2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merak etme kafası aşşagıda demek ıstemıs dr un. benım 24+ dan ıtıbaren aasaagıda. tabı sımdı donduyse bılmıyorumda

bişey olmaz tatlım sanırım.

maşallah bebişine. bakalım benimki kaç kilo olmuş olcacak, önümüzdeki çarşamba.

hoşgeldın emelcim
valla bu sıcaklarda ınsan kendını zor taşıyo bıde örgü ile ugraşmak zor

oyle valla canım ...battaniyeye basladım onu bitirmek için ugrasıyorum napim :) sen nasılsın canım

gozun aydın feyzacım evde guzel guzel dinlenir son hazırlıklarını yaparsın artık kaydirigubbakcemile5 bebisininde kilosu gayet guzel bence . . . . .tam olarak kanala girdi derken canım dogum pozisyonunu almıs yani bebek bundan sonra donmez onu demek istemis panik yapma :)

slm en güzel anneler...oğlumla uzandık 40 dk okuoku gözlerim yoruldu... iyi kaynatmışsınız... kocaeli çok sıcakk... bunaldıkk.. sizler nasılsınızz..

tunalı da dıyesım gelıyor ama atıyorda olabılırım:) bu kadarda acık sozluyum:)

canım bir tane özel üniversite hastanesi var, fatih acaba o mu. diğerleri devler hastanesi. tunalıda ben oturuyorum şeker, oraya en yakın hastane fatih.....

merhaba aysecim oku oku bitiremezsin valla o yuzden ben direk daldım napim :) valla dun aksam buraya ne guzel yagmur yagdı serinledi biraz ortalık . . . . .sabahta bulutlandı ogleye yagmur attı ama ne yazık kı gunes actı gene ve cok sıcak...........................haftasonu çok sıcak olacakmıs dısarı cıkmayın diye uyarmıs uzmanlar bugun gazetede okudum

ne güzel herkes 2 kılolara geldı maşallah bebişine canım bende haftaya gıtcam bakalım prensım ne kadar olmuşşşşopuyorumnanaktan

yaaa çok sıcak zatenn neyse bi planımız yok evdeyiz... bugün sabah çarşıya gitmiştim işlerim vardı gitmişken bebeğime kova maşapa alırım demiştimm sıcaktan unuttumm almayııı eve geldim aklıma geldii..çok üzüldümm artık sonraya kaldııı yine...bengi nasıl iymi bugün..

pazartesi falan alırsın artık sende canım...sabah erken cık ama sıcakta zor oluyor boyle isler......bengimde iyi canım çok sukur duzeldi :Saruboceq: erken mudahele etmeseydim ilerlerdi yoksa

Hadi ya erken değilmi sorsaydın ya canım. Tatlım bence 4 kilo bile doğar doktor benimkine çok dedi kilosuna 31+4 iken 2200 gram diye bence normalmiş paşam yani doktorlarda bir cins yani

masallah gobusune gulcancım tu tu tuuuuu bizim makine yok ne yazık kı çekip koyamıyorum buraya :sinifsinif: ama bugun esim bi arkadasından ayarladı en kısa zamanda koycam bende .........orgunde canım bi acemi olarak cok guzel olmus bence gule gule giysin :))

o zamana da iyice agırlasmıs olcan gulcancım doktor izin verecek mi yola cıkmana az da degil 8-9 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…