2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oo tülay olmuyo ama bırak bırak gittt neyse bakalım buseferlıkte çık:))))

güle güle canım öptük sizi

gülaycım hepsi biribirinden güzel gerçekten hele bu sonucuya bayıldım emme ben bukadar pahalı bı hedıye beklemıyorum eşimden açıkçası bekleyemem şuan için

yok tatlım benimki de alamaz, elimiz dar, ben bebişin altınları ile kendime ne alsam diye düşünüyorum he he :)

ne olmuş elanın görümcesine, ben kaşırdım sanırım.
sen pırlantalarla boğuşurkene biz burda çooook yol kat ettik Gülaycım. :) tülayla görüşmüş te ela. görümcesinin düğünü varmış falan. ben de sanki evlenmişti hatta ela kıyafet falan sormuştu diye hatırlıyorum. onu dedim.

bahar bu zamanlar evlenecektı. oda sımdılerde ızmıre gececektı aslında. kıyafet muıhabbetı gecmıstı evet ama ılerısı ıcındı:)

bende dun pembeye mesaj attım iyilermiş. şeker yuksek siye bugun ınsulınlere baslayabılırlermıs

he valla, aldım hevesimi geldim..... nişan içinmiydi acaba o, ben de hatırlıyorum, kırmızı mürdüm falan demiştik burda.....

meryemcim hangi hastanede yatıyormuş pembe..... biliyo musun.

gulay unı hastanesıydı ve bana soyledıgı çok kalabalık bır caddesı varmıs içim gidiyor dısarı cıkmak için diyordu. sen şimdi parçaları bırlestır:)

saol tatlım olabiler tabi. ben o zamanlar acemiydim o kadar takip edebilmişim :)

selam kızlar doktordan geldim raporumu aldım...ama bana alt nüshayı verdi aslı hastanedeymiş..sorun çıkarmı acaba bilmiyorum

bebişim de 2 kğ olmuş..doğana kadar 3 kiloyu geçer dedi doktor doğum kanalına girmiş iyi dedi doktor ama benim kafam karıştı şimdiden kanalda ne işi var yaa..

gulay unı hastanesıydı ve bana soyledıgı çok kalabalık bır caddesı varmıs içim gidiyor dısarı cıkmak için diyordu. sen şimdi parçaları bırlestır:)

ala alla, nere acaba... bütün üniversite hastaneleri şehrin içinde, hepsi kalabalık yerde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…