2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emelcim nicikini nasıl değiştirdin tatlımmm...çok iyi olmuşşş...kızlar benimde idrar yollarımda enfeksiyon var ilaç kullandım ama geçmediii.. tekrar doktoruma gideceğimm...

Herkese günaydın kızlar,
Bu hafta son haftam inşallah. Umarım hepimiz için hızlı ve çok güzel geçen bir hafta olur.

dilekçım hadı hayırlı olsun benımde bu hafta yasal ıznım baslıyor. rapor alıp calısmaya devam edıcem 4 hafta daha

bu arada doğuma az kaldı yahihoyyyt.....heyecan ne durumda 3 -4 hafta sonra bi bakmışız bebeşin resmi burda:teytey:
evet canım yaa yavaş yavaş çantamı hazırlayayım diyorum hatta:)
emelcim nicikini nasıl değiştirdin tatlımmm...çok iyi olmuşşş...kızlar benimde idrar yollarımda enfeksiyon var ilaç kullandım ama geçmediii.. tekrar doktoruma gideceğimm...

bol su için diyom dinletemiyom yahuu.

bu arada kızlar günaydın herkeseee.bugün doktora gidicem ama akşam 5 te bakalım nasıl bebişimiz.
bu arada meryem valla hepinize maşallah ya ben çalışsam şu anda düşünemiyom halimi ya. bravo size.evde zor dönüyorum inanın ama ayu gibi şiştim tabilaelaelaelaelae

bana musade etseler dilek keşke 8 hafta calısır 8 hafta sonraya eklerımde ızın vermıyorlar:)

yok be canım insana senin haftalarındayken öyle geliyor ama artık çok fazla kilo almamış olmama rağmen bu halde işyerine her sabah erkenden kalkıp tüm gün sandalyenin üstünde oturmak beni bile yormaya başladı.

canım benım ıs ortamım rhat. O yuzden keske uzatsalar dıyorum.ee bırde bu gecırdıgım haftasonundan sonra ıs yerınde daha az yorulduguma kanaat getırdım:)

tabı haklısın canım ben su an rahatım.. Ama 4 hafta sonra ne olurum bende bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…