2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcancım maşalla göbüşüne, kocaman olmuş göbüş, geri kalan yerlerinde bişeycik yok...

keşke ben de örgü becerebilseydim, ama elimden gelmez...

ben şimdi çıkıyorum kızlar, gülü gülü.

gülcan yavrum ne varmış arkanda ben anlamadım valkla oldukça düz:) örgünde hiç fena deıl ben okadarını yapamam bıle:)

bırcan emel tşk.ederim kızlar yakından bakılınca bi sürü hata bellı oluyo

haftaya doktor kontrolum var canım bakalım dr konuşcaz zaten ne dıyecek burda bı tane kadın dogumcu var ümit bey odada tayın istemış gidiyomuş yanı dr suz kalcaz burda o yüzden mecbur gıtcez ızmıre şimdilil iyiyim canım bı sıkıntım yok 4 hafta var yanı ozaman kadar da çok agırlaşmam harelde eşim bırakcak zaten aman erkende gıtmeyım ızmıre herkes sorcak daha dogurmadın mı diyeee

canım çok güzel olmuşş hiç acemi işi gibi değil gayet güzel...sağlıkla giysin bebeğin...ellerine sağlık.. göbişinede maaşalah canımm...içindeki kuzuyu yerim ben.......maşallah...
pazartesi falan alırsın artık sende canım...sabah erken cık ama sıcakta zor oluyor boyle isler......bengimde iyi canım çok sukur duzeldi :Saruboceq: erken mudahele etmeseydim ilerlerdi yoksa

geçmiş olsun canım... iyi yapmışsınn.. dışarı çıkmaya öyle üşeniyorumkii..1 kaç iş olursa anca...giderim...evde olmak süper...bugün parkta çocuklar oynuyorlardı bi bağrış bi çağrışş ayyy sınıfımı ve son günleri hatırladımm ıyki tatil dedimm...yaa:lepi:

acaba bana ne alcak kocam doğum hediyesi süprizzzzz yapıcak mı

aynı merak bende de var canım :) gerci ben biseyler cıtlattım ama anlayıp alır mı

gule gule canım

ahhh saolun kızlar valla moral oldu bana gidip bi:icecream: yiyim

gülaycım güle güle canım byy

canım cokta geç kalma sen ...bırak millet ne derse desin . . .orda daha doktor ve hastane falan bakcaksın yada hazırda vardır bilemiyorum artık....

hepinize tek tek tşk.ederim kızlar

ye tatlıyı dogur hakkıyı olayı gerçekten dogru yaaa 3ögün tatlı yiyebılırım yanı emelcım ben zaten 4 ay ızmırde ıdım eşimın kursu vardı bütün kontrollerım testlerım ızmırde oldu buraya gelelı bı ay oldu ordada dr um var yanı herşey hazır hast.benı bılıyo durumumu bı sorun olmucak yaniii bi dogurmak var

ben simdilik kaçtım kızlar benim kız rahat bırakmıyo pasta yapcakmısız :) ara ara goz atarım buraya

bende yerim 3 öğün ya tatlıyı çıkar hakkıyı hesabı aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…