2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

olmadı yaaa . . . . .makine odunctu aksam bol bol resim cektim bilgisayara taktım bi baktım virus....karantınaya attım ama bu seferde dosyanın içi bos gozukuyo ..canım sıkıldı ya o kadar cektigim resim bosa gitti . . . .makineye geri takınca resimler gozukuyo ama bilgisayara taktıgımda hersey bos gozuküyo mafoldumben

haftaiçi bu saatte metro durağı gibi burası ama haftasonu pireler görev başında demekki:)

lülülülülülühihoyyytlaelaelaelaelae

bu arada izninde bitti senin dimi canım ya.e doğum izninede daha var dimi?

evet canım yıllık iznimde bitti...dogum iznime daha var 2 hafta sonra ayrılıyorum kısmetse...:CüvCüv:

ya kızlar yanlış yere yazmışım aslında buraya yazıcaktım alıntıda yapmayı bilmiyorum.dogum yapmış anneler buraya gelsin diye konu var oraya yazmışım bi bakarmısınız rica etsem

karagöz kullanıcısından alıntı
slm kızlar size bişey sorcam 31+3günlük hamileyim 1 haftadan beri yürüken aşşagıdan bişey gelcekmiş gibi oluyor kendimi sıkıyorum sanki idrarım gelcekmiş gibi birde her yürüyüşümde bebek aşşagıya düşüyormuş gibi oluyor çok hissediyorum amizlerdede böyle şeyler oluyor mu?normal mı bu durum

idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir mi canım?bu belirtiler bende de vardı ama ilaç içtikten sonra azaldı...istersen idrar kültürü testi yaptır

26-27 haftalıkken idrar yollarında enfeksiyon çıktı ama o an ki agrı çok başkaydı ilaç kullandım ve düzelmişti ama tekrarlama ihtimali olabilir mi

26-27 haftalıkken idrar yollarında enfeksiyon çıktı ama o an ki agrı çok başkaydı ilaç kullandım ve düzelmişti ama tekrarlama ihtimali olabilir mi

evet tatlım...olabilir...idrarda yanma..akıntının çok olması idrar yapıcakmış gibi olma...kasıklarda ağrı ben bunları saymıştım..doktor nst ye bağladı bi problem çıkmadı..idrar kültürü testi yaptırdık..yine enfeksiyon çıktı..ilaç verdi oda...
yani anlayacağın tekrarlama ihtimali var..benim bu 3. istersen doktorunu ara birde onunla konuş..

peki bu idrar yolu enfeksiyonun erken dogum olmasıyla bi ilgisi var mı?sen kaç haftalıksın?

evet olabiliyor.aynen anlatıldığı gibi.ama doktora sormakta fayda var her zaman için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…