canım sen resim eklemeyi biliyor musun?
canım ben bıraz cıkıyorum belim agrımaya basladı uzanayım biraz optum seni kendine iyi bak opuyorumnanaktan
dogumun yaklastıgının habercisi bu zemuszemus benimde epey az kaldı yaaa ben iyice heyecan yapmaya basladım . . .hersey bir an once olsun bitsin istiyorum
hoşgeldın fıstık tatıl nasıl geçti bakalım...inan bugun aklıma sen geldın ızınde başka bı dr da gittiyse cınsıyet kısınleşmıştır dıye düşündüm...naptın varmı bı gelışme
kızlar benim geceleri kramplar giriyo bacaklarıma...çok kötü bişi...idrarımı yaparkende fena halde baskı yapıyor yavrum alt tarafa agrı hissediyorum...artı olarakta ayaklarım ve bacaklarım çok agrıyor sanırım artık vücudumu taşımakta zorlanıyor zavallı bacaklarım :)
kızlar benim geceleri kramplar giriyo bacaklarıma...çok kötü bişi...idrarımı yaparkende fena halde baskı yapıyor yavrum alt tarafa agrı hissediyorum...artı olarakta ayaklarım ve bacaklarım çok agrıyor sanırım artık vücudumu taşımakta zorlanıyor zavallı bacaklarım :)
biz iyiyiz canım siz nasılsınız bugun çok sıcak buralar şakkıdı ah bende güneşlenebilsemselam kızlar ben geldim
bugün eltimle denize gittik, bol bol güneşlendim
korktuğum için her ihtimale karşı fazla suya girmedim, sadece bacaklarımı ıslattım
hoş girsem ne fayda yüzmeyi bilmiyorum :)))))
öyle suyada pek girmediğim halde acayip hamlamışım, kalçalarım çok ağırıyor
ee sizler nasılsınız bakiim? bi yaramalzık yok inşallah
biz iyiyiz canım siz nasılsınız bugun çok sıcak buralar şakkıdı ah bende güneşlenebilsem
canım istanbulda nerde denize girdeiniz yoksa tatile filan mı gittiniz ???
canım ben beykozda oturuyorum, bana yakın olup kadınlar plajı olan Poyrazköy plajı var, oraya gittik
tatile filan gitmedim canım, gidebilseydim şuan memlekette abimin düğünü oluyor koşa koşa oraya giderdim((
canım bende ona şaşırdım ya yoksa sen düğüne gitmeyi çook istiyodun kaydirigubbakcemile5neyse canımsenin ve bebişinin sağlığı yerinde olsunda gerisi mühüm değil kaydirigubbakcemile5 bu arda plaj temiz mi yani güzelmi ??? bende gitsem biliyosun bende çamlıcadayım :kedi:
plajı fena değil, biraz yosunlu filan ama idare eder işte
turlarla gidilen plajlar daha güzelmiş temizşim ama hem parası çok hemde aşırı kalabalık oluyor
buraya girişte 5 tl veriyosun birde sabahtan gidince daha güzel oluyor, istediğin yere kurul
tercih edebilirsin gitmek isityorsan
bakalım haftaya pazar günüde burda olcak abimin düğünü
sonraki hafta belki yine gidersem haber veririm sanada
tamam canım haberlerini bekliyorum kaydirigubbakcemile5 biliyosun ben kapalıyım rahat rahat giremem herhalde dimi orada denize CADIARZU
ee bende kapalıyım :))
bu sebeple bana en yakın, idare edebileceğim yer orası
beraber gideriz inşallah, çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?