2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım ama iyi oluyor çıkaralım acını napalım Sultanız tabiki

:roflol::roflol::roflol:

düşüncelerine katılıyorum denizcim ama çok büyük sorumluluk biliyomusun ben 1-2 yıl gibi evde olma kararını alanlardanız eşimle ama bana afakanlar basıyooo nasıl yetiştiricem diye oğlumu? üstesinden geliriz inş.

dilek bebeğinin de senin de kıyafetlerin çok güzel güle güle giyin
senin balıklı picaman da süpermiş çok sevimli
bu arada perdelerini ikea dan mı aldın
ben de orda görmüştüm çok beğenmiştim
sonra ikeaya yakın bir arkadaşımdan rica ettim aldı benim için
ama hala gidip arkadaşımdan almadığım için nasıl bişey olduklarını bile unutmuşum
şimdi senikileri görünce benzettim

ah be zeynepçimmmm insan bilse .... gitmez, yada önceden araştırır ama olceği varmış düşünme sen bunları gelmiş geçmiş artıkın:1hug:

ay tabi canım bilsem gidermiyim hiç ama ööle bir tuzak hazırlamışlarki anlatamam sana tam titan usulü 4 saat boyunca kafamız şişti bide kocişle kavga ettik :)) ama geçti tabikide salla gitsin burayada sırf başınıza gelirse dikkatli olun diye yazdım

Dilek ciğim çok güzel hepsi sende kızında güle güle giyin

canım çok şekeerler ya bayıldım

dilek çim kızının hediyeleri de, pijamalarında harika Allah ım ii günlerde giymeyi nasip etsin inş...

tatlım çok güzeller güle güle giymek nasip ettsin Allah

dilekcim hepsi cok guzel cicilerinizin iyi gunlerde kullanin insallah..

Dilekcim , perdelerin , pijamaların ve arkadaşlarının hediyeleri çok güzeller ,güle güle kullanın analı kızlı .... ...

Çok teşekkürler kızlar daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Dün benim kayınvalidemde beni sinir etti. Herhaldetoplum içinde onun gibi bir tiple karşılaşsam kesin kavga ederim. Dün bizim firmanın piknik organizasyonu vardı neyse gittiğimizde herkes masalarına yerleşmiş falan biz bir masa bulduk ama masalar büyük olduğu için başka birileri daha oturuyordu masada. Müsaitmi dedik şu 5 tanesi müsait dediler neyse biz oturduk ama bizim tarafta biraz güneş vardı tabi adamlar bizden önce gelmiş elbette gölge yerde oturacaklar ve kendi sandalyelerini gölge yerden ayıracaklar. Kayınvalidem illa gitti gölge diye onların kendileri için ayırdığı sandalyeye oturdu hani onu biz ayırdık kalkın falan diyorlar ama umrunda bile değil duymazlıktan geliyor sinir oldum ben utandım. Sonra öğle yemeği sırası geldi biz eşimle sıraya girdik bu annemle birlikte gelmiş hemen bizim yanımıza kaynak yapıyorlar sırada. Dedim olmaz böyle ayıp arkadakilere sıraya geçin yazık benim annem hemen arkaya gitti o yok dinlemedi bile beni ... :umursamaz: Sonra biz eşimle dolaşmaya çıktık bizim ilerki tarafımıza gölge bir yere eni bir masa atmışlar gene mdrümüz gelecekmiş eşiyle, bunlar gölge diye gitmişler o masaya oturmuşlarkaydirigubbakcemile3 tabi bu kayınvalidemin aklıdır asla annem öyle birşey yapmaz çekinir, sonra gelmişler bunarı kaldırmışlar bana dediği lafa bakar mısınız genel müdürse genel müdür o da bizim gibi insan değil mi kafamçokkarıştı Ayyy çok sinir oldum oralarda.

Ay harbiden sinir olur insan ama boşver salla gül geç :))

kızlar selam. hayırlı haftalar olsun. pazartesi yoğunluğu işleri toparlamaya çalışıyorum yazamıyorum ama okudum çoğunu. kusuruma bakmayın.buralardayım. öptüm sizi.
ayferim beni merka etmişsin cano saolasın allaha şükür iyiyim.

