2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay öyle bir şey olursa , ben de heralde temizlik yaparım ama annem olursa yapmam :))Yatar uyurum zemuszemus

eee tulaycim napcaz peki dogumdan sonrada uyku bize haram olcak. herkes bu gunlerin kiymetini bil bol bol uyu diyor nerdeeee ben terden sikintidan uyuyamiyorum yaaaa :)
ayvayi yedik

şimdi ne kadar çok uyuyursak uyuyalım depolama şansımız yok ki napalım Allah sabrını verir diyorum benim dayımın kızı yanında top atsan uynamazdı derdim bu nasıl çocuğunu büyütecek büyüdü 5 yaşında oldu ağır uykusu hala ama bir şekilde geçirdi o günleri bebek bir yeni bir şekil veriyor yani uyku şekline düzenine

eee tulaycim napcaz peki dogumdan sonrada uyku bize haram olcak. herkes bu gunlerin kiymetini bil bol bol uyu diyor nerdeeee ben terden sikintidan uyuyamiyorum yaaaa :)
ayvayi yedik

bilmiyorum ebrucum ama bi arkadaşım son 15 gün 1 ayını ağrılardan kasılmalardan uyuyamamış bi şekil de geçirmiş eşinide uyutmamış hep ağlarayak geçirmiş o süreci Allah a şükür öle bi durumumuz yok cnm sadece uykusuzluk...şükrediyorum ben yine napim bi sıkıntım gece o saat geçmek bilmiyoooo ilermiyo yelkovan akrep,, ayar oluyomm:a015:

dilekcim hepsi cok guzel cicilerinizin iyi gunlerde kullanin insallah.

yasemin valla seninki de dayanilir cile degil guzelim yaaa, valla iyiki benimki oyle degil yoksa dusunsene odayi felan da olnlar aldi anlata anlata bitiremezdi. kiyafetleri yikama konusunda bende benzer sikintilari cektim neymis bozulurmus giysiler ama bende yikanmadan bebege giydirilir mi hic kiyamam deyince ses cikaramadi

yaaa cok bunaldim bende izin yapmak istiyorum
esim 1 haftadir surekli durumumuz elverse de 2 yasina kadar sen baksan demeye basladi, ay bana ev hanimligi mi gorundu ne? valla bana kalsa seve seve, hicte ozlemem gibi geliyor isi.

bende öle düşünüyorum denizcim bebiş olmadan bi nevi alıştırma bence bu uykusuzluklar nasıl vücut doğum kasılmalarına bile hazırlıyo kendini , doğum için enerji depoluyorda bu da Allah tan bence ....ama sabretmek bi hayli zor oluyooooo

Dilekcim , perdelerin , pijamaların ve arkadaşlarının hediyeleri çok güzeller ,güle güle kullanın analı kızlı ....

Kızlar valla Allah sabrını veriyor , ilk evlendiğimizde de aynısı olmuştu o zaman acemiyim tabi karşı çıkmıştım , kötü olmuştum .... Şimdiler de bana yalandan soruyor nereye koyayım diye bende kafana göre takıl anne diyorum , nasıl olsa benim huyum ben yer değiştirmeyi severim diyorum ... Harbiden de öyledir mutfakta da sürekli kullandığım şeylerin yerlerini değiştiririm ... Kilit olayı ama sinir bozucuydu en son dedim anne nie kitleyeyim ya biz burakla gidip gidip odasını izlicez , belki hayaller kurucaz , harbiden de iki gündür sürekli gidiyoruz bakıyoruz gülüyoruz , Bizim diyoruz böyle odamız olmadı oğlumuz şanslı diyoruz ....

cumartesi gunu arkadasin kizinin dogumgunu vardi bende bundan sonra boyle aktivitelere katilmamiz lazim diye esimi kandirip zar zor goturdum ama tabi cok sikildi yazik.
ordakilerde bana bir ihtimam bir ustume dusmelik gormeniz lazim. iste sen niye ayakta duruyorsun otur, sana tabak hazirlayalim sen kalkma felan. esime ne alirsin diyorlar o da ebru cay getiriyor simdi diyor aaa sen niye ondan istiyorsun abi onun oturmasi lazim felan.
esim cok sasirdi valla diyo sunca ay gikini cikarmadin bana hic naz yapmadin super hamilesin diyor.
dedim anla kiymetimizi

günaydın kızçeler dün başımıza ne geldi bir bilseniz cinnet geçirdim resmen :))

