canlarım ben yine sizi bırakmak zorundayım ablamlara gidicem ordan kına gecesi var oraya gidicez bu akşam orda kalırım yarın görüşürüz inş. kendinize ve bebişlere ii bakınnnnnn öptk sizi
18 Ayar Kırmızı Beyaz Altın Pırlantalı Anne ve Bebek Kolye
ama bu çok güzel....
ay sapıttım heralde.
kızlar elanın görümcesi evlenmemişmiydi zaten. bu diğer görümcesi mi acep.
oo tülay olmuyo ama bırak bırak gittt neyse bakalım buseferlıkte çık:))))
güle güle canım öptük sizi
gülaycım hepsi biribirinden güzel gerçekten hele bu sonucuya bayıldım emme ben bukadar pahalı bı hedıye beklemıyorum eşimden açıkçası bekleyemem şuan için
sen pırlantalarla boğuşurkene biz burda çooook yol kat ettik Gülaycım. :) tülayla görüşmüş te ela. görümcesinin düğünü varmış falan. ben de sanki evlenmişti hatta ela kıyafet falan sormuştu diye hatırlıyorum. onu dedim.ne olmuş elanın görümcesine, ben kaşırdım sanırım.
sen pırlantalarla boğuşurkene biz burda çooook yol kat ettik Gülaycım. :) tülayla görüşmüş te ela. görümcesinin düğünü varmış falan. ben de sanki evlenmişti hatta ela kıyafet falan sormuştu diye hatırlıyorum. onu dedim.
bahar bu zamanlar evlenecektı. oda sımdılerde ızmıre gececektı aslında. kıyafet muıhabbetı gecmıstı evet ama ılerısı ıcındı:)
bende dun pembeye mesaj attım iyilermiş. şeker yuksek siye bugun ınsulınlere baslayabılırlermıs
napim cnm yaa çok yakın arkadaşımın abisinin düğünü ayıp olck hem bizede zaman geçer evde duvarları tırmalıyoz malımmmmm
meryemcim hangi hastanede yatıyormuş pembe..... biliyo musun.
ayyyy anne bebekli kolye ne kadar sirin oyle zemuszemus ama çokta pahalıymıs -tatlicadiarzu-
bahar bu zamanlar evlenecektı. oda sımdılerde ızmıre gececektı aslında. kıyafet muıhabbetı gecmıstı evet ama ılerısı ıcındı:)
bende dun pembeye mesaj attım iyilermiş. şeker yuksek siye bugun ınsulınlere baslayabılırlermıs
herkese selammmm opuyorumnanaktan can sıkıntısı yav sıcakta orgu ormekte hiç hos olmuyor ha
gulay unı hastanesıydı ve bana soyledıgı çok kalabalık bır caddesı varmıs içim gidiyor dısarı cıkmak için diyordu. sen şimdi parçaları bırlestır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?