buda benım göbüşüm arkada bı tane daha göbek -tatlicadiarzu-
Yfrog - 45557303.jpg
ben örgü işinden hiç anlamam bi haroşe tmm bunuda ben ördüm ogluma kendı atmasyon örnegım pek guzel olmadı ama anası ördü
Yfrog - a3u.jpg
pazartesi falan alırsın artık sende canım...sabah erken cık ama sıcakta zor oluyor boyle isler......bengimde iyi canım çok sukur duzeldi :Saruboceq: erken mudahele etmeseydim ilerlerdi yoksa
acaba bana ne alcak kocam doğum hediyesi süprizzzzz yapıcak mı
gülcancım maşalla göbüşüne, kocaman olmuş göbüş, geri kalan yerlerinde bişeycik yok...
keşke ben de örgü becerebilseydim, ama elimden gelmez...
ben şimdi çıkıyorum kızlar, gülü gülü.
bırcan emel tşk.ederim kızlar yakından bakılınca bi sürü hata bellı oluyo
haftaya doktor kontrolum var canım bakalım dr konuşcaz zaten ne dıyecek burda bı tane kadın dogumcu var ümit bey odada tayın istemış gidiyomuş yanı dr suz kalcaz burda o yüzden mecbur gıtcez ızmıre şimdilil iyiyim canım bı sıkıntım yok 4 hafta var yanı ozaman kadar da çok agırlaşmam harelde eşim bırakcak zaten aman erkende gıtmeyım ızmıre herkes sorcak daha dogurmadın mı diyeee
benimde canım tatlı biseyler istiyo yaaaa
ebrucum affet bacım ekledım albumeee
ye o zaman tatlımmm benim
hepinize tek tek tşk.ederim kızlar
ye tatlıyı dogur hakkıyı olayı gerçekten dogru yaaa 3ögün tatlı yiyebılırım yanı emelcım ben zaten 4 ay ızmırde ıdım eşimın kursu vardı bütün kontrollerım testlerım ızmırde oldu buraya gelelı bı ay oldu ordada dr um var yanı herşey hazır hast.benı bılıyo durumumu bı sorun olmucak yaniii bi dogurmak var
hazırda bisey yok canım kalkıp yapmam lazım :)) kızda isteyip duruyo zaten pasta yapalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?