benımde bı ara öle oluyodu canım yaaa ama şimdi olmuyo bıdaha dene ıstersencanım benim siz ne kolay ekliyosunuz biseyler albume yaaaa . . . . .ben kaç haftadır deniyorum internet hata veriyor anlamadım gitti :sinifsinif:
gülcan maşallah cicim göbüşe. sen benim arkadaki göbeği görsen demek ki ....
ben simdilik kaçtım kızlar benim kız rahat bırakmıyo pasta yapcakmısız :) ara ara goz atarım buraya
benımde bı ara öle oluyodu canım yaaa ama şimdi olmuyo bıdaha dene ıstersen
senınkınıde gördük asıl sende bışey yok
biribirimiz gebelık öncesi halını bılmedıgımız için ınsanın kendısıne çok gelıyo ama başkasınna normal gelıyo
Hidayet ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen öünde bekleyen adam bir papazdır. Kapıda bir melek beklemektedir.
Melek pedere sorar:
-Hiç günahın var mı
Peder:
-Aziz melek ben rahiptim, tüm hayatım boyunca tanrıma dua ettim, karıma ve çocuklarıma sadık kaldım, insanlara ve hayvanlara hep yardım ettim.
Melek:
-Çok iyi bunları biliyorduk zaten al sana cennetin gümüş anahtarı.. der
ve sonra Hidayete döner:
-Senin hiç günahın var mı Hidayet?
Hidayet:
-Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardın, tanrıya çok dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir de günahım vardı, çok sert ve hızlı otobüs kullanırdım.
Melek Hidayete döner ve;
-Bunu da biliyoruz. Çok iyi al sana cennetin altın anahtarı...
Peder bu olaya sinirlenir:
-Ben hayatımı tanrıya adamışım, siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?
Melek gülerek;
-Oğlum, sen vaaz verirken herkes uyuyordu. ama Hidayet otobüs kullanırken herkes dua ediyordu.... Skor farklı……..
Doğumevi
Doğumevi bekleme salonuna hemşire koşarak girer, ilk sırada oturan adama yaklaşarak; "Sizi tebrik ederim, ikiz çocuğunuz oldu." der.
"Ne tesadüf!" der adam. "Minnesota İkizleri Basketbol Takımındayım!.."
Bir saat sonra, aynı hemşire yine koşarak gelir; Mr.Smith ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla doğrulur.
Hemşire; "Artık üçüz babasısınız."
der.
Mr.Smith şaşırır ve "Olacak şey değil! Ben de 3M şirketinde çalışıyorum!" der.
Hemşire bir daha göründüğünde üçüncü adama; "Eşiniz dördüz doğurdu, kutlarım."
der.
Adam da şaşkınlıkla; "Ben de Four Seasons Otelinde çalışıyorum!" der.
O sırada yanda oturmakta olan Temel hafif baygınlık geçirerek oturduğu yerden aşağı doğru kayar. Yetişip müdahale eden hemşire ise şöyle sorar;
- İyi misiniz, ne oldu size?..
Temel kendine gelmeğe çalışarak doğrulur:
- Temiz havaya ihtiyacum var; 101 Dalmaçyalılar mağazasının müdürüyüm de!..
Balonlar (Edepsiz!)
Johny annesiyle birlikte banyo yaparken, göğüslerini göstererek sorar:
- Anne, bunlar nedir?
Nasıl cevaplayacağını bilmeyen annesi, "Yarın kahvaltıda babana sorarsın." der, unutmasını umud ederek. Ama johny unutmaz ve ertesi gün kahvaltıda babasına sorar.
Babası şöyle yanıtlar:
- Onlar balon çocuğum... Annen öldüğü zaman o balonları şişireceğiz ve annen de cennete uçacak.
Birkaç hafta sonra Johny'nin babası eve birkaç saat erken gelir.
Johhny ağlayarak babasının yanına koşar:
- Baba koş annem ölüyor!!!
Babası çocuğu sakinleştirmeye çalışırken sorar:
- Neden annenin öldüğünü düşünüyorsun?
Çocuk ağlamaya devam ederken anlatır:
- Harry Amca annemin balonlarını yalıyordu; annem de "Tanrım geliyorum!" diye bağırıyordu!?
:kedi:meryem sustuk kardeş ne desen haklısın
gülmektenn yarılım resmennnnnnnnnnnnnnBalonlar (Edepsiz!)
Johny annesiyle birlikte banyo yaparken, göğüslerini göstererek sorar:
- Anne, bunlar nedir?
Nasıl cevaplayacağını bilmeyen annesi, "Yarın kahvaltıda babana sorarsın." der, unutmasını umud ederek. Ama johny unutmaz ve ertesi gün kahvaltıda babasına sorar.
Babası şöyle yanıtlar:
- Onlar balon çocuğum... Annen öldüğü zaman o balonları şişireceğiz ve annen de cennete uçacak.
Birkaç hafta sonra Johny'nin babası eve birkaç saat erken gelir.
Johhny ağlayarak babasının yanına koşar:
- Baba koş annem ölüyor!!!
Babası çocuğu sakinleştirmeye çalışırken sorar:
- Neden annenin öldüğünü düşünüyorsun?
Çocuk ağlamaya devam ederken anlatır:
- Harry Amca annemin balonlarını yalıyordu; annem de "Tanrım geliyorum!" diye bağırıyordu!?
tatlım dur acık bekle sayfa atlasın aynı sayfada hem deli deli fıkralar hem dua çarpılmayalım topluca.bahar ve filiz süperdii...:lepi:
kızlar okuyacağınız doğum duası bana email olarak gelmiş sizlerle paylaşmak istedimm.. mutlaka okumak lazım...
ama çok uzun ....
kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
tesekkurerl:) yaa kızlar bu evde olculen aletlerde seker degerının mın. kaç olması lazım. benim çok dustu dıyetle bırlıkte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?