Dİlek Çok guzel hepsı. Sende kızında gule gule kullanın..
Ebru calısmaya alısmıssın be canım bence yıne zorlanırsın

dilekcim hepsi çok güzel güle güle giyinin sen ve kuzucuğun :))

Çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize sevindim. opuyorumnanaktan
Evet canım ikeadan aldım perdeleri... Bebek reyonundaki perdelerden.

yasemin bencede kopek varsa izin verme, yani hani asilari tamsa hastalik olmaz felan ama neler duyuyoruz okuyoruz yaaa allah korusun. benim arkadasin da kedisi vardi bebek olunca nasil kiskanmis tirmalamaya zarar vermeye calisiyordu ona ragmen vermediler kediyi. ikisini ayri ayri odalarda yetistirdiler. bana da cok sacma geldi insan kendi bebegini kendi evinde sirf kedi var diye ozgurce yetistiremezse ne anlami var yaaa. iste hayvan sevgisi bazilarinda cok asmis durumda. yani bende cok seviyorum yolda ezilen kedi kopek icin bile goz yasi dokmuslugum vardir ama bebek soz konusu olunca lafi bile olmaz gibime geliyor.

yaaa bizimde su an maddi olarak bu istegimizi gerceklestirmemiz zor gorunuyor ama iste bi ihtimal diye kasicaz sanirim.

yok tulaycim yaaa bebegin oldugunda boyle dusunmezsin simdi tek basina oldugun icin canin sikiliyor dert etme az kaldi, :)

Dilekçim pardon yanlış anlamada , yahu anneleri nie götürdünüz ki , iş pikniğine ..... Harbiden anlattığın gibiyse çok komik olmuş , düşünmesi bile eğlenceli ...

Allah verir kolaylığını canım bizimde evimiz kira olmasa bende bir süre çalışmazdım yada en azından ücretsiz izin alırdım ama ne yapalım gerçi annem bakacak benden daha iyi bakar kesin o yüzden dert etmiyorum

selam annecikler herkes iyimi biz çok iyiyiz ama berbat bi gece geçirdim kabus kabus alpide uyutmadım minik erkekide valla offf anca uyandım zaten

Ay harbiden sinir olur insan ama boşver salla gül geç :))

İyide orası benim çevremin olduğu bir yer başka yerlerde yaptıklarına gülüp geçebilirim tabiki de.... Etrafta hep tanıdık olunca insanın yüzü kızarıyor biraz. :kedi:

Dilekçim pardon yanlış anlamada , yahu anneleri nie götürdünüz ki , iş pikniğine ..... Harbiden anlattığın gibiyse çok komik olmuş , düşünmesi bile eğlenceli ...

Canım işyerimizin çalışanları ve aileleri için organize ettiği bir piknikti kendi annemle babamı daha önce hiç götürmemiştim hadi gezsinler gelsinler istedim , eşimin annesini de şimdi kendi ailemi alıyorum , onun annesini alalım demesem eşim üzülür içten içe diye düşündüm o nedenle oda gelsin dedim falan filan işte... Neresi eğlenceli yaa toplum içinde ben kendim utandım onun yüzünden.

Ebrucum işin tuhaf tarafı şöyle o köpek evlenir evlenmez hediye olarak eşime gelmişti ( erkek kardeşi tarafından ) Ve cins olarak teriyer , çocukalrı en çok kıskananlardan ... Ben ilk üç. ay o köpeğin pisliğiyle uğraştım eğitemedik zaten eşim istemekle kalıp diğer işleriyle hiç uğraşmadı , işe giderken bir odaya kapatıyorduk eve geldiiğimizde neyi bulmuşsa parçalıyordu , dışarı çıkaramıyorudk muhitten dolayı neyse , annesi terbiye vermek için bizden aldı ve bir daha vermediler gerçi benim canıma minnet. Biz ilk aşılarını yaptırdık ama , sonrasında onlar yaptırmadılar ev köpeği ama çok bakımsız , yani onu kuaföre götürecek durumalrı yok ... Ve hırçın çocuk sesi duydu mu başlıyor havlamaya ... Neyse ööle bakımlı pırıl pırıl olsa bile , ben çocuğum yatıracağım yerde daha önceden bir köpek gezdiğini bilmek istemem , dediğim gibi kendileri bilirler ister verirler belki doğduktan sonra Efe, torun sevgisi ağır basar ....

