olmazsa olmaz bi süreç.... neden mi zararlı olmadığı tıbben kabul edilmiş riskli gebelikler hariç, o yüzden bu konun tü kaka gösterilmesi yanlış... tabi onsuz durulur mu durulur, 9 aylık süreçte yapmazsan hiçbişey kaybetmezsin, ama niye yapmayım... yani bu durum o kadar doğal ki, zararı da yoksa. ben cinselliği birlikteliğin doğal, ayrılmaz ve bütünleyici bir parçası olarak görüyorum.....

tabi tutup da hamilelik öncesi gibi de bi cinsellik yaşıyorum demiyorum, ama dikkat ve özen dahilinde bu sürecin yaşanmasından yanayım.

ay yaşıyoruz da noluyo gülaycım acıdığıyla kalıyorum valla -tatlicadiarzu-

baharcım beni çıkar. bız en fazla 2 haftada bır oluyor. oda sayılmaz :):)

Bir de her gün olsaydınız canım :)))

Nie mide bulandırıcı olsun ki , bence bu gayet normal bişey ama eşlerin karşılıklı istemesi önemli ...

sanada hayırlı cumalar canımmm biz iiz sen nasılsın bakalımmm?

Hoş geldin canım iyiz napalım sen nasılsın?

iyi olmaya calisiyorum kizlar sizler nasilsiniz pasalariniz nasillllgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

buarada abi kardes yatmayan kizlari tebrik ediyorum cunku iliski bebegi hem gelistiriyormus hemde dogumu kolaylastiriyormus veeeeeee en onemlisi annenin psikolojisi icin cok iyiymissss amaaaaa benim kocis yapmiyoooooo unuttum o isiiiiiiiii bakalim dogumdan sonra yatak kirilmazsa iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gülay sana katılıyorum. bende eşler rahat ettiği sürece tıbben bir sorunn yoksa bu olayı hastalığa dönüştürmemek gerektiğini eşleri birbirine dahada yaklaştıran bu olayın yaşanması gerektiğini düişünüyorum

valla canım bazı erkekler için böyle karnı burnunda iken daha çekici geliyormuş açıkcası bende kendimi çok hoş buluyorum ama tabii kadın istemiyor ve erkek sırf güdülerini tatmin etmek için yapıyorsa o artık hayvanlık boyutu olur

canım sanırım ağır basmış.... tatlım sen bence de lavantalı yap bi kısmını açıkcası ben lavantalı yapmadığıma pişman oldum, keşke bi kısmını lavantalı yapsaydım, mevlüdün de dağıtmak için.....

tatlım ben önümüzdkei cuma hamilelik kursuna gidecem, ücretsiz, fatih üniversitesinin, sana uygun olur mu. bayağı geniş konuları.... bu arada cuma 2 de başlıyor.

mübarek cuma vakti attırcanız makedonun tepesini açtırcanız ağzını illa demi... bak ötmeye başladı tepemdeki saçlar gene tınnn tınnn diye... Çok üzgünüm çoook

baharcım ya çok tatlısın, çok güldürdün beni şeker Allah da seni güldürsün :)

kızlar tabi ki bunların hepsi bizim şakalarımızdan ibaret. sorun yoksa devam edebilen eder tabi ki bu tarz şeyler duygusaldır kızlar ruh halinize göre hareket edersiniz. sorun yoktur ama canınız da istemiyorsa olmaz. tabi tiksinmek iğrenmek falan uç boyutlar bişi diyemicem.

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kapatın şu konuyu ayol , ,,,, birazdan sapıkların sayısı artacak :)) Ben şu aşşağıda ki ağrıyı çektikten sonra hiç bir şey yapasım yok .... Ama yapana saygım sonsuz :))

deseneee benimm bebişimmm bayaa gelişşmişşş olceekkkk bende pıt diye dogurcam ozamannnn:roflol: :roflol: :roflol:

iyi oğluşumda aynen bizimde yatak kırılabilir

Gülaycım benim işten bu aralar izin almam pek imkandahilinde değil, adamlar izine ayrılacağımı duyduklarından beri iş patlaması yaşıyoruz , gerçi bugün biraz rahattım ama sabahtan ofisi düzenledik daha da çok iş var bakalım .....Hatta bugün oğluşun odası gelecekti ben izin alamam diye eşim gidecekti eve ...

ay ben de değiştiriyorum konuyu, şimdi yakında adım azgın karıya çıkacak :) çıktı bile heralde he he :)

kızlar ya ben bebeği doğurduğumda eşimden anlamlı bir hediye istiyorum.... tabi istediğim şey belli de alamayız onu. ama en azından şöyle bi kolye, kızımın ismi yazan, ya da bir yüzük... doğum hediyesi olarak. resmen söyledim ona. o düşünür kesin alır bana bişey ama en azından ben sürekli takabileceğim bişey olsun dedim ve çıtlattım ona ve ilerde kızım evlendiğinde de ona bunu ben hediye ediyim diyorum. filmlerdeki gibi.

ay canım ya , tabi haklısın. hadi tatlım haftasonu yerleştirirsin güzel güzel. bekliyoz fotolarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…