Kızlar Oğluma mobilya baktım ve karar verdik henüz almadık ama almak üzereyiz
URL=http://img150.imageshack.us/i/juno1.jpg/][/URL]
Valla kuzum tipik nefes alamama kalp çarpıntısı birde sabah tansiyonum düştü gözlerim karardı falan. Korktum çok bebeğe bişi olacak diye. Allaha şükür kendime geldim. Çok sinir oluyorum kendime ya ben böyle değildim. noluyoruz anlamıyorum
evt cnm bebişlerimizi kucağımıza alınca unutacağız bu günleri
inş.
emsal- gamze nerlerde yaaa bu arada?
Olur mu tatlım yaa sadece kendi adıma söyleyeyim gözümden kaçmış yoksa sen sevilmicek biri misin be tatlım...Sen bizim en sonradan gelen ama en kendini sevdirensin ya tatlım...opuyorumnanaktanmesaj attım yoğunum yazamıyom dedim kusura bakmayın dedim. kimsecikler kolay gelsin diye bilem yazmamış. yok yok sevmiyonuz siz beni zaten... hiç özlememişsiniz de mafoldumben
hihoyyyt ŞenizBaharcım öpeyim seni gülüm gel bakayım Şeniz
rahatsız etmek ne demek gülüm. aşkolsun ne zaman istersen yaz.seni yerim ben yerim gel bakem öpemŞeniz bi ben seniii kuzucuğum msn de meşgul yoğunsun diye yazmadım cnm yaaaa ben bundan somra rahatsız edem seni de görrrr
delikafaduldentemam temam şaka yaptım ağlama sen hep gül :lepi:
biliyom tatlım sağolun naz yapıyom işte...denizcim hakkaten tam sinir olmalik olay. bende arkadasima ev alirlarken kefil olöustum bunlar son taksidi odeyememis benim eve bankadan ihtarname gelince ogrendim insan bi soyler deil mi? ee kefil olunca bana da kabak patladi, dedim ki senin durumun yoksa bu son taksidi biz odeyelim sen bize odersin. o da tamam dedi evi satiyoruz zaten satilir satilmaz hemen veririm.
nerdeee 3 ayi gecti. insan bisey degil haber verilsin istiyor di mi? satamamis olabilirsin ama hic olmazsa bir ara deki hala satamadik aklimda hemen odicem.. oda yok. valla korkarim ki bizim o para gitti gelmez. tam da ihtiyacimiz oldugu donemde((
baharcim hic olur mu canim yaaa, benimde isler yogun simdi yine toplantidaydim yeni ciktim yoksa seni merak etmez miyiz senin icin endiselenme miyiz hic canim arkadasim benim.
cok calisma yorma kendini sakin :)))
pooof bizim ki nolcak o zaman,
benim babamin mavi
benim yesil
kocisin kahve
bebek kahve mi olcek yani
merhaba canlarım,
iyimısınız bakım
merhaba canlarım,
iyimısınız bakım
geçen sordum normal dedi uykusuzluk için yine diom sorsammı acaba??* ondan korkuomalkisalkisalkis
merhabaa ben geldiiiiimmmmmmm opuyorumnanaktan
merhaba canlarım,
iyimısınız bakım
herkese gunaydın kızlar.
bırcancım oglunun odasına bayıldım cok guzel. e poyrazımızada bu yakısır. sımdıden gule gule kullansın bebısımz
hoşgeldn sehercimmmm nasılsın? izin nasıl geçiyooo???
Seher hoşgeldin nasılsın canım
elaaaaa, seherrr hoşgeldiniz kızlar.
dilekim saol tatlım güzel sözlerin için. nazlanıyım dedim işte. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?