mübarek cuma vakti attırcanız makedonun tepesini açtırcanız ağzını illa demi... bak ötmeye başladı tepemdeki saçlar gene tınnn tınnn diye... Çok üzgünüm çoook
denizcim sus kız şimdi yolacaklar saçımızı başımızı... baharcım duymasın. delikafadulden delikafadulden delikafadulden
canım normal hayatta ve normal bir zamanda tabikide sadece iki dk.lık zevk olarak görmüyoruz hiç birimiz ama böyle bir süreçte gebeyken de olmazsa olmaz değil bence
benim dr.um genel olarak her konuda bana herşey yolunda derken şunu ekliyor
şimdi ben muayne ettim herşey yolunda dedim onu yap bunu yap dedim
ama sen bu kapıdan çıktığın anda heran herşey olabilir Allah bilir orasını diyor
yani demek istediğim dikkat etmek gerek canım
baharcım beni çıkar. bız en fazla 2 haftada bır oluyor. oda sayılmaz :):)
Anlayışsız eşler var mıdır acaba?
Kadın karnı burnun da bi kere nasıl hissiyat uyandırıyor anlamış değilim.
Hormonlarımdan heralde tv de öpüşseler midem bulanıyor değiştiriyorum kanalı..
sanada hayırlı cumalar canımmm biz iiz sen nasılsın bakalımmm?
Hoş geldin canım iyiz napalım sen nasılsın?
Bir de her gün olsaydınız canım :)))
Nie mide bulandırıcı olsun ki , bence bu gayet normal bişey ama eşlerin karşılıklı istemesi önemli ...
Anlayışsız eşler var mıdır acaba?
Kadın karnı burnun da bi kere nasıl hissiyat uyandırıyor anlamış değilim.
Hormonlarımdan heralde tv de öpüşseler midem bulanıyor değiştiriyorum kanalı..
Buradayım gülaycım :) yazdıklarınızı okuyorum , anam senin içinde deniz içinde konuşması kolay maşallah birer minik top taşıyonuz önünüzde benim gibi bir çuval olsaydı ne yapardınız acep :))) Ben 7 ay dayandım , 2 ay daha dayanırım anam , sonrası belli olmaz ....
Bu arada renkli badem şekerlerinden aldım yarım kilo yarısı beyaz yarısı mavi yaklaşık 55 tane çıokıyor az gibi geldi bana kilosu 29 tl , fındıkalrın renkleri yoktu mavi ve beyaz olsaydı ondan alırdım :)) Belki kalan çubuklara da lavanta koyarım bakalım :)
mübarek cuma vakti attırcanız makedonun tepesini açtırcanız ağzını illa demi... bak ötmeye başladı tepemdeki saçlar gene tınnn tınnn diye... Çok üzgünüm çoook
iyi olmaya calisiyorum kizlar sizler nasilsiniz pasalariniz nasillllgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
buarada abi kardes yatmayan kizlari tebrik ediyorum cunku iliski bebegi hem gelistiriyormus hemde dogumu kolaylastiriyormus veeeeeee en onemlisi annenin psikolojisi icin cok iyiymissss amaaaaa benim kocis yapmiyoooooo unuttum o isiiiiiiiii bakalim dogumdan sonra yatak kirilmazsa iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi olmaya calisiyorum kizlar sizler nasilsiniz pasalariniz nasillllgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
buarada abi kardes yatmayan kizlari tebrik ediyorum cunku iliski bebegi hem gelistiriyormus hemde dogumu kolaylastiriyormus veeeeeee en onemlisi annenin psikolojisi icin cok iyiymissss amaaaaa benim kocis yapmiyoooooo unuttum o isiiiiiiiii bakalim dogumdan sonra yatak kirilmazsa iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Gülaycım benim işten bu aralar izin almam pek imkandahilinde değil, adamlar izine ayrılacağımı duyduklarından beri iş patlaması yaşıyoruz , gerçi bugün biraz rahattım ama sabahtan ofisi düzenledik daha da çok iş var bakalım .....Hatta bugün oğluşun odası gelecekti ben izin alamam diye eşim gidecekti eve ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?