sezeryanla kaçıncı haftad bebeği alıyorlar?ben master a başlıcam eylülün 2. yada 3. haftası o zamana doğmuş olsa bari...dr beni pek rahatlatmıyor herşeyi sizden öğreniyorum inanın ki..
hoşgeldin baharcıkk burada birbirini sevmeyen kimse yoktur kız nerden çıkardın? sus bakem
mesaj attım yoğunum yazamıyom dedim kusura bakmayın dedim. kimsecikler kolay gelsin diye bilem yazmamış. yok yok sevmiyonuz siz beni zaten... hiç özlememişsiniz de mafoldumben
ємєℓ;8167109 .!.:benimkini 25-30 agustos arası alacaklar canım....dogum tarihi 9-10 eylul.....oda asagı yukarı 38 haftalıkken oluyor......
:1no2: :1no2: mafoldumben mafoldumben :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama senağlama
ємєℓ;8167128 .!.:doktorunla konusmadınız mı canım? bir dahaki gidisinizde sorup onuda belirlersiniz
sağol canım sen ağustos anneciği olmuşsun bile...Allah en kolay şekilde kurtulmanı nasip etsin opuyorumnanaktan
evt cnm uykusuzluk devam sorma bugün dr umu arıcam korkuyom
ємєℓ;8167267 .!.:amin canım hepimizi insallah :Saruboceq:
neden korkuyorsun canım?
ya bu ay para aldım gün bendeydi dedim ya hala vermeyen biri var bugün söyledim gene hala tık yok belki ben ona göre ayarladım işimi ayın 15i nerde kaldı
mesaj attım yoğunum yazamıyom dedim kusura bakmayın dedim. kimsecikler kolay gelsin diye bilem yazmamış. yok yok sevmiyonuz siz beni zaten... hiç özlememişsiniz de mafoldumben
Olasılıklar
Hem anne hem de babanın gözler açık renkli ise, çocuklarının göz rengi de yüzde 98 açık renk olur.
Açık ama farklı renkte gözleri olan anne babalarda, gri yeşil ya da ela renk maviye baskındır.
Anne babadan biri koyu renk diğeVİRÜS!ri açık renk gözlüyse, büyük olasılıkla çocukları da koyu renkli gözlüdür.
Eğer açık renk gözlü yakın akrabaVİRÜS!ları varsa, açık renk gözlü çocuk şanVİRÜS!sı yüzde 50’dir.
Anne babanın ikisi de koyu renk gözlüyse, çocukları da koyu renk gözVİRÜS!lü olurlar.
Eğer açık renk gözlü yakın bir akraVİRÜS!ba varsa, açık renk gözlü çocuk şanVİRÜS!sı yüzde 25’dir.
Saol Bircancım bilgiler için. Bizimkide koyu renkli olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?