Tatlım ama iyi oluyor çıkaralım acını napalım Sultanız tabiki
ne güzel olur canım benim de öyle bir fırsatım olsa hiç düşünmem valla ne güzel en güzel zamanında seni büyüteceksin herşeyi ile ilgileneceksin
ben gene bu olaya takılırım şimdi eskiden ne güzel kadınlar evde olurdu ama yok şimdi bir kadın erkek gibi para kazanmalı, bir evkadını gibi evine özen göstermeli, bir pedagog gibi çocuklarını mükemmel yetiştirmeli, bir fahişe gibi kocasını memnun etmeli, bir aşçı gibi süper yemek yapabilmeli, bir doktor kadar sağlıktan anlayabilmeli hatta bir fırıncı gibi evde ekmeğini yapabilmeli modeli çıktı bu süper kadın modelinin erkeklerin yeni bir baskı taktiği olduğunu savunuyorum biz bunları yaparken (ki kendi adıma çok şükür eşimden yana şanlıyım yapmıyorum) erkekler rahatla maçlarını izleyip uyukluyorlar bu durumda olan bir üsürü arkadaşım var hatta bir arkadaşım eşi 2. eve girdi onun borcunu ödeyebilmek adına eşşek gibi vardıyalı işte çalışıyor bebek bile yapamıyorlar aslında biz özgürüz paramızı kazanıyoruz falan diyoruz ama görmüyoruz ki köleden pekde bir farkımız yok çok şükür ki eşim yardımcı eğer öyle olmasaydı evlenemezdim
ah be zeynepçimmmm insan bilse .... gitmez, yada önceden araştırır ama olceği varmış düşünme sen bunları gelmiş geçmiş artıkın:1hug:
Dilek ciğim çok güzel hepsi sende kızında güle güle giyin
canım çok şekeerler ya bayıldım
dilek çim kızının hediyeleri de, pijamalarında harika Allah ım ii günlerde giymeyi nasip etsin inş...
tatlım çok güzeller güle güle giymek nasip ettsin Allah
dilekcim hepsi cok guzel cicilerinizin iyi gunlerde kullanin insallah..
Dilekcim , perdelerin , pijamaların ve arkadaşlarının hediyeleri çok güzeller ,güle güle kullanın analı kızlı .... ...
Çok teşekkürler kızlar daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Dün benim kayınvalidemde beni sinir etti. Herhaldetoplum içinde onun gibi bir tiple karşılaşsam kesin kavga ederim. Dün bizim firmanın piknik organizasyonu vardı neyse gittiğimizde herkes masalarına yerleşmiş falan biz bir masa bulduk ama masalar büyük olduğu için başka birileri daha oturuyordu masada. Müsaitmi dedik şu 5 tanesi müsait dediler neyse biz oturduk ama bizim tarafta biraz güneş vardı tabi adamlar bizden önce gelmiş elbette gölge yerde oturacaklar ve kendi sandalyelerini gölge yerden ayıracaklar. Kayınvalidem illa gitti gölge diye onların kendileri için ayırdığı sandalyeye oturdu hani onu biz ayırdık kalkın falan diyorlar ama umrunda bile değil duymazlıktan geliyor sinir oldum ben utandım. Sonra öğle yemeği sırası geldi biz eşimle sıraya girdik bu annemle birlikte gelmiş hemen bizim yanımıza kaynak yapıyorlar sırada. Dedim olmaz böyle ayıp arkadakilere sıraya geçin yazık benim annem hemen arkaya gitti o yok dinlemedi bile beni ... :umursamaz: Sonra biz eşimle dolaşmaya çıktık bizim ilerki tarafımıza gölge bir yere eni bir masa atmışlar gene mdrümüz gelecekmiş eşiyle, bunlar gölge diye gitmişler o masaya oturmuşlarkaydirigubbakcemile3 tabi bu kayınvalidemin aklıdır asla annem öyle birşey yapmaz çekinir, sonra gelmişler bunarı kaldırmışlar bana dediği lafa bakar mısınız genel müdürse genel müdür o da bizim gibi insan değil mi kafamçokkarıştı Ayyy çok sinir oldum oralarda.
Dİlek Çok guzel hepsı. Sende kızında gule gule kullanın..
Ebru calısmaya alısmıssın be canım bence yıne zorlanırsın
dilekcim hepsi çok güzel güle güle giyinin sen ve kuzucuğun :))
dilek bebeğinin de senin de kıyafetlerin çok güzel güle güle giyin
senin balıklı picaman da süpermiş çok sevimli
bu arada perdelerini ikea dan mı aldın
ben de orda görmüştüm çok beğenmiştim
sonra ikeaya yakın bir arkadaşımdan rica ettim aldı benim için
ama hala gidip arkadaşımdan almadığım için nasıl bişey olduklarını bile unutmuşum
şimdi senikileri görünce benzettim
Ebrucum , işte hep kötülükleri olsa katlanamazsın ama iyiliklerle kötülükler dengeliyor :)) Bu arada benim eşim dese ki hiç çalışma 2 yaşına kadar bak diye düşünmem iki dakika daha ...Mesela biz diyorduk , ben altı ay sonra çalışırım bebeğe annesi bakar ama köpeğin bir yere gittiği yok en son artık , patladım ben de dedim Efe gelince köpek ne olacak , annesi eşimin erkek kardeşine soruyor , versek üzülürmüsün diye vermem diyor bende dedim iyi o zaman Efe de gelmez , kendileri bilirler valla benim işime gelir , köpek gitmedikçe bebek o eve giremez ...