biz mavi tur kazanmışız indirim yani sadece yiyecek ücreti ödeyecekmişiz neyse bize dedilerki pazar günü tanıtım kokteyli var
bizde kalktık gittik tatil borsası yatclup diye bi yer çocuğun biri aldı bizi oturttu bi sandalyeye tam 4 saat boyunca anlattıda anlattı ama bir taraftanda yüksek sesli müzik var kafam kazana döndü anlatıyor yazıyor kağıtlara bişiyler falan devre tatilmiymiş nemiş önden para ödüyorsun 40 yıl boyunca belli otellerde 100 euro ya kalıyorsun yurt dışındaki otellerdede kalabiliyosun anlaşmalı olan yerlerde birde bunlar yat kiralatıyolar sana oda ayrı bişiy 20 yıl boyunca senede 1 hafta belirlediğin belli dönemlerde katamaran yatla tatile çıkıyosun 100 euro yemek ücreti falan filan o kadar çok şey anlattılar ki çoğu aklımda değil bunaldım daraldım adam tam fiyat verecekken kalktım ben dedim ben çok bunaldım kusura bakmayın acıktımda şimdi karar veremem falan dedim
çocuk anlatıyo anlatıyo sonra müdürü geliyo anlatıyo müdür bize demezmi kampanyadan şimdi karar verirseniz yararlanabilirsiniz diye bana iyice geldiler tabiki
ben ayaklandım tabi eşimde bana diyormuşki fiyat almayalımmı o kadar bekledik anlattılar bende zannediyorum ki üyelik almayalımmı
ben çıktım tabi durmadım . her yanım ağırdı perişan oldum :))
sonra biz eşimle başladık tartışmaya eve gelene kadar kızdık birbirimize ama ben vitesten atmıştım resmen
sonra eşim geri gidecekti adamlardan fiyat almaya banada sinirlenmişti zaten
benim evde tansiyonum düştü korktumm geri çağırdım eşimi hastaneye gidecektim
yoldan döndü allahtan çağırmışım sonra ikimizde sakinleştik netten bi araştırdıki
tüketici haklarına bunlarla ilgili dünya kadar şikayet olmuş :)) yani kısacası pazarımız heder oldu

Dılek Çok guzel hepsı. Sende kızında gule gule kullanın..
Ebru calısmaya alısmıssın be canım bence yıne zorlanırsın

ay Allah sabır versin cnm sana....boşver sen takma kafana hı hı de geç

ay aynı ebrucum hafta sonu bende ablamlarda kaldım bi iş yaptırtmadılar uyuştum valla herşey önüme geldi önümden gitti sultanlar gibi hissettim kendimiiiizemuszemus

Ebrucum , işte hep kötülükleri olsa katlanamazsın ama iyiliklerle kötülükler dengeliyor :)) Bu arada benim eşim dese ki hiç çalışma 2 yaşına kadar bak diye düşünmem iki dakika daha ...Mesela biz diyorduk , ben altı ay sonra çalışırım bebeğe annesi bakar ama köpeğin bir yere gittiği yok en son artık , patladım ben de dedim Efe gelince köpek ne olacak , annesi eşimin erkek kardeşine soruyor , versek üzülürmüsün diye vermem diyor bende dedim iyi o zaman Efe de gelmez , kendileri bilirler valla benim işime gelir , köpek gitmedikçe bebek o eve giremez ...

Tatlım ama iyi oluyor çıkaralım acını napalım Sultanız tabiki

ne güzel olur canım benim de öyle bir fırsatım olsa hiç düşünmem valla ne güzel en güzel zamanında seni büyüteceksin herşeyi ile ilgileneceksin
ben gene bu olaya takılırım şimdi eskiden ne güzel kadınlar evde olurdu ama yok şimdi bir kadın erkek gibi para kazanmalı, bir evkadını gibi evine özen göstermeli, bir pedagog gibi çocuklarını mükemmel yetiştirmeli, bir fahişe gibi kocasını memnun etmeli, bir aşçı gibi süper yemek yapabilmeli, bir doktor kadar sağlıktan anlayabilmeli hatta bir fırıncı gibi evde ekmeğini yapabilmeli modeli çıktı bu süper kadın modelinin erkeklerin yeni bir baskı taktiği olduğunu savunuyorum biz bunları yaparken (ki kendi adıma çok şükür eşimden yana şanlıyım yapmıyorum) erkekler rahatla maçlarını izleyip uyukluyorlar bu durumda olan bir üsürü arkadaşım var hatta bir arkadaşım eşi 2. eve girdi onun borcunu ödeyebilmek adına eşşek gibi vardıyalı işte çalışıyor bebek bile yapamıyorlar aslında biz özgürüz paramızı kazanıyoruz falan diyoruz ama görmüyoruz ki köleden pekde bir farkımız yok çok şükür ki eşim yardımcı eğer öyle olmasaydı evlenemezdim

ah be zeynepçimmmm insan bilse .... gitmez, yada önceden araştırır ama olceği varmış düşünme sen bunları gelmiş geçmiş artıkın:1hug:

o kilit olayı zaten tam bomba canım kimin odasını kilitliyorsun değil mi?

bunlar gene mi türedi bir arada vardı o zaman kaplıca olayı falandı manyak oluyor onlar bizimde bir arkadaş deli olmuştu onlara elini versen kolun gider canım

Son düzenleme:

Bunun bir benzerini biz yaşadık geçen sene arkadaşlara çıktı , Ilgazda bir hafta yanında 2 kişiyi daha getirebilirsiniz falan demişler neyse , ön tur gibi bişey vardı kişi başı 20 tl verdik dördümüz gittik ,ılgaza oteli gezdirdiler sonra toplantı odasına girdik her aileye 1 kişi anlatıyorda anlatıyor tam 3, saat anlattı ama aynı senin dediğin gibi apart olarak alacaksın yok senede sadece bir hafta kalacaksın ,diyoruz ne saçma biz onu istemiyoruz falan filan tam üç kağıttı yani, canım hamileyken çekilmez ama tuhaf ki bizim uyanık kocalarımız bile ilgilenmişlerdi Allahtan son anda vazgeçtiler ...Yani eşin boşu boşuna trip yapmış sana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…