ayfercim bugun pazar herkes uyyodur kız daha :)
haftaiçi bu saatte metro durağı gibi burası ama haftasonu pireler görev başında demekki:)
bu arada izninde bitti senin dimi canım ya.e doğum izninede daha var dimi?
karagöz kullanıcısından alıntı
slm kızlar size bişey sorcam 31+3günlük hamileyim 1 haftadan beri yürüken aşşagıdan bişey gelcekmiş gibi oluyor kendimi sıkıyorum sanki idrarım gelcekmiş gibi birde her yürüyüşümde bebek aşşagıya düşüyormuş gibi oluyor çok hissediyorum amizlerdede böyle şeyler oluyor mu?normal mı bu durum
idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir mi canım?bu belirtiler bende de vardı ama ilaç içtikten sonra azaldı...istersen idrar kültürü testi yaptır
26-27 haftalıkken idrar yollarında enfeksiyon çıktı ama o an ki agrı çok başkaydı ilaç kullandım ve düzelmişti ama tekrarlama ihtimali olabilir mi
evet tatlım...olabilir...idrarda yanma..akıntının çok olması idrar yapıcakmış gibi olma...kasıklarda ağrı ben bunları saymıştım..doktor nst ye bağladı bi problem çıkmadı..idrar kültürü testi yaptırdık..yine enfeksiyon çıktı..ilaç verdi oda...
yani anlayacağın tekrarlama ihtimali var..benim bu 3. istersen doktorunu ara birde onunla konuş..
peki bu idrar yolu enfeksiyonun erken dogum olmasıyla bi ilgisi var mı?sen kaç haftalıksın?
karagöz kullanıcısından alıntı
slm kızlar size bişey sorcam 31+3günlük hamileyim 1 haftadan beri yürüken aşşagıdan bişey gelcekmiş gibi oluyor kendimi sıkıyorum sanki idrarım gelcekmiş gibi birde her yürüyüşümde bebek aşşagıya düşüyormuş gibi oluyor çok hissediyorum amizlerdede böyle şeyler oluyor mu?normal mı bu durum
idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir mi canım?bu belirtiler bende de vardı ama ilaç içtikten sonra azaldı...istersen idrar kültürü testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?