2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel görcen bebişini hihoyyyt
dilekçım hadı hayırlı olsun benımde bu hafta yasal ıznım baslıyor. rapor alıp calısmaya devam edıcem 4 hafta daha
canım bende cumartesi rapor almaya gidecem doktora 4 hafta daha dayanalım inşallah
Günaydın Dilek canımbenim benimde son haftam cumartesi sonhihoyyyt
Bircan hadi hayırlısı olsun dinlen canım bol bol

günaydınlar arkadaşlar hadi dilek ve bircan biraz daha sabır az kaldı .... evde dinlenmenize

umarım hepimiz için güzel ve çabuk geçen bi hafta olurrr

emelcim nicikini nasıl değiştirdin tatlımmm...çok iyi olmuşşş...kızlar benimde idrar yollarımda enfeksiyon var ilaç kullandım ama geçmediii.. tekrar doktoruma gideceğimm...

canım benim admine mail atmıstım nıckimi degistirmesi icin ...

canım idrar yolu enfeksiyonu benimde vardı onceki hamileligimde en basından en sonuna kadar hiç geçmedi...ilaç kullandım hep...benimkisi inatcı bi virustu....sen doktoruna git canım ihmal etme

günaydın kızlar herkeze hayırlı haftalar

benimde bu hafta son 1 Ağustos'ta başlıyor iznim
bircan - dilek ve ben üç kişi birden ayrılıyoruz bu hafta

Evet yaa ne güzel hep birlikte çıkıyoruz ben izindeykende girebileceğim sende girebileceksin di mi ? Bu arada ben hala çalışabilir raporuna kafa yoruyorum bizim burdan bir arkadaş geldi cuma günü 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almış. Ona 2 belge vermişler. Birincisi sağlıklı raporu (benimde aldığım ama orjinali hastanede kalan belge)
,diğeri iş görmezlik belgesi ( bu belgenin teşhis kısmına da dr şöyle yazmış : 32 hafta gebelik + Doğum öncesi 37. haftaya kadar çalışabilir. Kaşeli ve imzazlı) Bana saçma geldi bu belge sonuçta bizim şu an durumumuz işgörür , şimdiden işgörmezlik belgesi almaya gerek yok ki... Anlayamadım yani... Sizde de böyle bir belge var mı?

Günaydın hanımlar , umarım güzel ve stressiz bir hafta geçiririz :)

günaydın ay inş...

ya sad günaydın
ama bizi bırakmayın yaaa yazmaya devam edin meraklar ederim ben siziiii???mafoldumben

canım benım ıs ortamım rhat. O yuzden keske uzatsalar dıyorum.ee bırde bu gecırdıgım haftasonundan sonra ıs yerınde daha az yorulduguma kanaat getırdım:)
rahatsa sorun yok maşallah diyim.ama benim eski işim çok yoğun ve stresliydi ıyyy.
ay ne güzel görcen bebişini hihoyyyt

canım bende cumartesi rapor almaya gidecem doktora 4 hafta daha dayanalım inşallah

Bircan hadi hayırlısı olsun dinlen canım bol bol
evet canım ya çok merak ediyom yavruşu.artık haftada bir gitces oley.

ya gidiyosunuz iyi hoşta evlere gidince unutmayın burayı haaa.klava:

günaydın arkadaşlarrr
bu hafta benim de son haftam inşallah
ilk defa pazartesi sendromu yaşamadan geldim işe :)
umarım bi çırpıda cuma olur da artık dinlenme faslına geçebiliriz

günaydınlar arkadaşlar hadi dilek ve bircan biraz daha sabır az kaldı .... evde dinlenmenize

umarım hepimiz için güzel ve çabuk geçen bi hafta olurrr

Sağol canım benim opuyorumnanaktan

evet ya süper ama sizden ayrılıcam için çok üzülüyorum

Ama yaaa biz seni çok özlücez be bircancım... :gitme:

günaydın arkadaşlarrr

Aramıza bir kişi daha katıldı. :lepi:

gunaydin kizlar
isler cok yogun buralardayim merak etmeyin:)
canımcım sensiz olmaz ki zatenn.
bu arada baharcık nerelerdee.
günaydın arkadaşlarrr

inşallah canım dediğin gibi sendromsuz başladı öyle gider.son haftan hayırlı olsuun.

kızlar vakit ne kadar çabuk geçiyor hepinizi çok özlicem

dilek canım benim evrak bir tane 1 tane aslı bende birtane şirkete verdim bir tanede hastane fotokopi aldı canım 37 haftaya kadar çalışabilir raporum oda

Bu hafta sonum inanılmaz yorucuydu ama her dakikasına değdi , oğlumun odasını yaptık :)) Cuna günü eşyalarımız geldi akşam , cumartesi sildim dolaplarını güzel güzel eşimin ailesi geldi ve yerleştirdik, dün sabahta kayınvalidemin getridiklerini ütüleyip yerleştirdim :)) Şimdi bir aydınlatmamız eksik kaldı oda için..... fotoları hem albüme hem de odalarla iligili olan sayfaya ekledim :))

ben şimdi bi konsolosluğa gidem.vizem çıkmış haberini aldım ama geçmiş olsun bu saatten sonra gidemem kocamın yanına
vizeyi pasaportu alayım bari ta Etiler'den.sonra doktora gitcem ama akşam 5 te ya.olsun napalım yoğun bir gün benim için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…