selam kızlar doktordan geldim raporumu aldım...ama bana alt nüshayı verdi aslı hastanedeymiş..sorun çıkarmı acaba bilmiyorum
bebişim de 2 kğ olmuş..doğana kadar 3 kiloyu geçer dedi doktor doğum kanalına girmiş iyi dedi doktor ama benim kafam karıştı şimdiden kanalda ne işi var yaa..
ala alla, nere acaba... bütün üniversite hastaneleri şehrin içinde, hepsi kalabalık yerde.....
selam kızlar doktordan geldim raporumu aldım...ama bana alt nüshayı verdi aslı hastanedeymiş..sorun çıkarmı acaba bilmiyorum
bebişim de 2 kğ olmuş..doğana kadar 3 kiloyu geçer dedi doktor doğum kanalına girmiş iyi dedi doktor ama benim kafam karıştı şimdiden kanalda ne işi var yaa..
hoşgeldın emelcim
valla bu sıcaklarda ınsan kendını zor taşıyo bıde örgü ile ugraşmak zor
tunalı da dıyesım gelıyor ama atıyorda olabılırım:) bu kadarda acık sozluyum:)
canım bir tane özel üniversite hastanesi var, fatih acaba o mu. diğerleri devler hastanesi. tunalıda ben oturuyorum şeker, oraya en yakın hastane fatih.....
oyle valla canım ...battaniyeye basladım onu bitirmek için ugrasıyorum napim :) sen nasılsın canım
merhaba aysecim oku oku bitiremezsin valla o yuzden ben direk daldım napim :) valla dun aksam buraya ne guzel yagmur yagdı serinledi biraz ortalık . . . . .sabahta bulutlandı ogleye yagmur attı ama ne yazık kı gunes actı gene ve cok sıcak...........................haftasonu çok sıcak olacakmıs dısarı cıkmayın diye uyarmıs uzmanlar bugun gazetede okudum
yaaa çok sıcak zatenn neyse bi planımız yok evdeyiz... bugün sabah çarşıya gitmiştim işlerim vardı gitmişken bebeğime kova maşapa alırım demiştimm sıcaktan unuttumm almayııı eve geldim aklıma geldii..çok üzüldümm artık sonraya kaldııı yine...bengi nasıl iymi bugün..
iyiyim bende tatlım allahtan sizler varsınız yoksa çatlardım harelde burda sıkıntıdan
buda benım göbüşüm arkada bı tane daha göbek -tatlicadiarzu-
Yfrog - 45557303.jpg
ben örgü işinden hiç anlamam bi haroşe tmm bunuda ben ördüm ogluma kendı atmasyon örnegım pek guzel olmadı ama anası ördü
Yfrog - a3u.jpg
canım sen naptın geçtin mi izmir e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?