yasemın odanız çok guzel olsun. Allah sağlıkla kullandırsın ınsallahhh
Canım sendeki evrağın üstünde SAĞLIKLI RAPORU yazıyor di mi?
Gözünaydın canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah efe kuzumuz içinde. Foto bekliyoruz ama...
Tamam canım mutlaka gir bizi sensiz bırakma
Sen gel canım da ismin cismin önemli değil kaydirigubbakcemile3
Canım gardırobu ve yatağı benimkinin aynısı şifonyeri de çok benziyor. :lepi:
çok güzelmiş bircancım ii günlerde kullansın inş. oğluşunnnn
evet tatlım face resimlerindne baktım Nerden aldınız siz
bircan yaaa ben göremiyorum sizi alıştıramadım gitti bende teyzesi olarak görmek istiyorum beşiğiklava: bak kısdırıyorsun beni ağlıcam şimdi
dilek canım evet sağlıklı raporu yazıyor
zeytingözlü arkadaşlık gönderdim oklermisin resimlere bakıyım
çok güzelmiş bircancım ii günlerde kullansın inş. oğluşunnnn
bircan yaaa ben göremiyorum sizi alıştıramadım gitti bende teyzesi olarak görmek istiyorum beşiğiklava: bak kısdırıyorsun beni ağlıcam şimdi
dilek canım evet sağlıklı raporu yazıyor
Artık sabahları en geç 6 da gözleirm açılıyor bir daha uyuyamıyorum, bir yandan wc bir yandan kuzu tekmeliyor , dün de hızımı alamadım , bir sürü ütüm vardı onları yaptım , evi sildim süpürdüm , markete gittik ,geldim yemek yaptım hafta içi için sonra arkadşlar geldi onlarla oturduk , sonra onların bahçeli bir evi vardı oraya gittik mangal yaptılar ayıptır söylemesi , akşam 22 de kalktık sonra lunaparka gittik ,24 de eve geldik ben kendimi yatağa nasıl attım bilmiyorum ama aykalar eller davul gibi şişti sabah kalktığımda çok tempoluydu yani dün ...
Biz Tireden aldık canımcım.
Tamam tatlım çok sağol öyleyse bir yanlışlık yok bizimkilerde.kaydirigubbakcemile5
Artık sabahları en geç 6 da gözleirm açılıyor bir daha uyuyamıyorum, bir yandan wc bir yandan kuzu tekmeliyor , dün de hızımı alamadım , bir sürü ütüm vardı onları yaptım , evi sildim süpürdüm , markete gittik ,geldim yemek yaptım hafta içi için sonra arkadşlar geldi onlarla oturduk , sonra onların bahçeli bir evi vardı oraya gittik mangal yaptılar ayıptır söylemesi , akşam 22 de kalktık sonra lunaparka gittik ,24 de eve geldik ben kendimi yatağa nasıl attım bilmiyorum ama aykalar eller davul gibi şişti sabah kalktığımda çok tempoluydu yani dün ...
Tülaycım , artık çok yoracak bişey kalmadı o ööle dün için özel bir şeydi bir daha olmaz heralde ... Ama sabah erkenden uyanmak sinir bozucu zaten max. 8 de falan kalkardım iyice şam şeytanı oldum ...
normal doğum yapan arkadaşlarımın hepsinde şöyle bir şey olmuş doğuracakları günün öncesinde aşırı bir temizlik yapma isteği varmış bir kaç doğum öyküsünde de okudum bu durumu neden böyle oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?