Bugün işyerine de sinir oldum şimdi 6 aylık ben yokken yerime bakması için bizim ıK müdürümüz birini bulmuş yarın o başlayacak. Ben 4 gün göstericem işleri sonra ayrılıcam. ışte 6 aylık sözleşme falan yapıcaz dedi ıK müdürümüz ama ben yine de sanırım yeterince tatmin olmadım. Bunlar beni mi çıkaracaklar acaba falan diyede düşünmüyor değilim hani...

slm en güzel anneler.. yasemin bebeğinin odası çok güzelmiş canım..sağlıkla büyüsün...inşlhh..
dilek geceliklerin çok tatlı.. bebişinin hediyeleride çok güzel..gülegüle giyinin ana kız...:)
ebru ve tülay bende sizler gibi uyuyamayanlardanım...ne olacak bilmiyorumm.. hep erken kalkıyorumm... insanlar uyu bu günleri çok arıyacaksın diyorlar. ama sabah 8 dedimi gözlerim açılıyor... ama artık uyumak istiyorumm olmuyor...

Sağol canım çok teşekkürler.. Daha iyileri sizlerin olsun inş... Dün gece 4'te bizim evde de elektrikler kesildi tabi biz vantilatör ve eğer ona rağmen çok terlersem artı klima ile uyuduğumuz için düşünün halimizi gece dörtte sırnaşık şey Pencereleri açtık ama evimiz 1. katta olduğu için korkudan hava aydınlanana kadar tam uyuyamadım sonra baktım saat 6:00 olmuş 1 saat daha uyudum ve hazırlanmak için kalktım.

ya harbiden bende uyuyamıyorum hiç ancak çok yorulusam ööle deliksiz uyuyorum sabah altıya kadar tabi sonra ampul gibi oluyorum

dilekcim perdeler çok şık olmuş..Pİjamalara bayıldımopuyorumnanaktan Hediyelerde çok güzel...İnsanın kız bebek doğurası geliyor valla....herşey sanki kız bebeklerine yapılmış...Eşimle artık kıyafet almıyoruz..Oğlumuz doğsun onuda yanımızda götürüp alırız dedik...Zaten bize göre öyle çeşitte yok ki:1no2:

Bu arada yatak öyle camın önünde mi durucak hep yoksa şimdilik mi koydun?

Bide kızlar nerdeyse 2 hafta olucak odadaki mobilya kokusu hala çıkmadı..gece gündüz cam açık..Bu yüzden eşyalarını da yerleştiremedim..Mobilya kokusu başka nasıl çıkar fikriniz var mı?

inş. öle olur ebrucum yaaaa

inş. denizcim bu zamanlarda tedirgin olmamız normal bişi gerçide her gebelikte yaşanan

selam annecikler herkes iyimi biz çok iyiyiz ama berbat bi gece geçirdim kabus kabus alpide uyutmadım minik erkekide valla offf anca uyandım zaten

günaydın tatlışımmmm yerim ben senin mink erkekiniii

canım öle bişi olucağını sanmıyorum senin gibi iyi elemanı nerden bulucekler kiiiii getirme aklına öle şeyler...ne zamandır orada çalışıyosun cnm?

Kızlar sanırım artık uykusuz günler başlıyor hepimiz için, size ilginç bir şey anlatayım mı ...

Cumartesi akşamı elektrikler kesildi , ben de yatakta uzanıyordum ... neyse eşim yanıma geldi elinde de teli radyo açtık dinliyoruz ama oğlan fazla kıpraşmıyordu , her yer zifiri karanlık dedim ki fenerini açda karnıma tut , neyse tuttu bir dakika falan geçmişti ay nasıl bir tekme yedim ( kafa da olabilir ) anlattmam eşim kahkaha atmaya başladı çok kuvvetliyd, gece karanlıkta deneyin derim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…