2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin ebrucum....bende 1 haftadır öleyim uyumamak için bir sürü sebeb buluyom kendime... sinir oluyorum kendi kendime yapacak bişi yok tüm gece tv seyrediom normal bunlar sanırım artık bu haftalarda ben ümidi kestim uykudan yana son 1 ay böle geçicek sanırım
mafoldumben

cumartesi kadın geldi temilzik yapıldı annemde geldi yardıma sağolsun. doğumdan önce eylülü ortası gibi bir daha çağıracağım ramazan olcak zor olur kadıncağız için ama artık belki bu seferde ablamı çağırırım gerçi gelirse artık 10 yıl söyler Deniz in evini temilzedim diye baştan hastane geceleri o yanımda kalsın istiyordum ama vazgeçtim ben bebekken bir kere altımı değiştirmiş üstünden 32 yıl geçmiş hala söyler elalemin yanında şimdi gece kalcak bişiy yapacak bitirmez ölene kadar anlatır valla çekemem eşim kalsın istiyorum Dilek'e hak verdim daha nazım geçer laf etmez rekalm yapmaz daha iyi gündüz de annem kalır diğer ablam kalır

yaaaa mide yanması olan varmı şu 2 gündür azdı yine bnm mide yanmalarım hat safhadaaa
dilekçim evde nler yapıcan bi program yaptınmı ben büyük temizlik için ağustos 15-20 arası gün verdim ablamlar glicek nasipse 20 sin de Ramazan ayı başlıyo zaten

Çok geçmiş olsun tülaycım... Yemeklerden sonra uyursam benimde oluyor maalesef.
Bu arada ben plan falan yapmadım izne ayrldığımda bir gün bebeğin eşyalarını yıkar ütülerim sonra hastane çantamı hazırlarım doğuma 1 hafta kala falanda annemlerle bir temizlik yaparız olur biter diye düşünüyorum.

Bu arada ben albümüme yeni birkaç resim ekledim bakabilirsiniz...
Birazdanda bebişimin odasının perdesini , aldığım gecelik ve pijama takımlarımı koyucam...

Ay ay Allah korusun , şekerim bu enerji patlaması bilmiyorum ama hafta içi çok yorgunum oturmaktan , akşam eve giderken resmen apış arama bıçak saplanıyor ama hafta sonu o kadar iş yapsamda yorulmuyorum ...

Evde net yok valla olsa da girmem ki , yapacak iş mutlaka buluyorum kendime , eşim de hafta sonları öğlene kadar uyumayı sever o kalakana kadar her işi bitirmiş oluyorum gerçi ses yapınca azar işitiyorum ama artık mazaretim hazır çocuk tepikliyor ne yapayım uyuyamıyorum diyorum ...

Denızcım bu olay sundan oluyor. Dogumdan oncekı gun allah dogumda enerjısı olsun dıye kadının guc verırmıs. Kadında malesef onu ev ısıne alısverıse falan harcıyor. Ama o enerjının sebebı dogum yapabılecek gucumuz olsun dıye

günaydın kızçeler dün başımıza ne geldi bir bilseniz cinnet geçirdim resmen :))

biz mavi tur kazanmışız indirim yani sadece yiyecek ücreti ödeyecekmişiz neyse bize dedilerki pazar günü tanıtım kokteyli var
bizde kalktık gittik tatil borsası yatclup diye bi yer çocuğun biri aldı bizi oturttu bi sandalyeye tam 4 saat boyunca anlattıda anlattı ama bir taraftanda yüksek sesli müzik var kafam kazana döndü anlatıyor yazıyor kağıtlara bişiyler falan devre tatilmiymiş nemiş önden para ödüyorsun 40 yıl boyunca belli otellerde 100 euro ya kalıyorsun yurt dışındaki otellerdede kalabiliyosun anlaşmalı olan yerlerde birde bunlar yat kiralatıyolar sana oda ayrı bişiy 20 yıl boyunca senede 1 hafta belirlediğin belli dönemlerde katamaran yatla tatile çıkıyosun 100 euro yemek ücreti falan filan o kadar çok şey anlattılar ki çoğu aklımda değil bunaldım daraldım adam tam fiyat verecekken kalktım ben dedim ben çok bunaldım kusura bakmayın acıktımda şimdi karar veremem falan dedim
çocuk anlatıyo anlatıyo sonra müdürü geliyo anlatıyo müdür bize demezmi kampanyadan şimdi karar verirseniz yararlanabilirsiniz diye bana iyice geldiler tabiki
ben ayaklandım tabi eşimde bana diyormuşki fiyat almayalımmı o kadar bekledik anlattılar bende zannediyorum ki üyelik almayalımmı
ben çıktım tabi durmadım . her yanım ağırdı perişan oldum :))
sonra biz eşimle başladık tartışmaya eve gelene kadar kızdık birbirimize ama ben vitesten atmıştım resmen
sonra eşim geri gidecekti adamlardan fiyat almaya banada sinirlenmişti zaten
benim evde tansiyonum düştü korktumm geri çağırdım eşimi hastaneye gidecektim
yoldan döndü allahtan çağırmışım sonra ikimizde sakinleştik netten bi araştırdıki
tüketici haklarına bunlarla ilgili dünya kadar şikayet olmuş :)) yani kısacası pazarımız heder oldu