ne güzel olur canım benim de öyle bir fırsatım olsa hiç düşünmem valla ne güzel en güzel zamanında seni büyüteceksin herşeyi ile ilgileneceksin
ben gene bu olaya takılırım şimdi eskiden ne güzel kadınlar evde olurdu ama yok şimdi bir kadın erkek gibi para kazanmalı, bir evkadını gibi evine özen göstermeli, bir pedagog gibi çocuklarını mükemmel yetiştirmeli, bir fahişe gibi kocasını memnun etmeli, bir aşçı gibi süper yemek yapabilmeli, bir doktor kadar sağlıktan anlayabilmeli hatta bir fırıncı gibi evde ekmeğini yapabilmeli modeli çıktı bu süper kadın modelinin erkeklerin yeni bir baskı taktiği olduğunu savunuyorum biz bunları yaparken (ki kendi adıma çok şükür eşimden yana şanlıyım yapmıyorum) erkekler rahatla maçlarını izleyip uyukluyorlar bu durumda olan bir üsürü arkadaşım var hatta bir arkadaşım eşi 2. eve girdi onun borcunu ödeyebilmek adına eşşek gibi vardıyalı işte çalışıyor bebek bile yapamıyorlar aslında biz özgürüz paramızı kazanıyoruz falan diyoruz ama görmüyoruz ki köleden pekde bir farkımız yok çok şükür ki eşim yardımcı eğer öyle olmasaydı evlenemezdim
:roflol::roflol::roflol:
düşüncelerine katılıyorum denizcim ama çok büyük sorumluluk biliyomusun ben 1-2 yıl gibi evde olma kararını alanlardanız eşimle ama bana afakanlar basıyooo nasıl yetiştiricem diye oğlumu? üstesinden geliriz inş.
:roflol::roflol::roflol:
düşüncelerine katılıyorum denizcim ama çok büyük sorumluluk biliyomusun ben 1-2 yıl gibi evde olma kararını alanlardanız eşimle ama bana afakanlar basıyooo nasıl yetiştiricem diye oğlumu? üstesinden geliriz inş.
Ay harbiden sinir olur insan ama boşver salla gül geç :))
Dilekçim pardon yanlış anlamada , yahu anneleri nie götürdünüz ki , iş pikniğine ..... Harbiden anlattığın gibiyse çok komik olmuş , düşünmesi bile eğlenceli ...
slm en güzel anneler.. yasemin bebeğinin odası çok güzelmiş canım..sağlıkla büyüsün...inşlhh..
dilek geceliklerin çok tatlı.. bebişinin hediyeleride çok güzel..gülegüle giyinin ana kız...:)
ebru ve tülay bende sizler gibi uyuyamayanlardanım...ne olacak bilmiyorumm.. hep erken kalkıyorumm... insanlar uyu bu günleri çok arıyacaksın diyorlar. ama sabah 8 dedimi gözlerim açılıyor... ama artık uyumak istiyorumm olmuyor...
yasemin bencede kopek varsa izin verme, yani hani asilari tamsa hastalik olmaz felan ama neler duyuyoruz okuyoruz yaaa allah korusun. benim arkadasin da kedisi vardi bebek olunca nasil kiskanmis tirmalamaya zarar vermeye calisiyordu ona ragmen vermediler kediyi. ikisini ayri ayri odalarda yetistirdiler. bana da cok sacma geldi insan kendi bebegini kendi evinde sirf kedi var diye ozgurce yetistiremezse ne anlami var yaaa. iste hayvan sevgisi bazilarinda cok asmis durumda. yani bende cok seviyorum yolda ezilen kedi kopek icin bile goz yasi dokmuslugum vardir ama bebek soz konusu olunca lafi bile olmaz gibime geliyor.
yaaa bizimde su an maddi olarak bu istegimizi gerceklestirmemiz zor gorunuyor ama iste bi ihtimal diye kasicaz sanirim.
yok tulaycim yaaa bebegin oldugunda boyle dusunmezsin simdi tek basina oldugun icin canin sikiliyor dert etme az kaldi, :)
Allah verir kolaylığını canım bizimde evimiz kira olmasa bende bir süre çalışmazdım yada en azından ücretsiz izin alırdım ama ne yapalım gerçi annem bakacak benden daha iyi bakar kesin o yüzden dert etmiyorum
selam annecikler herkes iyimi biz çok iyiyiz ama berbat bi gece geçirdim kabus kabus alpide uyutmadım minik erkekide valla offf anca uyandım zaten
Bugün işyerine de sinir oldum şimdi 6 aylık ben yokken yerime bakması için bizim İK müdürümüz birini bulmuş yarın o başlayacak. Ben 4 gün göstericem işleri sonra ayrılıcam. İşte 6 aylık sözleşme falan yapıcaz dedi İK müdürümüz ama ben yine de sanırım yeterince tatmin olmadım. Bunlar beni mi çıkaracaklar acaba falan diyede düşünmüyor değilim hani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?