2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan begendıgın odada çok guzel. inşallah bızımde c.tesı gunu gelecek mobılyalaırımız. pazare gunude kaynanam gelıyormuş. bı kaç gun bende kalacak bende oğlumun kıyafetlerını yıkayacagım o utuler artık:)

evet tatlım face resimlerindne baktım Nerden aldınız siz

bircan yaaa ben göremiyorum sizi alıştıramadım gitti bende teyzesi olarak görmek istiyorum beşiğiklava: bak kısdırıyorsun beni ağlıcam şimdi

dilek canım evet sağlıklı raporu yazıyor

evet tatlım face resimlerindne baktım Nerden aldınız siz

Biz Tireden aldık canımcım.

bircan yaaa ben göremiyorum sizi alıştıramadım gitti bende teyzesi olarak görmek istiyorum beşiğiklava: bak kısdırıyorsun beni ağlıcam şimdi

Tamam tatlım çok sağol öyleyse bir yanlışlık yok bizimkilerde.kaydirigubbakcemile5

ayyyy sad cım harika valla 9.ay dasın 36.haftasın maaşallah cnm

Artık sabahları en geç 6 da gözleirm açılıyor bir daha uyuyamıyorum, bir yandan wc bir yandan kuzu tekmeliyor , dün de hızımı alamadım , bir sürü ütüm vardı onları yaptım , evi sildim süpürdüm , markete gittik ,geldim yemek yaptım hafta içi için sonra arkadşlar geldi onlarla oturduk , sonra onların bahçeli bir evi vardı oraya gittik mangal yaptılar ayıptır söylemesi , akşam 22 de kalktık sonra lunaparka gittik ,24 de eve geldik ben kendimi yatağa nasıl attım bilmiyorum ama aykalar eller davul gibi şişti sabah kalktığımda çok tempoluydu yani dün ...

oooo maaşallah cnmcım pek yoğunmuşsun ama yorma kendini ve bebişini

Biz Tireden aldık canımcım.

Tamam tatlım çok sağol öyleyse bir yanlışlık yok bizimkilerde.kaydirigubbakcemile5

dilekçim evde nler yapıcan bi program yaptınmı ben büyük temizlik için ağustos 15-20 arası gün verdim ablamlar glicek nasipse 20 sin de Ramazan ayı başlıyo zaten

normal doğum yapan arkadaşlarımın hepsinde şöyle bir şey olmuş doğuracakları günün öncesinde aşırı bir temizlik yapma isteği varmış bir kaç doğum öyküsünde de okudum bu durumu neden böyle oluyor acaba

Tülaycım , artık çok yoracak bişey kalmadı o ööle dün için özel bir şeydi bir daha olmaz heralde ... Ama sabah erkenden uyanmak sinir bozucu zaten max. 8 de falan kalkardım iyice şam şeytanı oldum ...

yasemin biliyon di mi enerji patlamasi da dogumun yaklastiginin bir belirtisiymis

aman neyse sakasi bile kotu, vaktinde gelsin kuzucuklar.
bende bu geceyi 2-3 saat uykuyla tamamlamis bulunuyorum. benim uyuyamamamin sebebi ise terleme
oda buz gibi cam acik yeni banyo yapmisim zaten ama gogusten yukarisi boyun kafam yuzum nasil terliyor anlatamam resmen ordan ates cikiyor. geberdim uyuyamadim sinir oldum daha da uyuyamadim boole iste cok yorgunum.

Tülaycım , artık çok yoracak bişey kalmadı o ööle dün için özel bir şeydi bir daha olmaz heralde ... Ama sabah erkenden uyanmak sinir bozucu zaten max. 8 de falan kalkardım iyice şam şeytanı oldum ...

ahhh canım bnm bende aynıyım ve tüm gece de uyuyamadığımı hesap edersen o şam ş.önde gideni bnm sanırım.... ya bi insan azıcık uykusuzluk çekmezmi yok anacım yok gözler faltaşı mübarek sende aç kıss forumu bende açarım sabah vakit geçer bariii:roflol::roflol:

Raslantı olabilir diye düşünüyorum ben , bir de çalışan ya da çalışmayan bayan da olsa son günler ya , ne olur ne olmaz diye evin temiz kalması gerektiğini düşünmüş olabilirler ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…