Son düzenleme:

temizlik yapma isteği gelince bastırmak ve yatıp dinlenmek lazım o zaman boşuna harcamayalım değil mi canım

Kızlar odamızın perdelerini haftasonu ütüledim ve taktım. Ayrıca aldığım gecelik ve pijama takımlarımda bunlar...

Eklentiler

• $HPIM1419.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $HPIM1425.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $HPIM1426.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $HPIM1430.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 20
  • $HPIM1433.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 30

bizim eşlerimiz çok şanslı cnm bende gece ses yapmıyomrum dikkat ediyorum rahatsız olmasın diye eşim...ve sıkıntılarımı anlatmıyorum ama.....bi arkadaşım var geçen yıl ikizleri oldu son 1 ay hiç uyumadım uyutmadım diyo eşimi ... ben kendi kendime çekiyom eşimin varlığı yeter zaten yatıp kalktığımı mutlaka görüyoo uyusada, üzülüyo oda...daha da üzmek istemiyorum

Bunları da işyerinden iki arkadaşım kızım için almışlar sağolsunlar...

Eklentiler

• $HPIM1435.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $HPIM1437.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 34

Bencede tatlım iyi düşünmüşsün Çağırma boşver annenle eşin yeter ohh tertemiz olmuştur eviniz

ya evet mantıklı meryemcim bence de öledir
günaydın kızçeler dün başımıza ne geldi bir bilseniz cinnet geçirdim resmen :))

hoşgldn cnm hayırdır??

Ay işte en uyuz olduğum insan modeli , bir iyilik yapıp kırk yıl başına kakar , Ne yazık ki benim eşimin annesi iyidir hoştur ama o da öyle ... Cumartesi odayı hazırladık bitirdik , penye tazrı aldığı şeyleri getirmiş yıkamdan kutudan çıkartıp asıyor anne dedim ben yıkamadan giydiremem ilk defa senden duyuyorum öyle bişey mi varmış diyor neyse , izah edip makineye attım dedim ben yarın ütülerim , ay kurusaydı da ütüleyip assaydık dedi sonra kitler kapıyı çıkarız ay bir sinir oldum ... Dedim anne niye kitleyelim ben daha doğuma kadar kırk kere yerlerini değiştiririm ... Yüzüme bakıyor , iyi hoş ama bazı şaylerde saygısızlığı var , mesela dolapları yerleştiriyor kendi aldıkalrını özene özene en önlere koyuyor bizim aldıklarımızıda sen yerleştir diyor , belki dün o yüzden de gözüme uyku girmedi kalktım herşeyi baştan yerleştirdim ihtiyaç önceliklerine göre , Allah için süse püse önem verir elinden her iş gelir ama fonksiyon sıfır ...Şimdi çok iyi biliyorum , her gelene benden önce koştura koştura odayı göstericek neyi nasıl yaptığını anlatacak , falan filan bende heralde o anlatırken o ortamda olmam ...

eee tulaycim napcaz peki dogumdan sonrada uyku bize haram olcak. herkes bu gunlerin kiymetini bil bol bol uyu diyor nerdeeee ben terden sikintidan uyuyamiyorum yaaaa :)
ayvayi yedik

dilek çim kızının hediyeleri de, pijamalarında harika Allah ım ii günlerde giymeyi nasip etsin inş...

çok uyuz bir durum Allah sabır versin valla benim ablamda katlanabiliyorum kaynanam olsa katil olurdum heralde bişiy yaparsın orda biter niye bu kadar reklam olayına giriyorsun çatlar insan valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…